Şimdi Ara

ASUS N550JK-CN167D KULLANICILARI KULÜBÜ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.175
Cevap
35
Favori
114.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    asus garanti belgesini okudunuz mu? orada donanımsal garantiden bahseder yazılımın orjinal olup olmaması asus u bağlamaz. yani yazılım orjinal değil garanti olmaz diye bir şey yok.

freedos yakında bir çok bilgisayarda bence yaygınlaşacak. neden mi? birincisi fiyat daha uygun bu da firmaların işine gelir. ikincisi müşteri istetiği yazılımı kendisi kurabilmeli ister linux yükler ister windows. olmadı tarihi dos kullanır:)

cızırtı ben de yok. ama sadece oyundan çıktıktan sonra sağ alt köşeden saat tıklamasına benzer her 10-15 saniyede bir tık sesi geliyor biraz sinir bozucu . ama kapatıp açınca olmuyor. şuana kadar ki diyebileceğim tek olumsuzluk bu...
  • elbette asus yaptıysa vardır bir bildikleri. gerçi yandan vermeme sebebleri şu olabilir mause kullanılan taraftaki el üflenen sıcak havadan rahazsız olmasın diye düşünmüş olabilirler.

birde bu kadar küçük deliklere rağmen ısınma sorunu yok. hayret adamlar yapmış.
  • bende düşünüyorum bu aleti ama lenovo y50 de çıkmış
    Tr ye gelmesi bir-iki ay sürebilir ama,
    bir yanda asus kalitesi, diger yanda gtx860 ekran kartı ve 4k ekran.
    4k gereksiz gibi ama gtx 860 kafamı karıştırıyor,
    lenovo benimde beğendiğim bir marka ama inandığım bir şey vardır ''iyi olanı bulduysan farklı olanla macera arama'' yani önceki bilgisayarımda asustu ve çok memnundum. dolayısıyla yine asus dedim.

lenovanın ısınma sorunu olduğu forumda sıkça söz ediliyor kullanmadım için bir şey diyemem. ama risk almak istemedim. asus n550jk 167d beni hayal kırıklığına uğratmadı. tavsiye ederim.

ekran kartları olan asus un gtx 850m ile lenovo nun gtx 860m arası fark yok sayılır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mineral

Takipteyim. Haziran başı gibi almayı düşünüyorum.

bekleriz kulübe üye lazım:)
  • hava çıkışının ekrana bi zararı yokmuş araştırmalarıma göre hatta orda olması çoğu işi tarafından beğeniliyor bence de güzel saatlerce oyun oynamada klavye ısınmıyor hiç zaten oyunu kapatınca bikaç dakikada soğuyor hemen bilgisayar 6 aydır kullanıyorum bi sıkıntısını görmedim çok şükür :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler sadece notebook sitesi güvenilir burada bu ürün mevcut alabilirsiniz ben bu site üzerinden 22.05.2014 tarihinde sipariş verdim hala gelmedi aras kargonun azizliğine uğradık yoksa firma aldığın gün hemen anında paket yapıyor kuşkunuz bile olmasın siteye mesela vatan bilgisayardan yaptığım bir alışverişi anlatayım sizlere alışveriş yaptım tam 4 gün sonra kargolandı 2 günde kargo sürdü 6 gün sonra aldığım cihaz elime geçti güvenilir yani daha önce gold bilgisayar mağazasından n550jv-cn127h modelini 3000 tlye aldım aldığımın haftası klavyede tuş bozukluğu nedeni ile asusa yolladım değişim raporu çıktı mağazadan aynısının yenisini aldım aldığım gün ondada cd sürücü kapağı kapanmıyordu farkettim bir daha yolladım tekrar değişim raporu geldi yenisini aldım onunda touchpedi arızalıydı onu da yolladım tekrar değişim raporu geldi bende ürünü artık istemediğimi aldığım sıfır ürünlerin sürekli sorunlu olduğunu söyledim ve ücret iademi aldım asus servisi çok ilgili ve şahane işliyor ilk defa asus bilgisayar aldım servisi çok iyi hiçbir firma 3 defa değişim raporu vermez bozuk değil der gerisin geriye yollar inanmayanlara değişim rapor resimlerini yayınlayabilirim bu yeni modelin siparişini verdim bu model ekran kartı n550jv bin çeker ekran kartı sıralamasında 36 sırada n550jv 99 sırada n550jv ile assasıng 4 ful ayarlarda kasıyordu yüksek ayarlarda akıcı gt750m serisinde ful ayarlarda kasıyor ya yüksek ayar ya orta ayar yapacaksın akıcı oynamak için ama 550jk ile oyunların çoğunu ful ayarlara çek ve oyna bilgisayar elime ulaşınca hepinizin sorularını cevaplayacağım eski n550jv kullanıcısı olarak ta iki bilgisayar arasındaki farkları yenilikleri sıralarım

• quote:

Orijinalden alıntı: makaramasuko

Jk nın içinden subwoofer çıkıyor mu?
    Bende bugün sipariş ettim bekliyorum bakalım

çıkıyor.
    evet var kardeş kuşkun olmasın bile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galiba n550jv den farklı bir kasa kullanmıyor. Yani büyük ihtimalle ssd için ayriyetten bir yoktur. IPS için n550jv olanlarda geniş açılarda pek renk degismesi olmuyordu. Bunda dusurmeyeceklerine göre aynı şekilde olur. Bir de yazmadan edemeyecem N550 nin yıllardır var olduğunu belirten bişi demişsin ama n550 modeli ilk geçen sene eylül gibi türkiyeye geldi.

Orijinalden alıntı: silverdagger

EVET BEYLER OYUN YÜKLEYİP OYNADIM İŞTE SONUÇ

oyun: call of duty ghosts

full ayarda 1920x1080 çözünürlükte en ufak kasma olmadan 2 saat oynadım. fan çalışma hızını bile duymadım.

sıcaklık en düşük 52 en yüksek 69 dereceyi gördü. düşünün 70 bile olmadı.

alüminyum kasa olmasına rağmen ısınma yok.

sadece bilgisayarın sol üst köşesinde o da makul seviyede ısınma oldu (herhalde ekran kartı orada) diğer yerlerde soğukluğu hissettim.

fan delikleri ekrana paralel olduğu için ısı ekrana doğru çıkıyor elbette zararı yok ama bunu sevmedim yanlardan olsa iyiydi.

fps değerini almayı unutttum ama bir dahaki sefere alırım lakin yüksek çıkacağından şüphem yok.

ÖZETLE SİSTEMİNİN KALİTESİNİN EKRAN KARTININ HAKKINI VERİYOR. ŞUAN PİYASADA NEKADAR OYUN VARSA TAKIR TAKIR HEMDE EN YÜKSEK AYARDA OYNAR BU MAKİNE:)))

Testte hata var. 70 derece olması mümkün değil. Hardware monitor adlı sıcaklık ölçme programını yükleyin oyuna giriş yapın ardından hardware monitor u açın ve 1-1,5 saat oyunca arka planda program açık oyunu oynayın. Bakın bakalım 70 derece mi çıkacak ( Oyuna girmeden önce programı açarsanız gpu değerlerini optimus teknolojisi nedeniyle göremezsiniz) Maksimum değerleri 80 dereden aşağı olmamsı lazım. Bu arada gtx850 ile ultrada akıcı oynayamazsınız. High ayarları rahatlıkla çalıştırır ama ultrada 20 -25 fps civarı görünüyor testlerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: One Shot One Kill

quote:

Orijinalden alıntı: silverdagger

EVET BEYLER OYUN YÜKLEYİP OYNADIM İŞTE SONUÇ

oyun: call of duty ghosts

full ayarda 1920x1080 çözünürlükte en ufak kasma olmadan 2 saat oynadım. fan çalışma hızını bile duymadım.

sıcaklık en düşük 52 en yüksek 69 dereceyi gördü. düşünün 70 bile olmadı.

alüminyum kasa olmasına rağmen ısınma yok.

sadece bilgisayarın sol üst köşesinde o da makul seviyede ısınma oldu (herhalde ekran kartı orada) diğer yerlerde soğukluğu hissettim.

fan delikleri ekrana paralel olduğu için ısı ekrana doğru çıkıyor elbette zararı yok ama bunu sevmedim yanlardan olsa iyiydi.

fps değerini almayı unutttum ama bir dahaki sefere alırım lakin yüksek çıkacağından şüphem yok.

ÖZETLE SİSTEMİNİN KALİTESİNİN EKRAN KARTININ HAKKINI VERİYOR. ŞUAN PİYASADA NEKADAR OYUN VARSA TAKIR TAKIR HEMDE EN YÜKSEK AYARDA OYNAR BU MAKİNE:)))

Testte hata var. 70 derece olması mümkün değil. Hardware monitor adlı sıcaklık ölçme programını yükleyin oyuna giriş yapın ardından hardware monitor u açın ve 1-1,5 saat oyunca arka planda program açık oyunu oynayın. Bakın bakalım 70 derece mi çıkacak ( Oyuna girmeden önce programı açarsanız gpu değerlerini optimus teknolojisi nedeniyle göremezsiniz) Maksimum değerleri 80 dereden aşağı olmamsı lazım. Bu arada gtx850 ile ultrada akıcı oynayamazsınız. High ayarları rahatlıkla çalıştırır ama ultrada 20 -25 fps civarı görünüyor testlerde.

HATA YOK İŞTE SONUÇLARIM

aıda 64 ve fraps programları ile test yaptım.

senin mesajından sonra bu sefer 3 SAAT tekrar oynadım. programlar arka planda çalışıyordu zaten.

sıcaklık

cpu 74

cpu çekirdek 1: 75

cpu çekirdek 2: 74

cpu çekirdek 3: 73

cpu çekirdek 4: 72

pch dyiot: 50

gpu diyot: 76

ÇÖZÜNÜRLÜK 1920X1080 VE AYARLAR EXTRA VE HİGH YAZIYOR

FRAPS değeri ekranın sol üst köşesinde 45-95 arası gitti geldi. 110 lara kadar çıktı.

VE EN ÖNEMLSİ KOPMADAN KASMADAN ISINMA SORUNU YAŞAMADAN OYNADIM. DAHA NE OLSUN.

• Urunde msata ssd takmak icin yer var mi

gtx 860 la hemen hemen aynı olacagını sanmıyorum ama, gtx860 ın maxwell ve kepler mimarili iki farklı seçenegi var. yani kendi içinde bile çok büyük farklılık gösteren bir kart. gtx850 ile hemen hemen aynı olacagını sanmıyorum. ekran kartı için lenovo geri kalan herşey içi tabikide Asus kalitesi.
    ben biraz daha düşüneyim en iyisi. cevabın için teşekkürler..

Orijinalden alıntı: fethh16

Urunde msata ssd takmak icin yer var mi

yok. ya hdd'yi sökeceksin, ya da dvd-rom'u. ben hdd'yi sökmeyi düşünüyorum.
    KARDEŞ SADECENOTEBOOK HEMEN KARGO YAPTI 22.05.2014 PERŞEMBE SAAT 10:00 KARGOYA VERMİŞ NORMALDE KARGO İSTANBULDAN ELAZIĞ'A 2 GÜNDE GELMESİ LAZIM YANİ BU KARGO EN GEÇ CUMARTESİ ELİMDE OLMASI GEREKİRKEN CUMARTESİ GÜNÜ KAYSERİ DE TAKILI KALMIŞ CUMARTESİ KARGOLAR 14:00 KADAR AÇIK ANLAYACAĞIN (KARGODA KAYSERİDE)TAKILDI PAZAR GÜNÜ RESMİ TATİL ZATEN KAPALI PAZARTESİYE KALDI ANLAYACAĞIN KEŞKE SİTE KARGO SEÇME SEÇENEĞİNİ MÜŞTERİLERİNE SUNSA DAHA İYİ OLUR ZATEN KARGO PARASINI DA BENDEN ALINIYOR HİÇ DEĞİLSE SEÇME HAKKIM OLSUN DİREK YURTİÇİNİ YADA MNG Yİ SEÇERDİM ADAMLAR İŞİNİ HAKKIYLA YAPIYOR ARAS KARGO ÇOK LAKAYİT BİR ŞİRKET NEYSE SAĞLIK OLSUN PAZARTESİ ALIRIM

aras kargoysa herşey normaldir. internetten takip et şubeye gelince şubeyi ara, dagıtıma çıkarmasınlar, git kendin al. adrese teslim beklersen daha çok beklersin. ben onların 4 gün şubede cep telefonu kılıfı beklettiklerini bilirim.
    normalde bende yurtiçi ve mng ikisi arasında ayrım yapmam. ama karşıdan arasla anlaşması var şirketleri napıcan işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kcygt86 -- 25 Mayıs 2014; 13:40:29 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.