Şimdi Ara

^ASUS MG278Q İNCELEMESİ^>>AMD Freesync KULLANICILARI KLÜBÜ<< (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
40 Misafir - 40 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
10
Favori
21.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siparişimi verdim, 15 mayıs gibi bende Aoc G2460PF ile aranıza katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibartan

Siparişimi verdim, 15 mayıs gibi bende Aoc G2460PF ile aranıza katılıyorum.

Aoc G2460PF ile klübe sizide ekledim hayirli uğurlu olsun

En popüler monitörümüz
  • Baya katılan olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amdfx41 kullanıcısına yanıt
    Aynen akin akin buyuyoruz

• Yeni imzamiz hayirli olsun
  • Herkese merhaba,

Bu konuda gordugum kadariyla 27" 2K 144 Hz ve 29/34" 1080p/2k 60Hz UltraWide monitor kullanicilari var.
    2 monitorun de kendilerine gore arti ve eksileri vardir muhakkak. Benim aklimd UltraWide monitorlere biraz daha yatiyor ama tazeleme hizi dusuk kaliyor.

Kullanicilarin fikrini almak isterim. Son kullanici gorusleri incelemelerden cok daha yararli oluyor.

Genel kullanim hem oyun hem de is/akademik (ayni ekranda birden farkli uygulama gorulebilir ve kullanilabilir sekide acik) amacli olacak.

Fiyatlari 2000TL civari gordugum kadariyla. Yaz aylarinda yeni bir monitor almayi planliyorum. Su an boyle bir butcem yok ama arastirmaya basladim.

AMD erkan karti da almayi planladigimdan Freesync ozellikli olsun istiyorum. Muhtemelen yeni nesilde R9 480/490 gibi bir ekran karti alacagim. Ya da eski nesilden r9 390'lar uygun fiyata duserse o da olabilir.

Ultrawide tam 2K/4K 144Hz cihazlar varsa da sanirim su an fiyatlari cok ucuktur.

27" monitor yukseligini kaybetmemek adina ultrawide olursa 34" daha tercih edilebilir gibi duruyor.

Selamlar.

• oup59 kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_115922181//tm.htm#115922181

Burada bir arakdaşin ultrawide incelemesi mevcut.
    4k 144hertz şuan bildiğim kadariyla piyasada bulunmuyor nedeni isi mevcut kablo iletleknlerinin okadar fazla rengi ve hizi bir arada taşiyamamasi bunun displayport 1.3a işe geleceği söylenmekte önümüzdeki yil içinde yayinlaşacaği belirtilmekte bir kaç yerde .R9 390 pek tavsiye etmem aşiri isiniyor o yüzden benim gibi fan gürültüsünden rahatsiz iseniz r9 290 yada r9 390 pek mantıklı değil.benim gibi r9 380 1adet alır r9 4xx serinisini bekleye bilirsiniz yada Croosfire X yapabilirsiniz r9 380 crossfire ile titan X yaklaşiyor fiyatlarida uygun biraz itelerseniz titan X bile geçebilirsiniz.Ve kart hiç isinmiyor overclocklu kullanıyorum 1200mhzde max 70 derece

^ASUS MG278Q İNCELEMESİ^>>AMD Freesync KULLANICILARI KLÜBÜ<<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlord7134 -- 1 Mayıs 2016; 15:49:05 >

• Overlord7134 kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgi için teşekkürler. Şu an zotac gtx950 amp kullanıyorum. Full hd seviyesinde İşimi görüyor. 2k monitör için yeni bir gpu tabiki gerekecek. Aslında r9 390 almak üzereydim ama yeni nesil bu kadar yakınken beklemeye karar verdim. Crossfire yerine tek ama güçlü gpu tercih ederim sanırım.

• oup59 kullanıcısına yanıt
    Aynen yeni nesil beklemek daha mantıklı
  • Freesync monitör Asus MG278q ve r9 380x gibi orta seviye kartla bile güncel RiseOfTombrider oyunun yağ gibi akıcı şekilde oynayabilirsiniz

• Arkadaşlar 21:9, 2k, 34inc, 120hz üstü, freesync desteği olan monitör tavsiye edermisiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Amd alın sakın nvidia almayın freesync olayı bambaşka

Yaşamanız lazım

29 inch freesync lg 1100 tl vatan da

• Overlord7134 kullanıcısına yanıt
    Dostum ilgin için sağol ama AOC nin yeni freesync destekli ekranlarını beklemeye karar verdim, şu an için piyasada aradağım özellikli monitör yok denecek seviye de, sanırım yurt dışın da bile vaziyet aynı, bütçemi saklayıp zen+polaris+freesync üçlüsü ile 21.9, 34 inc 2k bir makine yapmayı düşünüyorum, beklemeye devam. tekrar emeğin için sağol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi experienced -- 2 Mayıs 2016; 15:09:15 >
    Freesync i deneyebilecegimiz bir teknomarket var mi acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

Freesync i deneyebilecegimiz bir teknomarket var mi acaba ?

Youtube

Yaran yorumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlord7134 -- 3 Mayıs 2016; 15:43:35 >
  • Curved monitör tavsiye etmiyorum

neden hocam ?
  • Nrk58 kullanıcısına yanıt
    Hocam ultrawide araştırmalarım esnasında curved olanları için söylenen dezavantajlardan birisi light bleed olayının daha fazla olduğu/olabileceği yönündeydi. Cırved ile flat ekranların kendilerine göre artısı eksisi var ama en çok dikkatimi çekeblerden birisi buydu.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.