Şimdi Ara

ASUS N53-SV (i7-2630QM_NvidiaGT540_500GB_4GB) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
965
Cevap
1
Favori
67.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234567...22...49
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XPerience

quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

quote:

Orijinalden alıntı: umuthvr
    Sandy bridgeler arizaliymis, alanlar fikirlerini paylasabilir mi? Ben de alacaktim.

Nerden uydurdunuz bunu anlamiyorum sandy bridge islemciler intelin cok fazla uzerinde durdugu ve onem verdigi islemciler

Uydurma falan yok arkadaşım SATA-II bağlantısında ilerleyen vadede sorun çıkaracak.Transistörlerinin uzun kullanım sonucu bozulacağı belirtildi.Kısa dönemde farkedilmeyecek.Dolayısıyla toplatılıyor.İyi ki üstünde duruyor AMD Bulldozer işlemcilerini sene ortasında satışa çıkaracak.Pazar payı meselesi.Muhtemelen acele etmişler.

http://www.donanimhaber.com/islemci/haberleri/Son-Dakika-ntelin-6-serisi-yonga-setleri-sorunlu-tum-satislar-durduruldu.htm

Arkadaşım işlemciler arızalı değil anakartlar arızalı haberini de kendin vermişsin.Laptoplarda sata-II kullanmadığın sürece sorun yok.Ayrıca asus bu yeni laptoplara e-sata bağlantısı koymamış yani onlar da biliyor arızayı ve bile bile bu ürünü çıkardılar.ASUS a yakışmadı ama bu...

• eee napcaz biz napabiliriz bu durumda şimdi ? VE ilerde ne gibi sorunlarla karşılaşıcaz acaba ?

Orijinalden alıntı: strahd_von_zarovich

eee napcaz biz napabiliriz bu durumda şimdi ? VE ilerde ne gibi sorunlarla karşılaşıcaz acaba ?

Şu an harddisk ve dvdrom hangi portta öğrenebilir misin?
  • Nasıl bir mantık bu ya arızayı biliyorlarmış ? Intel hatayı yeni tespit etmişken Asus nasıl bilebilir ? Ayrıca ürün üzerinde UBS Combo e-sata mevcut yani mevcut slot hem e-sata hem de usb 2.0 olarak çalışıyor. Ne tür aygıt takarsan ona göre.

quote:

quote:

quote:

quote:

Sandy bridgeler arizaliymis, alanlar fikirlerini paylasabilir mi? Ben de alacaktim.

Nerden uydurdunuz bunu anlamiyorum sandy bridge islemciler intelin cok fazla uzerinde durdugu ve onem verdigi islemciler

Uydurma falan yok arkadaşım SATA-II bağlantısında ilerleyen vadede sorun çıkaracak.Transistörlerinin uzun kullanım sonucu bozulacağı belirtildi.Kısa dönemde farkedilmeyecek.Dolayısıyla toplatılıyor.İyi ki üstünde duruyor AMD Bulldozer işlemcilerini sene ortasında satışa çıkaracak.Pazar payı meselesi.Muhtemelen acele etmişler.

http://www.donanimhaber.com/islemci/haberleri/Son-Dakika-ntelin-6-serisi-yonga-setleri-sorunlu-tum-satislar-durduruldu.htm

Arkadaşım işlemciler arızalı değil anakartlar arızalı haberini de kendin vermişsin.Laptoplarda sata-II kullanmadığın sürece sorun yok.Ayrıca asus bu yeni laptoplara e-sata bağlantısı koymamış yani onlar da biliyor arızayı ve bile bile bu ürünü çıkardılar.ASUS a yakışmadı ama bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tty0 -- 1 Şubat 2011; 23:43:21 >

• quote:

Bilgisayardan anlamamam dolayısıyla nasıl bakabilceğimi söleyebilirmisin :(

Onu ben de bilmiyorum malasef
  • quote:

Orijinalden alıntı: air_jersey15

quote:

Eksen bilgisayar geri alım kabul ediyor mu geri göndersek ?

Orijinalden alıntı: IP-v6
    Nasıl bir mantık bu ya arızayı biliyorlarmış ? Intel hatayı yeni tespit etmişken Asus nasıl bilebilir ? Ayrıca ürün üzerinde UBS Combo e-sata mevcut yani mevcut slot hem e-sata hem de usb 2.0 olarak çalışıyor. Ne tür aygıt takarsan ona göre.

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadasim bilip bilmeden konusma asus n53sv serisinde e-sata yok ayrica intelin arizayi yeni farketmesi asusun anakartlari test etmemesini mi gerektiriyor.Asus laptoplari yaptiktan sonra test eder oyle piyasaya surer.Demek ki arizayi farketti ve e-sata koymadi

• Biz güvendemiyiz yani , herhangi bir sorun çıkma riski var mı ?
  • quote:

quote:

quote:

Eksen bilgisayar geri alım kabul ediyor mu geri göndersek ?

Kardeş geri gönderecek kadar önemli bir problem olduğunu sanmıyorum. Çok abartıldı bence bu problem. Bahsedilen süre 3 yıl ve performans düşüklüğü yaşanması ihtimali de yüksek değil. En kötü ihtimalle problemli olsa bile kartlar Nisan ayında yeni kartlar ile değiştirilir bence.

Şu an benim merak ettiğim bizim bilgisayarlarda hdd filan hangi SATA porta bağlı? Büyük ihtimalle sorunsuz olduğu iddia edilen SATA 3 olması lazım ama işte emin değilim. O yüzden sana sordum bilgisayar elinde ya

Eğer SATA 2'de bağlı birşey yoksa cihazı zaten full performans kullanıyoruz demektir. rahat ol sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air_jersey15 -- 2 Şubat 2011; 0:51:47 >

• quote:

Biz güvendemiyiz yani , herhangi bir sorun çıkma riski var mı ?

bu kadar sıkıntıya düştüysen asus servisini neden aramıyorsun

sana bu konudaki en sağlıklı bilgiyi onlar verecektir.
  • Kafaya takmayın arkadaşlar bu sorunu :) masaüstü bilgisayar degilki laptop kaldiki masaüstünde bile 2 sata hdd sorunsuz kullanılabiliyormuş bu haliyle sıkıntı şu ? masaüstü bilgisayalarda 3-8 arası hdd takıp raid yada normal kullanım yapacaklarda oluşabilecek sorunlardan bahsedilmiş ? eee o zaman laptoplarda hiçbir sorun olamaz zaten kullandıgınız makinada 1 tane harddisk mevcut , diger satada da dvdrom vardır ki neyi kafaya takıyorsunuz anlayabilmiş degilim , bu sorun kesinlikle notebookları kapsamıyor dogası geregiyle herhangi bir sorun çıkması imkansız görünüyor.
    pentium core 2 duo E6400 ,2 gb ddr2 667 mhz ram,asus mb19tu lcd monitör,300 gb sata 2 harddisk,sapphireati readon x850xt ekran kartı,INTEL BOXDG965WHMKR WESTCHESTER (CORE 2 DUO ) anakart,nec 3520a dvd writer,lg combo sürücü,
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakieryigit

Kafaya takmayın arkadaşlar bu sorunu :) masaüstü bilgisayar degilki laptop kaldiki masaüstünde bile 2 sata hdd sorunsuz kullanılabiliyormuş bu haliyle sıkıntı şu ? masaüstü bilgisayalarda 3-8 arası hdd takıp raid yada normal kullanım yapacaklarda oluşabilecek sorunlardan bahsedilmiş ? eee o zaman laptoplarda hiçbir sorun olamaz zaten kullandıgınız makinada 1 tane harddisk mevcut , diger satada da dvdrom vardır ki neyi kafaya takıyorsunuz anlayabilmiş degilim , bu sorun kesinlikle notebookları kapsamıyor dogası geregiyle herhangi bir sorun çıkması imkansız görünüyor.

kafama taktığım 1 nokta var sadece. dediğin gibi laptopta harddisk ve dvdrom var sadece ama bunlar SATA3'e mi takılı yoksa sorunlu olan 2'ye mi? SATA 3 diye biliyorum ama kesin bilgiye ulaşmış değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air_jersey15 -- 2 Şubat 2011; 2:20:16 >

• hayırlı olsun kardeş :)

quote:

Orijinalden alıntı: bakieryigit

Kafaya takmayın arkadaşlar bu sorunu :) masaüstü bilgisayar degilki laptop kaldiki masaüstünde bile 2 sata hdd sorunsuz kullanılabiliyormuş bu haliyle sıkıntı şu ? masaüstü bilgisayalarda 3-8 arası hdd takıp raid yada normal kullanım yapacaklarda oluşabilecek sorunlardan bahsedilmiş ? eee o zaman laptoplarda hiçbir sorun olamaz zaten kullandıgınız makinada 1 tane harddisk mevcut , diger satada da dvdrom vardır ki neyi kafaya takıyorsunuz anlayabilmiş degilim , bu sorun kesinlikle notebookları kapsamıyor dogası geregiyle herhangi bir sorun çıkması imkansız görünüyor.

kafama taktığım 1 nokta var sadece. dediğin gibi laptopta harddisk ve dvdrom var sadece ama bunlar SATA3'e mi takılı yoksa sorunlu olan 2'ye mi? SATA 3 diye biliyorum ama kesin bilgiye ulaşmış değilim.

Yeni nesil laptoplarda hdd ve dvdrom Sata 3 e takili olarak geliyor

• Arkadaşlar allah aşkına SATA 1-2-3 saçmalığını hanginiz çıkardı? SATA tektir. SATA arabirimi vardır ya da yoktur. Hepsi aynı özelliktedir bu arabirimlerin. Bahsedilen ve karıştırılan şey, SATA'nın 3 GBPS ve 6 GBPS olanlarıdır. Şu anda dizüstü bilgisayarlardaki güncel tüm SATA'lar 3 GBPS'dir.

Yok SATA 2'ye takılmış, yok SATA 3'e takılmış falan nereden buluyorsunuz bunları...

6 Serisi çipsete sahip cihazları almayın diyorlar. İşin özü bu. Kafa karıştırmayın.

http://www.pclabs.com.tr/2011/01/31/intel-sandy-bridge-yongasetlerinin-tumunde-hata-oldugunu-duyurdu

Resmî açıklama:

http://www.intel.com/support/chipsets/sb/CS-032263.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 2 Şubat 2011; 4:52:10 >

• 
Sayfa: önceki 1234567...22...49
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.