Şimdi Ara

Satılık Asus VG279QM 1080p 27' 280 HZ 1 MS IPS Oyuncu Monitörü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LED
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Satılık Asus VG279QM 1080p 27" 280 HZ 1 MS IPS Oyuncu Monitörü

Selamlar. Her iki monitörün de ilk sahibiyim, her iki monitör de sorunsuz, temiz kullanıldı, fiziksel ya da çalışma olarak hiçbir sorunu bulunmayan modellerdir. Satma sebebim yeni bir monitör almış olmam.

Asus VG279QM 1080p 27" 280 HZ IPS Monitör

11 Ekim 2022 tarihinde, Amazon Türkiye'den alındı. Ölü piksel yok, ışık sızması yok denecek kadar az, hiçbir sorunu yok. Toplamda 20 günde 20 saat kadar kullanılmıştır. Kutusu ve kutu içeriği mevcut. R6: Siege ve CoD: MW 2 oynandı.

Fiyat: Satıldı.

Satılık Asus VG279QM 1080p 27" 280 HZ 1 MS IPS Oyuncu Monitörü

Dell S2721DGFA 2K (1440p) 27" 165 HZ IPS Monitör

19 Aralık 2020 tarihinde, Itopya'dan alındı. Ölü piksel yok, ışık sızması yok denecek kadar az, hiçbir sorunu yok. Şansa, gördüğüm en iyi IPS ekran denk geldi. Kutusu ve kutu içeriği mevcut. Bu monitöre Benq 240 hz TN panel 1080p monitörden geçmiştim, o vakitler her gün R6: Siege oynuyorduk. İlk alışma döneminden sonra aynı performansı gösterebilmiş, aynı rank'e yükselebilmiştim. Monitörle R6: Siege, CoD: MW, Warzone, Apex Legends, Escape From Tarkov gibi FPS oyunları oynandı. Hepsinde iyi performans alındı.

Fiyat: Satıldı.

Satılık Asus VG279QM 1080p 27" 280 HZ 1 MS IPS Oyuncu Monitörü

Öncelikli tercihim Ankara içi elden teslim. Alıcı gelir, bakar, test eder, beğenir ve alır. Diğer türlü de %50 civarı indirimli olarak Yurtiçi Kargo ile gönderim sağlayabilirim. Takas düşünebilirim, 6950 XT ya da 3090 ekran kartları ile takas yapıp üstüne istenilen miktarı ekleyebilirim. Alıcı eğer isterse internet üzerinden almayı plânladığım ürün ya da ürünleri taksitle alıp bana gönderir, kalan bakiyeyi nakit verebilirim ya da nakit alırım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 11 Ekim 2025 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Dell monitör bu paraya beleş. En iyi 2k 27" monitör olarak gösterildiğini belirtmeliyim. Stok ayarlarında ufak değişiklik yapınca renk algısı muhteşem. Kendimde kullanıyorum. Tavsiye ederim. Alıcı arkadaşı tanımıyorum sadece düşünen arkadaşlara fikir olsun diye not bırakmak istedim.

• Atalayq kullanıcısına yanıt

Yorum için teşekkürler. Doğru söylüyorsunuz. Bu özelliklere sahip bir monitör arayanlar için -denediğim kadarıyla- her yönüyle en kaliteli monitör budur, diyebilirim. Sadece görüntü olarak da değil, dış tasarımı falan da çok başarılı, şık. Şu anki fiyatlara göre sıfırının neredeyse yarısına satıyorum, çünkü evde adım atacak yer kalmadı. Birkaç gün içinde alıcı çıkmazsa fiyatı yükseltmeyi ya da satıştan çekip ikinci monitör olarak kullanmayı düşünüyorum.

• ...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Her iki monitör de satıldı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.