Arkadaşlar 2-3 haftadır düşünüyorum, aklımda 2 adet telefon var.Bir tanesi ASUS M530w ( 1 GB HAFIZA KARTI HEDİYE ) 567,98YTL, diğeri ise TOSHIBA G500 PORTEGE PARMAK İZİ OKUYUCULU CEP BİLGİSAYARI 429,11 YTL. Aslında toshiba almayı düşünüyordum ama toshiba da sorun yaşarsın dediler, kafam karıştı. Yardımlarınızı bekliyorum.
Kimsenin fikri yok galiba.
Toshiba ( tanıdıım marka bu )
ikisini de alma derim elinde patlama ihtimali yüksek telefonlar...
düşünmeden asus u almalısın. g500 zaten berbat bir cihaz,ses kalitesi de çok kötü,kitlenip duruyor zaten
asus sağlamdır ama servisi hakkında bi bilgin olmalı
Asus siparişini verdim. Gelsin, fikirlerimi yazacağım.
iyi bir seçim bence
Kargoya verilmiş, yarın elime geçer. Artık yarını bekleyeceğim.
Evet telefon elime geçti. Kullanma klavuzuna göre telefonu sarj etmeden açmayın diyiyor. Şu anda şarjda, heyecanla bekliyorum bakalım.
Bugün akşama kadar m530w yi kurcaladım. Beklediğimden daha iyi bir cihaz çıktı. Telefonun kullanımı çok ergonomik ve kolay( parmakları iri olanlar için olmayabilir). İnce bir smartphone. Kılıfıda çok şık ve telefonu koruyacak şekilde dizayn edilmiş. Telefonun ses kalitesi normalin çok üzerinde. Kulaklık gerçekten kolaylık yaratıyor. Ekranı smartphone na göre gayet iyi. video oynatımı güzel. Gprs bağlantısını ayarlamam 1 dakikamı aldı. Wireless çekim gücü gayet güzel. Belki sinyal gücü düşük görünebilir ama bağlantı güzel ve kopma yok. Mesaj yazmak çok eğlenceli. Bilgisayar bağlantısı çok kolay ama biraz yavaş. Bu da usb 1.1 den kaynaklanıyor herhalde. Bluetooth performansı güzel ve bağlantıda sorun yok(nokia, sonyericson, siemens, hp, samsung marka telefonlar ile denedim). Kameradan foto ve video çekimi vasat. Çekim yaparken makinayı sabit tutmak gerekiyor ama iş görür. Özellikle macro çekimi benim çok hoşuma gitti. Macro çekimi gayet güzel. Menü geçişleri biraz yavaş symbiana göre. Program kuramadım, o yüzden takılma problemlerine bakamadım. Son olarak da bataryadan biraz bahsedeyim. Bataryası biraz daha iyi olsa 10 numara bir makina olacak ama batarya vasat. Sabahtan beri telefonu kurcaladım. wirelessle 20 dakika bağlandım. Ortalama 30 dakika konuşmuşumdur. 6 tane parça dinledim. 4 tane video izledim.Menülerde çılgınca dolaştım. 10 dakika kadar gprs ten internete bağlandım. Bluetooth ile 35-40 mbyte data aktarımı yaptım. 10 dakikalık video çekimi yaptım. Flaş açık olarak 20-25 tane foto çektim. Batarya %50 civarlarında. Ama buna rağmen usb den şarj olması bir avantaj. Ben cihazdan çok memnun kaldım. Benim ihtiyaçlarımı karşılayacak düzeyde ve de fiyatı çok uygun. Gps inin olmaması benim için sorun değil, zaten kullanılacak bir altyapı bulunduğum yerde yok. Yani söylemek gerekirse doğru seçim yapmışım. İnşallah sorunsuzca kullanırım. İnşallah servise göndermek nasip olmaz. Herkese iyi akşamlar.
Bir de program bulabilsem çok güzel olacak. Var mı bildiğiniz bir yer, bir site veya burası.
bencede asus
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme