Bildirim
Asus MiniBook MediaMarkt 398 tl
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Boşuna gitme hocam,2 yıl TTNET adsl üyeliğiyle beraber bu fiyata veriyorlar... -
Ttnet aboneleği istiyor konu daha evvel açılmış burdaki yorumlardan bilgi edinebilirsin
http://forum.donanimhaber.com/m_37179176/tm.htm -
stokta varmı ki? -
quote:
Orijinalden alıntı: vedat1307
stokta varmı ki?
stokta bi sürü var kolay kolayda bitmez , bununla beraber mediamarkt insanları keriz sanmasın.. kampanya yapıyosa adam gibi yapsın.. ne o öyle insan kandırır gibi.. -
evet Mediamarkt TTnet in sözde kampanyasını kendi promosyonu olarak göstermiş. -
acık acık yazıyo zaten kampanyasız fıyat 699 dıye
2 sene kolelık sıozlesmesı ımzalamassanız 699... -
quote:
Orijinalden alıntı: McOrco
acık acık yazıyo zaten kampanyasız fıyat 699 dıye
2 sene kolelık sıozlesmesı ımzalamassanız 699...
sakın alma bence ..
ttnet ..
2 yıl ...
Allah korusun... -
bir dostumun annesı uzerıne olan adsl sozlesmelı modem bedava olandandı (pikatel)
annesi rahmetli oldu hat kapatma tasınma vs
kapattırmak ıcın cekmedıgı kalmadı...
halıhazırda ttnet kullanıyorum (1mbıt lımıtsız)
ona ragmen hayatta sozlesme yapmam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 22 Ocak 2010; 19:02:54 > -
Arkdaşlar kampanya sadece media markt'e özel değil ve ttnet aboneliğiyle beraber wiro aboneside olmanız lazım
TT linki: http://www.ttnet.com.tr/web/308-1934-1-1/tur/destek/destek_-_bilgi_bankasi_-_sikca_sorulan_sorular_-_kampanyalar/asus_netbook_kampanyasi#1 -
ttnet kampanyası sayesinde bu asus dünyadaki en pahalı asus olmuştur herhalde, keriz avı kampanyası -
ben bu hafta adsl alacağım ve önümüzdeki ayda netbook alacaktım acaba bunu alsammı ki? alacağım net 1mbit 4gb kotalı olacak acaba bu uyuyormu? ve bu wirofon nedir ne kadardır acaba? tavsiye edermisiiz arkadaşlar -
ben bu hafta adsl alacağım ve önümüzdeki ayda netbook alacaktım acaba bunu alsammı ki? alacağım net 1mbit 4gb kotalı olacak acaba bu uyuyormu? ve bu wirofon nedir ne kadardır acaba? tavsiye edermisiiz arkadaşlar -
@syruse
Verdiğim linki incele orda serularının cevabı var -
Adamlar sağ tarafta yazmış TTNet abonesi olursanız diye , ama hala suç atıyosunuz anlayabilmek zor sizi (: -
2 yıllık abonelik karşılığında bedava verilmesi gereken bir cihaz bu. -
Şimdilik tutturabildiklerimize diyorlardır
yakında çok daha güzel kampanyalar ile gelmeleri gerekecek.. bu forumlar sayesinde bir çok kişi bilinçleniyor artık.. -
quote:
Orijinalden alıntı: t3ch
Adamlar sağ tarafta yazmış TTNet abonesi olursanız diye , ama hala suç atıyosunuz anlayabilmek zor sizi (:
Mesele o değil admalar ttnet kampanyasını sadece kendi mağazalarında oluyomuş gibi göstermişler mesele orda. -
quote:
Orijinalden alıntı: geberit
quote:
Orijinalden alıntı: t3ch
Adamlar sağ tarafta yazmış TTNet abonesi olursanız diye , ama hala suç atıyosunuz anlayabilmek zor sizi (:
Mesele o değil admalar ttnet kampanyasını sadece kendi mağazalarında oluyomuş gibi göstermişler mesele orda.
geberit kardeşime katılıyorum, adam gibi kendi kampanyalarını yazsınlar canımı yesinler.
başkasının ki ile ..olmaz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X