Merhaba . Ben 1 yıl önce aldığım bu bilgisayarda bazı sorunlar yaşıyorum . Özellikleri yeterli . Fakat Knight Online oyununda en fazla 27 Frame alıyorum . Hatası ne anlamadım . Özellikleri bilgisayarın : Işlemci: Intel Core i7-2630QM 2.0 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 2.93 GHz. ) 6 MB Cache Bellek Işlemci RAM: 6 GB DDR3 1333 Mhz. (Max. 8 GB) Ram Sabit disk: 640 GB SATA (5400 Rpm) HDD Optik sürücü: DVD-RW Double LayerBlu - Ray Disc READ Ekran karti: NVIDIA GeForce GT 550M Max. 2613 MB Ekran Kartı Ekran boyutu: 15.6" Full HD LED Ekran (1920 X 1080) Webcam Bluetooth HDMI: 1 Işletim sistemi: Microsoft Windows 7 Home Premium Tr-Ing (64 Bit) Işlemci türü: Intel Core i7 Ses çikişi: stereo Batarya süresi: 3 saat Ekran çözünürlüğü: 1920 x 1080
Sorun ne ? Acil biraz yardım ederseniz seviniriimmm .
quote:
Orijinalden alıntı: HardcoreGamer
Merhaba . Ben 1 yıl önce aldığım bu bilgisayarda bazı sorunlar yaşıyorum . Özellikleri yeterli . Fakat Knight Online oyununda en fazla 27 Frame alıyorum . Hatası ne anlamadım . Özellikleri bilgisayarın : Işlemci: Intel Core i7-2630QM 2.0 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 2.93 GHz. ) 6 MB Cache Bellek Işlemci RAM: 6 GB DDR3 1333 Mhz. (Max. 8 GB) Ram Sabit disk: 640 GB SATA (5400 Rpm) HDD Optik sürücü: DVD-RW Double LayerBlu - Ray Disc READ Ekran karti: NVIDIA GeForce GT 550M Max. 2613 MB Ekran Kartı Ekran boyutu: 15.6" Full HD LED Ekran (1920 X 1080) Webcam Bluetooth HDMI: 1 Işletim sistemi: Microsoft Windows 7 Home Premium Tr-Ing (64 Bit) Işlemci türü: Intel Core i7 Ses çikişi: stereo Batarya süresi: 3 saat Ekran çözünürlüğü: 1920 x 1080
Bu gece Guild savaşı var galiba :D
Optimusun devreye girdiğinden emin misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: Avic
quote:
Orijinalden alıntı: HardcoreGamer
Bu gece Guild savaşı var galiba :D
Optimusun devreye girdiğinden emin misiniz?
Evet . Nvidia kontrol merkezi gibi birşey vardı . Oradan ayar yap demişlerdi . Ne yapılıyor bilmiyorum pek. Yardımcı olur musunuz ?
Tamam öyle olsun...
Ekranın sağ altındaki Sistem Tepsisinde Yeşil Renkli bir logosu olacak... Ona çift tıklayarak NVidia Denetim Masasına girin... Soldaki menüde "Manage 3D Settings"e tıklayın ve sağ panelde "Program Settings" sekmesini açın... Add tuşuna basın ve çalıştırmak istediğiniz oyunun .exe dosyasını bulun... Hemen altındaki; "Select the preferred graphics processor for this program" bölümünde NVidia Processor'u seçin Pencerenin sağ altındaki Apply tuşuna basın ve Denetim Masasından çıkın...
Birkaç canavar da bizim için öldürün
quote:
Orijinalden alıntı: HardcoreGamer Evet . Nvidia kontrol merkezi gibi birşey vardı . Oradan ayar yap demişlerdi . Ne yapılıyor bilmiyorum pek. Yardımcı olur musunuz ?
Eee sonuç..?
quote:
Orijinalden alıntı: Avic
quote:
Orijinalden alıntı: HardcoreGamer Evet . Nvidia kontrol merkezi gibi birşey vardı . Oradan ayar yap demişlerdi . Ne yapılıyor bilmiyorum pek. Yardımcı olur musunuz ?
Eee sonuç..?
Foruma uzun zamandır girmemiştim görmedim :) Evet işe yaradı dediğiniz .Oyunlarda yüksek fps alıyorum artık . Gerçi CS1.6 da ayar değiştirilmiyor ama fark etmez . Zaten bilgisayarı değiştiricem . :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme