Şimdi Ara

ASUS mu MSI mı? Tercih sebebiniz nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 Notebook arasında kaldım.
    1. MSI GE620DX i7 işlemci , 1920x1080 çözünürlük ve Nvidia GT 635M GPU
    2. ASUS N55SL i7 işlemci , 1920x1080 çözünüklük ve Nvidia GT 635M GPU

Notebook ların RAm destekleri, HDD destekleri, kullanışlıkları, ısınma durumları, sağlamlıkları, oyun performansları vb. kısacası her yönden artıları-eksileri açısından değerlendirildiğinde hangisini tercih ederdiniz? Kullanan, bilgisi olan arkadaşlar deneyimlerini ve bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim. İyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kompliman -- 5 Mayıs 2012; 14:45:44 >

• n55sl hangi modeli bazılarında 16gb desteği var msi max 8gb'dir.oyunlarda ısınma açısından msi biraz daha avantajlı.klavye n55 serilerinde şahsen pek hoşuma gitmiyor msi daha kullanışlı sağlamlık olarak 2 side alınabilir alüminyum kasa yapısına sahipler,oyun performansları her ikisinde de aynıdır özellikler belli aynı zaten ben msi derdim,başkalarıda yorum yapsın bu benim fikrim.
  • bu laptoplar arasında bende kaldım 1 ay a kadar alıcam msı daha uygun ama garanti düşündürüyon nasıldır nerde vardır iyimidir gibi bu konu hakkında özellikle kullanıcıların yorumlarını heyecanla bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS mu MSI mı?
    3 yıl önce açıldı
    Lenovo mu Asus mu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.