Şimdi Ara

Asus Maximus VIII Formula duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asus Maximus  VIII  Formula duyuruldu

LGA1151 socket for 6th-gen Intel® Core™ desktop processors.
    Dual DDR4 3733 (OC) support
    Best gaming cooling – CrossChill EK for both air and liquid cooling
    Best gaming lighting – Three-way RGB illumination, Aura 4-pin RGB-strip header & lighting control
    Best gaming audio – Reinvented SupremeFX 2015 with intuitive Sonic Studio II
    Best gaming performance – 5-Way Optimization with Auto-Tuning, second-gen T-Topology, and OC-friendly design
    Best gaming networking – Best-in-class Intel® Gigabit Ethernet, LANGuard and GameFirst technologies
    Best gaming protection – ROG Amor plus carefully-selected premium components for maximum durability
    Best gaming connectivity - 2x2 802.11ac MU-MIMO Wi-Fi, U.2 and M.2, plus Intel-powered USB 3.1 Type A+C
    ROG gives you more – More gaming-oriented utilities, all free!

https://www.asus.com/Motherboards/ROG-MAXIMUS-VIII-FORMULA/

• custom sıvı soğutma kullananlar için gayet güzel.
  • M7F kullanıcısıyım valla 8 in bu kadar çirkin çıkmasına sevindim .Rog denildimi benim aklıma herkes gibi siyah-kırmızı geliyor.M8F biraz ankara pavyonlarına dönmüş gibi gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ROG serisine armoru yakıştıramıyorum. Eski Maximus kartlar daha hoş geliyor bana. Sabertooth'a daha çok yakışıyor armor.

Şu Z68 - Z77 Maximuslara bakar mısınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus3441

M7F kullanıcısıyım valla 8 in bu kadar çirkin çıkmasına sevindim .Rog denildimi benim aklıma herkes gibi siyah-kırmızı geliyor.M8F biraz ankara pavyonlarına dönmüş gibi gibi

hacı sen bu karta çirkin demekle ciddimisin be bu kartın sırf koruma plakaları ve led leri yeter kardeş yaa üstelikjte unutma çok performanslı bir anakrt ben aldım yani benim olduğu için değilde cidden çok kaliteli ve kaslı bir anakart

• Çingene pembesine doğru gidiyor olay..
    Kartları allayıp pullamak yerine özel bi jel ile üst seviye kartları darbeye karşı kaplasınlar...

500 dolarlık kartın minnacık devre elemanı koptumu ya değişim ya kullanıcı hatası deniliriyor..

Yani her iki tarafta zararlı..

Eski rog serileri çok daha güzel fakat kart görmek isteyenler Asrock kartlara göz atmasını tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 10 Mart 2017; 19:47:2 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nr6630 kullanıcısına yanıt
    Kartınız hayırlı olsun.Kartın performansına laf etmem çünkü opsiyonu çok.Asus un formula serisi benim için tasarım harikası ve formula vii yılın kartı seçilmişti 2014 de.8 ile 7 arasında tasarım olarak bence fazla bi fark yok ufak bi makyajlanmış plastik koruma.Lakin bana Rog denildimi mutlaka kırmızı rengi görmek isterim ;) Ledli rog denildimide aklıma lazer ışığı gibi yanan maximus vii hero geliyor hep mükemmel logo aydınlatması var.

Şöyle bi mod lazım banada https://www.youtube.com/watch?v=Drf8Gz3JSbc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus3441

Kartınız hayırlı olsun.Kartın performansına laf etmem çünkü opsiyonu çok.Asus un formula serisi benim için tasarım harikası ve formula vii yılın kartı seçilmişti 2014 de.8 ile 7 arasında tasarım olarak bence fazla bi fark yok ufak bi makyajlanmış plastik koruma.Lakin bana Rog denildimi mutlaka kırmızı rengi görmek isterim ;) Ledli rog denildimide aklıma lazer ışığı gibi yanan maximus vii hero geliyor hep mükemmel logo aydınlatması var.

Şöyle bi mod lazım banada https://www.youtube.com/watch?v=Drf8Gz3JSbc

teşekkür ederim,,,, bu arada bende senin gibi led lere doyumsuzum o linnkteki ne öyle bittim o dizayna adamlar uçurmuş be :-)))))) maximus 7 çıktığından dikkatimi çekmişti taki ozaman bile inceleyip ooo nasıl bir kızrmızı siyahtır bu demiştim yalanım yok,, bu arada rog denincede kırmızının üstüne tanımam rog ların temsili kırmızı siyahtır kesinlikle bu tartışılamaz, maxımus vııı formulada da yalnız çok yenilikçi güncel teknolojilerle geldi overclocka dayalı inşaa edilmiş çeşitli performansa dayalı diğer özellikleri ile birlikte güçlü bir kart son bios güncellemesi, ilede kabylake 7700k desteği geldi inanamadım
    neyse formula ailesinden olduğumuzdan akraba sayılırız

• SELAHATTİN BEY asrock lardada son bikaç senedir çok büyük değişim geçirdi ilk anakartları fiyaskoydu halen piyasaya msı gıgabyte yada asus gibi hakim değiller ama son kartları uzay aracı gibi seçkin ler arasına girebilir,,, fakat asusa tercih edermiyim etmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: nr6630

SELAHATTİN BEY asrock lardada son bikaç senedir çok büyük değişim geçirdi ilk anakartları fiyaskoydu halen piyasaya msı gıgabyte yada asus gibi hakim değiller ama son kartları uzay aracı gibi seçkin ler arasına girebilir,,, fakat asusa tercih edermiyim etmem

Her markanın aynı seğmenteki ürünleri isim ve renkleri değişsede kaliteleri aynıdır...
    Budra farkeden en önemli şey satış sonrası destektir..
    İşte bu konuda Asus büyük marka ise tr deki servisine çeki düzen ve dışardan alınan ürünlere ücretsiz garanti hizmeti versin...

Asus kötümü tabi ki değil peki asrock kötümü kesinlikle değil...

(MALZEME KALİTESİ ANLAMINDA)

LGA 775 ten sonra asrock ın meydana amiral kart çıkarmayacağı platform yok..

Devam etmesini istediğim diğer 3 firma Abit DFI Epox..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 11 Mart 2017; 14:9:42 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.