Şimdi Ara

Asus n550jk vs Lenovo y50 vs Lenovo y510p

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Oyun için Lenovo Y50 bence En iyisi Lenovo Y510p ama 90 dereceye kadar ısınıyor cihaz onu tavsiye etmem. Asus N serisi sadece grafik grogramları çalıştırmak için alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qorqener41

Oyun için Lenovo Y50 bence En iyisi Lenovo Y510p ama 90 dereceye kadar ısınıyor cihaz onu tavsiye etmem. Asus N serisi sadece grafik grogramları çalıştırmak için alırdım.

nasıl yani anlayamadım güzelim oyun pcsini grafik işlem pcsi mi yapacaksın allah aşkına , i5 işlemci ve gtx850m gibi ekran kartıyla oyun oynanmaz da ne yapılır halay mı çekilir .

asus iyidir asuus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asmeron12

quote:

Orijinalden alıntı: qorqener41

Oyun için Lenovo Y50 bence En iyisi Lenovo Y510p ama 90 dereceye kadar ısınıyor cihaz onu tavsiye etmem. Asus N serisi sadece grafik grogramları çalıştırmak için alırdım.

nasıl yani anlayamadım güzelim oyun pcsini grafik işlem pcsi mi yapacaksın allah aşkına , i5 işlemci ve gtx850m gibi ekran kartıyla oyun oynanmaz da ne yapılır halay mı çekilir .

asus iyidir asuus.

N550jv gt750m olanı sandım o yüzden öle defim gtx 850m olanı pahalı biraz yoksa bana kalsa g serisini aldın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• peki Asus n550jk... CN090H mi CN167D mi tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdfghjklm -- 9 Eylül 2014; 15:43:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfghjklm

peki Asus n550jk... CN090H mi CN167D mi tavsiye edersiniz?

Asus CN090H modeliyle CN167D aynı galiba tek fark CN167D de w.8.1 var ? bu yuzden cn090h
  • Tamamen butce ile ilgili butceniz 1600 1700 ise acik ara x550jk yok butce genis ise işler değişir
    N550jk imispardon x olarak gordum zira telefondayim y510p nin cift ekran karti kafa karistirir bence ama asus da cok kaliteli kasalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnsngr -- 9 Eylül 2014; 19:47:01 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LENOVO Z510 KULLANICILARI
    11 yıl önce açıldı
    Asus,Msi,Lenovo Hangisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • w.8.1 ne kusuru var?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.