Şimdi Ara

ASUS MG279Q SIFIR GİBİ 2K IPS EKRAN 144 HZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    >> Forum üzerinden alınan 2016 NİSAN AYINDA yurtfışından alınan >> full kutu aparatı tam << SIFIR gibi ÇOK TEMİZ ,AZ kullanılmış Asus Mg279q amd fresync IPS 144 hz 2k monitör,

NOT: GTX 1080 EKRAN KARTLARI İLE TAKAS OLUR.

NOT : Amd ekran kartı olanlar için fresync teknolojisi biçilmiş kaftan ciddi alıcılar ulaşsın.144 hz olduğu için oyunlar yağ gibi almaktadır. IPS PANEL 144HZ 4MS TAPKİME SÜRESİ 2K ÇÖZÜNÜRLÜK VE GÖZ YORMAYAN AYE CARE, FLİCKER FREE YANİ TİTREŞİMSİZ EKRAN,BLUE light FİLTHER YANİ DÜŞÜK MAVİ IŞIK ÖZELLİKLERİNİ SUNAN GÜZEL BİR MONİTÖRDÜR

BU FİYATA ALACAĞINIZ ÜSTÜN ÖZELLİKTE EN İYİ MONİTÖRDÜR.

ÖNEMLİ NOT : Üründe sağ üste panel içinde nokta kadar siyah toz leke ( ölü piksel de olabilir ) vardır.Neredeyse belli bile olmuyor.kullanımda vs rahatsızlık vermiyor.

*ÜRÜNÜ EVİMDE GÖNÜL RAHATLIĞI İLE DENEYİP ALABİLİRSİNİZ.

FİYAT REVİZE EDİLDİ,

2500 TL >>> 2390 TL OLMUŞTUR.SATILMAZ İSE KULLANMAYA DEVAM EDECEĞİM.

RESİMLER TEMSİLİDİR CİDDİ ALICILARA WATSAPDAN RESİM ATARIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 30 Kasım 2017; 20:39:18 >

• https://www.incehesap.com/asus-mg278q-27-oyuncu-monitoru-fiyati-30770/?gclid=EAIaIQobChMI1I_6ztCC2AIVEdwZCh3ocQFLEAQYASABEgJhsPD_BwE

1.5 senelik ürüne 2400 verecek adam varmıdır acaba forumda 200 daha verir sıfır alırım :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRE_RUSLAN

https://www.incehesap.com/asus-mg278q-27-oyuncu-monitoru-fiyati-30770/?gclid=EAIaIQobChMI1I_6ztCC2AIVEdwZCh3ocQFLEAQYASABEgJhsPD_BwE

1.5 senelik ürüne 2400 verecek adam varmıdır acaba forumda 200 daha verir sıfır alırım :))

Bu ürüne kim nekadar verir onu bilemem ama attığınızla bu aynı değil biri ips biri tn ona bir dikkat edin.Satıştaki ürün attığınız sitede 3144 lira.Asus mg279q olana bakmalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 11 Aralık 2017; 22:7:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• scorpion4201 S kullanıcısına yanıt
    doru. onu gözden kaçırmışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion4201

quote:

Orijinalden alıntı: EMRE_RUSLAN

https://www.incehesap.com/asus-mg278q-27-oyuncu-monitoru-fiyati-30770/?gclid=EAIaIQobChMI1I_6ztCC2AIVEdwZCh3ocQFLEAQYASABEgJhsPD_BwE

Bu ürüne kim nekadar verir onu bilemem ama attığınızla bu aynı değil biri ips biri tn ona bir dikkat edin.Satıştaki ürün attığınız sitede 3144 lira.Asus mg279q olana bakmalısınız.

Sıfırı Tr asus türkiye garantisili zaten 2600 tl hocam.

https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/asus-mg279q-27-4ms-2xhdmi-mhl-display-mdisplay-freesync-qhd-ips-oyuncu-monitor-317038112?mpch=ads&ggap_s=akakce&ggap_m=ocs&ggmktg1=OCS*akakce******&ggap_n=akakce&scxid=14489-145823-2357-0

• darkdevil35 kullanıcısına yanıt
    Attığınız ilanın içeriğini okuyormusunuz acaba ? Teşhir ürünü atmışsınız.Ayrıca ben satan arkadaşın fiyatına yorum yapmadım daha ucuza bulunur bulunmaz orası ayrı bir mevzu mesaj atan arkadaş yanlış ürün koymuş onu belirttim kendi attığı siteden de doğru ürünün fiyatını söyledim durum bu.Bir aydan fazladır monitör bakan biri olarak bütün fiyatlardan haberim var bu ürün nerden kapalı kutu olarak en uyguna alınabilir onuda biliyorum ama konu bu değil yanlış ürün atılmış olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 12 Aralık 2017; 9:11:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion4201

Attığınız ilanın içeriğini okuyormusunuz acaba ? Teşhir ürünü atmışsınız.Ayrıca ben satan arkadaşın fiyatına yorum yapmadım daha ucuza bulunur bulunmaz orası ayrı bir mevzu mesaj atan arkadaş yanlış ürün koymuş onu belirttim kendi attığı siteden de doğru ürünün fiyatını söyledim durum bu.Bir aydan fazladır monitör bakan biri olarak bütün fiyatlardan haberim var bu ürün nerden kapalı kutu olarak en uyguna alınabilir onuda biliyorum ama konu bu değil yanlış ürün atılmış olması.

Teşhir ürünü olduğunu görüyorum çok az kaldı diyor, ve de satın aldıktan itibaren garantisi başlıyor fiyatı uygun geldi o yüzden attım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşhir ürünü çok az kaldı ve sıfır kelimeleri bir arada bana pek inandırıcı gelmedi tabiki almak isteyen alabilir.İlan sahibi arkadaş kusura bakmasın konu uzadı isterse mesajlarımı silebilirim.

• scorpion4201 S kullanıcısına yanıt
    Alacak arkadaş evime gelip bakar dediğim gibi çıkmaz ise vazgeçer kimseye zorla ürün satmıyorum ne ise o

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.