Bildirim
asus n56v mi apple mackbok pro 13 mü?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
asus daha yerinde bir seçim olur oyun için olursa maclar daha çok günlük kullanımlar için tasarlanıyor uzun süre oyuna dayanamazlar ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun oynayacaksan Windows tabanlı bir cihaz seç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaKo -- 11 Mayıs 2013; 22:07:00 > -
yahu git konsol al oyun oynayacaksan, nedir bu bilgisayar ısrarı -
bende suan ikisi var birini abime vercem aaçıkcası oyun oynayip derslerimin düsmesinden korkuyorum :) ama kıyamıyorum 16gblik ramli bi pc yi vermeyi :) -
Acikcasi Windows kisminda Apple kadar tasarimi guzrl bilgisayar gormemistim,ta ki asus n serisini gorene kadar. İpad ve iphone var halihazirda. Acikcasi bunlar varken mace 2500 verene kadar Asus alayim diye dusunuyorum. 1tb harfdisk, 16gb tam ve super ekran karti. Yaninda ekstra bas icin tasarlanmis bir aparat da hediye geliyor.
Mac ise mac iste
quote:
Orijinalden alıntı: nightsoldier
Acikcasi Windows kisminda Apple kadar tasarimi guzrl bilgisayar gormemistim,ta ki asus n serisini gorene kadar. İpad ve iphone var halihazirda. Acikcasi bunlar varken mace 2500 verene kadar Asus alayim diye dusunuyorum. 1tb harfdisk, 16gb tam ve super ekran karti. Yaninda ekstra bas icin tasarlanmis bir aparat da hediye geliyor.
Mac ise mac iste
mac alali 9 ay oldu sarji hala 6 saat gidiyor.... isletim sistemi olarak artilari eksileri yazmayacagim. laptopta oyun oynuyorsan(bahsettigim 1 2 oyun degil yani bariz bilgisarinda 10 15 oyun kuruluysa. haftada 6 cesitten fazla oyun oynuyorsan windows almalisin. ama oyuna uzaksan. mac almalisin... bir kere retina ekrani yeter asusu gommeye.. tabi bunu kullanmadan anlayamazsin..
-
İosu iyi biliyorum. Zira halihazirda ipad ve iphone var. İosu biliyorum dersen de jailbresk vs. Yapmadim hic. Cunku guvenligi muzik kalitesi ve tasarimi icin apple kullaniyorum.
Oyun oynamam, film bile seyretmiyorum. Varsa yoksa internet. Ama vazgecemedigim 2 hobim var, microsoft flight simulator ve euro truvk simulator. Bu uygulamalari da ancak windowsta calistirabilirim.
Soru: maclere windows kuruldugunda( yani hem mac osx hemde windows8 ayni anda kullaniliyorken)cihaz yavaslik,kararsizlik vs. Gibi sorun cikartiyor mu?
hem mac hem windows kurulu olmasi bootscamp deniliyor. Ve bootscamp yaptiginda mac bilgisayarinin ozelligi neyse diger markalarin o ozellikteki modelinden aldigin performansi alirsin.
Ornegin macbook pro i7 islemcin var 8GB ram var nvidiya 650m ekran karti vs... bu ozellikleri olan xx marka laptop ile oyunlarda ayni performan gosterir. tek farklari ise ekrani olur.. yani xxx marka bir laptop arti 1920x1200 cozunurluklu ekran alirsan o zaman %100 ayni performansi ve tadi alirsin..(15'' ekran icin konusuyorum zira cozunurlugu 1920*1200)
tabiki bu kucuk ekranda bu kadar guclu bir cozunurlukte hersey daha detayli olur.
yalniz dikkat edilmesi gereken bir konu: mac air ucuz oldugu icin onun tercih edilmesi. mac airlerde hdd ve RAM guncellemesi yapamiyorsunuz. O yuzden ilerleyen zamanlarda performansta dusus oluyor... ve bu gicik oluyor.. -
bende bu iki pc arasında kaldım 13" retina yada asua n56 arasındayım. oyun şart demiyorum ama alırsam oynarım oyunları genelde telefonumdan (note 2) den oynuyorum zevkle. benim icin sarji uzun gitsin yeterli zamanında netbook kullandım ama 2 3 saat şarj ufak ekran yeterli gelmedi. sonra asus laptopuma mac osx kurdum hayran oldum isletim sistemine. o nedenle diyorum ki uygun bi 2.el retina 13" bulursam alayım diyorum. ama sizlerin de fikrini sormak isterim mantıklı olurmu. Net film ve ofis dosyalari icin ve de uzun ömürlü olmasını istiyorum
Saygılar -
Tabiki Asus
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X