Şimdi Ara

ASUS N56VM-VZ Kullanıcıları Paylaşım ve Bilgi Platformu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.269
Cevap
75
Favori
499.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pininfarina
    Arkadaş diğer modeli kötülemiyor yafeshan. Sadece bir "seçim" yapmış ve nedenini belirtmiş.

Msi'in tasarımının tarzına, (belkide yaşina) ve bir iş ortamına uygun olmadığından bahsediyor. Sade ama bir o kadar elit ve çoluk çocuk işi olmayan tasarimiyla dikkat çeken N56'nin tarzına, işine ve yaşına çok daha uygun olduğunu söylemiş.

Tasarım konusunda yorum yapmak için illa cihazin kendisinin elimize geçmesine gerek yok ayrıca. Resimlerde, incelemelerde, videolarda vs modelin tüm detayları herşeyiyle açıkça ortada ve belli

O diger modeli secmis arkadaslara biraz uygunsuz muamele yapiliyor bence. sonucta dedigin gibi 'secim' meselesi. Arkadas n56nin kotulendigine soylemis ona binaen demistim, boyle bisey yok aksi var diye.
    Gelsin bi goreydik derken de bu bitmeyen bekleme cilesine atif yaptim, yoksa asusun nasil bir model oldugunu suyunu cikarana kadar arastirdik biliyosun. Aradik okuduk resimlerine baktik begendik bekledik. Ama insanlarin sartlari farkli, herkesin bu kadar beklemeye tahammulu yok.

Bence bu ithalatci firmalar musteriyle oynuyor, piyasada fiyati siskin urunleri bitirmeden digerlerini getirmeye niyetleri yok. Getirirlerse rekabet yuzunden ucuk kar marjini dusurmeleri gerekecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: yafeshan

quote:

Arkadaş diğer modeli kötülemiyor yafeshan. Sadece bir "seçim" yapmış ve nedenini belirtmiş.

Msi'in tasarımının tarzına, (belkide yaşina) ve bir iş ortamına uygun olmadığından bahsediyor. Sade ama bir o kadar elit ve çoluk çocuk işi olmayan tasarimiyla dikkat çeken N56'nin tarzına, işine ve yaşına çok daha uygun olduğunu söylemiş.

Tasarım konusunda yorum yapmak için illa cihazin kendisinin elimize geçmesine gerek yok ayrıca. Resimlerde, incelemelerde, videolarda vs modelin tüm detayları herşeyiyle açıkça ortada ve belli

O diger modeli secmis arkadaslara biraz uygunsuz muamele yapiliyor bence. sonucta dedigin gibi 'secim' meselesi. Arkadas n56nin kotulendigine soylemis ona binaen demistim, boyle bisey yok aksi var diye.
    Gelsin bi goreydik derken de bu bitmeyen bekleme cilesine atif yaptim, yoksa asusun nasil bir model oldugunu suyunu cikarana kadar arastirdik biliyosun. Aradik okuduk resimlerine baktik begendik bekledik. Ama insanlarin sartlari farkli, herkesin bu kadar beklemeye tahammulu yok.

Bence bu ithalatci firmalar musteriyle oynuyor, piyasada fiyati siskin urunleri bitirmeden digerlerini getirmeye niyetleri yok. Getirirlerse rekabet yuzunden ucuk kar marjini dusurmeleri gerekecek.

Distribitör firmaların bu modeldeki hantal tavirlari ve tüketiciyi bu kadar bekletmeleri konusuna katılıyorum
    Neticede kendileri kaybediyorlar her geçen gün sabredemeyip gidip başka modelleri alanlarla...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Listeye benide yazın fırsat doğarsa taksitle alım gibi kaçırmış olmayayım
  • quote:

Sen şimdi öyle dedin ya N56 birden beş para etmez, iş yaramaz dandik bir laptop oldu gözümüzde emin ol
    İyi ki söyledin yani

N56 safkan oyun pc'si değil "genel amaçli bir multimedya pc'sidir" diye 50 defa yazdik.

Buna rağmen yinede üst seviyede oyun deneyimi sunacak kapasite bir cihaz. Elmayla armudu kariştiriyor ve hala arada girip distorsiyon yapmaya devam ediyorsun. Beğenmeyen, uymayan almaz. Neyin savaşını veriyor ve neden bu kadar kılçık olmaya can atıyorsun merak ediyorum?

Adamlar her yönüyle multimedya pc'si için "mükemmel denebilecek" bir laptop yapmişlar. Bu zoruna mi gidiyor sürekli gelip çamur atma derdindesin buralarda?

Gt650 kesmiyorsa gider G75-VW veya muadil oyun makinesi alırsın. Sonra 7/24 saat oynarsin oyun bahçende veya kum havuzunda

EDİT: Full HD'nin HD'den iki kat güç istediğini muhteşem matematiğine mı borçlusun? 1280*720 * 2 = 2560*1440 yapar.
    1920*1080 ile 2560*1440 aynı rakamlara tekabül ediyor sanırım sende?

Buna yazacak bir suru cevabim var ama artik ugrasmak istemiyorum, dilediginizi alin.

Ayrica nasil bir matematiktir o

1280x720= 921600 pixel basmak zorunda makine
    1920x1080= 2073600 pixel basmak zorunda makine

2 katindan da fazlaymis kusura bakma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ASUS N56-VZ için beni de listeye eklersenz sevinrm. ancak fiyat ne olur 2400 2500 e kadar veririm ama gidipte 2700 gibi bi fiyat olursa pek dusunmuyrm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msefadilek

ASUS N56-VZ için beni de listeye eklersenz sevinrm. ancak fiyat ne olur 2400 2500 e kadar veririm ama gidipte 2700 gibi bi fiyat olursa pek dusunmuyrm.

2700TL gibi bir rakam olursa zaten çoğu kimse düşünmeyecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Hotel California

quote:

Sen şimdi öyle dedin ya N56 birden beş para etmez, iş yaramaz dandik bir laptop oldu gözümüzde emin ol
    İyi ki söyledin yani

N56 safkan oyun pc'si değil "genel amaçli bir multimedya pc'sidir" diye 50 defa yazdik.

Buna rağmen yinede üst seviyede oyun deneyimi sunacak kapasite bir cihaz. Elmayla armudu kariştiriyor ve hala arada girip distorsiyon yapmaya devam ediyorsun. Beğenmeyen, uymayan almaz. Neyin savaşını veriyor ve neden bu kadar kılçık olmaya can atıyorsun merak ediyorum?

Adamlar her yönüyle multimedya pc'si için "mükemmel denebilecek" bir laptop yapmişlar. Bu zoruna mi gidiyor sürekli gelip çamur atma derdindesin buralarda?

Gt650 kesmiyorsa gider G75-VW veya muadil oyun makinesi alırsın. Sonra 7/24 saat oynarsin oyun bahçende veya kum havuzunda

EDİT: Full HD'nin HD'den iki kat güç istediğini muhteşem matematiğine mı borçlusun? 1280*720 * 2 = 2560*1440 yapar.

Buna yazacak bir suru cevabim var ama artik ugrasmak istemiyorum, dilediginizi alin.

Vah vah ne olur uğraşsaydin

Amma işgüzarmışsın be kardeşim! Senden icazetmi alacaktık ne alıp / almayacağımız konusunda?

Fikrini belirtirsin mantikliysa katılan katılır, katılmayan katılmaz. Ancak Sürekli Modeli Kötülemeye, Karalamaya, aklinca Vazgeçirmeye vs çalışan tavirlarin senin başka amaçlarla burada olduğuna işaret ediyor.

Seçen, seven çoktan beğenmiş, kararını vermiş. AYRICA İSTEYEN İSTEDİGİNİ ALIR SANANE? SENİ RAHATSİZ EDEN / KARIN AĞRISI YAPAN NE?

Allah Allaaaaa!!

Senin paranla mı alacağız?
    Yoksa "sen olmasan hayatimizin hatasını yapacaktık N56 alarak. İyiki varsın" falan dememizi mi bekliyorsun?

Hayır negatif dahi olsa fikrini söylesen sorun değil. Ancak sürekli bir kötüleme, aşağılama, karalama tutumu(n) artik ciddi anlamda göze batıyor be üstadım!

Piksel konusunda haklisin yanlış hesap yapmışim. Ancak zaten bu saatten sonra gidipte 1366*768 panel alinmaz kusura bakma. Min. alacağın panel çözünürlüğü 1600*900 veya 1920*1080 olacaktır. Dolayısıyla o noktada da saçmaliyorsun. Yani tüm tavirlarin tamamen bir gereksizlik örneği!

Senden ricam topikte gürültü kirliliği yapmazsan mesut, mutlu ve bahtiyar olurum güzel kardeşim.
    Selametle, Allah'a emanet ol...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 19 Haziran 2012; 18:47:49 >

• quote:

quote:

ASUS N56-VZ için beni de listeye eklersenz sevinrm. ancak fiyat ne olur 2400 2500 e kadar veririm ama gidipte 2700 gibi bi fiyat olursa pek dusunmuyrm.

Ben 2350 olarak belirledim tavan fiyatımı :) 1 lira fazlası olmaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hotel California

quote:

İyi ki söyledin yani

Vah vah ne olur uğraşsaydin

Amma işgüzarmışsın be kardeşim! Senden icazetmi alacaktık ne alıp / almayacağımız konusunda?

Fikrini belirtirsin mantikliysa katılan katılır, katılmayan katılmaz. Ancak Sürekli Modeli Kötülemeye, Karalamaya, aklinca Vazgeçirmeye vs çalışan tavirlarin senin başka amaçlarla burada olduğuna işaret ediyor.

Seçen, seven çoktan beğenmiş, kararını vermiş. AYRICA İSTEYEN İSTEDİGİNİ ALIR SANANE? SENİ RAHATSİZ EDEN / KARIN AĞRISI YAPAN NE?

Allah Allaaaaa!!

Senin paranla mı alacağız?
    Yoksa "sen olmasan hayatimizin hatasını yapacaktık N56 alarak. İyiki varsın" falan dememizi mi bekliyorsun?

Hayır negatif dahi olsa fikrini söylesen sorun değil. Ancak sürekli bir kötüleme, aşağılama, karalama tutumu(n) artik ciddi anlamda göze batıyor be üstadım!

Piksel konusunda haklisin yanlış hesap yapmışim. Ancak zaten bu saatten sonra gidipte 1366*768 panel alinmaz kusura bakma. Min. alacağın panel çözünürlüğü 1600*900 veya 1920*1080 olacaktır. Dolayısıyla o noktada da saçmaliyorsun. Yani tüm tavirlarin tamamen bir gereksizlik örneği!

Senden ricam topikte gürültü kirliliği yapmazsan mesut, mutlu ve bahtiyar olurum güzel kardeşim.
    Selametle, Allah'a emanet ol...

Hay allahim! Bir sorununuz mu var? Nerde karalama nerde kotuleme. Tek yaptigim yoruk yapmak, kiyaslamak. Ne diye asu'u kotuleyeyim. Asus kaliteli bir markadir, bu laptopta iyi. Yorumlarim size ne yapti da boyle 'delice" karsilik veriyorsunuz?

Gereksizlik ornegi mi? Gereksizlik ornegi mi? Yok artik ya, artik iyicene fanboy oldugunuz anlasiliyor. En ufak bir olumsuz elestiriye bile katlanamiyorsunuz. Panel konusu da yine dedigimin aynisi bu makine ddr3 oldugu icin fhd'de zorlayacaktir, hepsi bu.

Hadi, iyi gunler

• quote:

quote:

sen boyle diyince bnm de 2400 bile veresm gelmiyo su an 2300 olsa iç rahatlıgyla alrm

• quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

quote:

quote:

Ben 2350 olarak belirledim tavan fiyatımı :) 1 lira fazlası olmaz

+1

• Eskiden ne güzel max. 1600, 1900TL'lere taş gibi en babasından canavar laptoplar alınırdı (Core 2 Duo P8200'ler, T9100'ler vs)

Şimdi ne olduysa, fiyatlar düşeceğine daha da hergün yükseliyor ve ortalama bir laptop'u dahi 2000TL'den aşağı alamıyoruz!

• quote:

Eskiden ne güzel max. 1600, 1900TL'lere taş gibi en babasından canavar laptoplar alınırdı (Core 2 Duo P8200'ler, T9100'ler vs)

Şimdi ne olduysa, fiyatlar düşeceğine daha da hergün yükseliyor ve ortalama bir laptop'u dahi 2000TL'den aşağı alamıyoruz!

sorun bizde :) bu bir hastalık o zaman 9600 gt lere abooooo karta bak derken şimdi 630 540m vs beğenmiyoruz hep daha iyisi olsun diyoruz 650m gelmiş hala bazıları lenovo 660 ı çıkaracak onu bekleyelım dıyor kısacası bu ısın sonu yokve boye gıder :)

• quote:

quote:

Eskiden ne güzel max. 1600, 1900TL'lere taş gibi en babasından canavar laptoplar alınırdı (Core 2 Duo P8200'ler, T9100'ler vs)

sorun bizde :) bu bir hastalık o zaman 9600 gt lere abooooo karta bak derken şimdi 630 540m vs beğenmiyoruz hep daha iyisi olsun diyoruz 650m gelmiş hala bazıları lenovo 660 ı çıkaracak onu bekleyelım dıyor kısacası bu ısın sonu yokve boye gıder :)

Aynen
    İsmi lazım değil birileri de hala GT650 ile full hd ekranda Photoshop çalıştırırmiyim, oyun oynayabilirmiyim vs diye soruyor ve kuşku duyuyor

N55 serisindeki GT555m bile fırtınalar estirirken GT650 gerek mimari gerekse perfonmans olarak gt555'ten daha iyi bir kart olmasına rağmen dediğin gibi hala burun kiviran, beğenmeyenler var

• Her ne kadar Lenovo nun gtx660 kartı çok çekici gelse de, ideapad tecrübe etmiş biri olarak, bu Asus daha çekici geliyor bana..
    Ama fiyat olarak lenovo bu asus a paralel bir fiyatla gelirse ortalık karışacak.

Son olarak, artık beklemeye tahammülüm kalmadı.
    Çık artık n56vz.. ve bir sürpriz yap 7200rpm ile de çık.
  • haftaya çıkar umarım yoksa sabredemeyip başka markalara dalabilirim
  • Çok saçmalıyorsunuz. Tabiki Asus'un soğutması iyi ama 7200rpm ile çıkaraa berbat olacak. 5400rpm çıkar umarım ve böyle çıkarsa bunu eksi bir yön değil artı bir yön olarak çıkaracak. Bilgisayarın sıcaklığı yüksek olursa, ses çıkarsa ne anlamı kalır.

• Ben zaten her durumda 8 temmuzu beklemek zorundayım :) o zamana 2350 ye kadarsa alırım yoksa msı i5 ve ssd alacağım
  • quote:

Ben zaten her durumda 8 temmuzu beklemek zorundayım :) o zamana 2350 ye kadarsa alırım yoksa msı i5 ve ssd alacağım

Neden hocam?

• ya arkadaşlar ben ekran kartımı güncelledim daha iyi olsun diye fakat şimdi oyunları açmıyor fifa 2007de bile donanım eksikliği diyor sadece film izleyebiliyorum.Biri yardımcı olsun lütfen nereye yazacağımı bilemedim bunu.Ekran kartım nvidia geforce fx 5200m(Bilgisayar 5 yıllık yapcak bişey yok).Biri yardımcı olursa gerçekten çok sevinirim ayrıca directx9u yüklememe rağmen yüzüklerin efendisinde directx9u veya daha yüksek bir sürümünü yüklememi istiyor.Güncellemeden önce bunlar yoktu
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.