Şimdi Ara

>>medıa markt 398 tl 10.1' notebook<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
7.950
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam bugun gazeredekı medıa markt reklamlarına bakınırken farkettım
    asus 10.1" notebook var fıyat olarak 398tl kdv dahılkmı bılmıyorum.

ıntel atom n270 1.6ghz 512kb l2 533 mhz fsb

250gb hdd
    1 gb ram

acaba bu modelın ram modulu eklenebılırmı?

vede bunun optık okuyucusu yok dımı

ekleme:lısanslı wın 7 ıle verılıyormus.
    acaba almalımıkı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 20 Ocak 2010; 11:47:33 >

• televizyon varmı insert de
  • yok tv falan goremedım.
    acaba bahsettıgım urun nasıl?
    alınırmıkı acaba.daha ıyısı varmıdır?

masa ustu sıstemler hakkıonda bılgı sahıbı olsam da dızustu pc lerdekı donanımdan hıc anlamıyourm.acab kullanılan ekran kartı nasıldır?
    auto-cad gıbı cızım programlarında alnını akıyla cıkarmı?

vede 10.1" kac santımetrekare eder?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 20 Ocak 2010; 11:50:27 >
  • her ürünün daha iyisi vardır ama bu fiyata daha iyisi biraz zor gibi.
  • yukarı

sızce alınası bı urunmu?

gercekten bu dızustu pc lerden hıc anlamıyourm.mesela ıslemcısı cıft cekırdekmı?

ekran kartı nasıl ıs yaparmı?auto-cad cızımlerımde zorlanmadan ustesınden gelırmı.hatta 3d max de render alabılırmı

ekleme:
    en onemlısı bu urunun ekran kartı ne bılıyım ram falan degıstırılebılırmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 20 Ocak 2010; 11:57:56 >
  • 2 yıl ttnet abonesi olursan bu fiyata alıyorsun.
  • Tum sorularina tek kelime ile hayir diye cevap vereyim. ciddi olarak sordu isen tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BLU TV 1 YILLIK KOD : 220 TL
    2 yıl önce açıldı
    SATILIK ACER 13.3" 3820TG 700 TL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimakkaya

Tum sorularina tek kelime ile hayir diye cevap vereyim. ciddi olarak sordu isen tabi.

ne anlamda hayır?
    yanı ram ytukseltılemezmı?yada ekran kartı degısmezmı?en kotusu cıft cekırdek mı degıl yoksa?

ayrıca tt net abonelıgım var hemde 2006 yoılından berı o sekılde olmazmı?
  • bu ürün senin hiçbir işine yaramaz arkadaşım diyerek konuyu bağlayalım...
  • bu ürünü internet ve ofis işleri için alacaksın diğer bahsettiğin işler için işine yarayacağını zannettmem. zaten herşeyden önce ekran 10" . bu ürün taşıması kolay uzun pil ömürlü internet bilgisayarı
  • arkadasim bu netbook notebook degil.win7 ile verilmiyordur bence....

bu bilgisayarla anca web e girip chat ivir zivir yaparsin ;) ekran karti yukselmez,ram belki degisir ama bi isine yaramaz.ben kendim kullaniyorum chat vs inter yapacaksan yada fifa 2002 oynayacaksan yetiyor,ama fazla birsey beklmee.
  • Asus 1001HA modeli;

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-eeepc1001ha-eeepc1001ha-intel-atom-n270-1.6-ghz-1024mb-250gb--10(1024-x-600)-cam-xph/productdetails.aspx?I_ID=42076

electroworld'de de şu an 599TL'den satılmakta aynısı. yani win7 ve 250gb harddisk'li model.

>>medıa markt 398 tl 10.1' notebook<<

• Resimde ki Netbook KDV dahil 398TL' den MediaMarkt' de satılıyorsa hemen bugün alıyorum.
  • Autocad kullanıcısı olarak şunu söyliyim bu cihazla anca 2b çizim yaparsın o da projen büyükse aşırı kasmaya başlar. 3B çizimlerde imkanı yok. Zaten arkadaşların bahsettiği gibi ürünün amacı ofis ve internet kullanımı... İşlemcisi güç tüketimi düşük olsun diye baya yavaştır.
    Max'de çizim yapma imkanın bana göre yok hadi çizdin diyelim render alabilir misin? Her frame için bikaç yıl beklersen belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Resimde ki Netbook KDV dahil 398TL' den MediaMarkt' de satılıyorsa hemen bugün alıyorum.

hocam yalnız diğer arkadaşların da belirttikleri gibi TTNet aboneliği istiyor, 2 yıl taahhüt edeceksin. daha önceki bu tarz kampanyalardan mevcut TTNet aboneleri yararlanamıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Resimde ki Netbook KDV dahil 398TL' den MediaMarkt' de satılıyorsa hemen bugün alıyorum.

şimdi baktım forumda bir arkadaş Asus bölümünde konu ile başlık açmış. mevcut aboneler de yararlanabiliyormuş galiba.

http://forum.donanimhaber.com/m_37154388/tm.htm

ancak sanırsam Wirofon aboneliği de istiyormuş
  • Bunun yerine 190 lira daha verip 6 cell'li n280'li lenovo s10-2 alabilirsiniz hiçbirşeye abone olmadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinPeAcE

Bunun yerine 190 lira daha verip 6 cell'li n280'li lenovo s10-2 alabilirsiniz hiçbirşeye abone olmadan.

o naısl bıse lınk verebılırmısın?

ekleme:bırde bu ttnet kampanyasımı yanı?ıllede net abonmelıgımı almak gerekıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 20 Ocak 2010; 12:45:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

quote:

Orijinalden alıntı: WinPeAcE

Bunun yerine 190 lira daha verip 6 cell'li n280'li lenovo s10-2 alabilirsiniz hiçbirşeye abone olmadan.

o naısl bıse lınk verebılırmısın?

ekleme:bırde bu ttnet kampanyasımı yanı?ıllede net abonmelıgımı almak gerekıyor

http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-026246-s10-b-ideapad-atom-n280-1.66ghz-1024mb-ddr2-160gb-10.1-1.3cam-bt-wxphome/productdetails.aspx?I_ID=42138
    carrefourda

• geçen hafta 1001ha'nın 160gb olan modelini aldım media markt'tan
    aldıktan sonra farkettim, pil ömrü 3 saat, almak isteyenler bunu da göz önünde bulundurmalı.
    Ekran LED backlight'lı ve touchpad'i multitouch destekliyor aletin. Özellikle klavyesi oldukça rahat, büyük tuşlara sahip. Diğer özellikler zaten hemen hemen tüm netbooklarda aynı.

Sonuç olarak tek kötü yanı pil ömrü diyebilirim, daha uzun giden bir pil arayışı içindeyim bilen gören arkadaş varsa bu modele uygun pil, bana nereden temin edebileceğimi söylerse oldukça sevirinim.

İyi forumlar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.