Şimdi Ara

*satılık asus rampage formula (rog serisi)+e1200 işlemci*300 lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ürün garantisi yoktur.sadece anakart+ses kartı (creative 5+1)+2 adet sata kablosu vardır (arka sacıda yoktur)

ürün cpu voltajı okuyamamaktadır.yanılmıyorsam ürünün cpu voltaj okuyan sensöründe sorun var.o sorun hiç bir şeklide sorun teşkil etmemektedir.(benim için tabiki).istediğiniz şekilde oc olmaktadır.YANLIŞ ANLAŞILMASIN VOLTAJ VERMEKTE SIKINTISI YOK SADECE VERİLEN VOLTAJI OKUYAMIYOR

verdiğiniz voltaj biostan belli olduğu için (oc için) sorun teşkil etmiyor.ama ben illaki voltajı okumam lazım derseniz cpu-z den okuyamıyor voltajı.ama voltaj dalgalanması veya hiç bir olumsuzluk yoktur.

işlemcihttp://forum.hardwarena.com/index.php?topic=6768.msg73951

ikisi beraber fiyat:300 lira

sıfır fiyatı için anakarthttp://www.ucuzu.com/anakart-c3128/asus-rampage-formula-p23215581.htmlS
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msamy -- 1 Şubat 2009; 17:04:30 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

REFERANSLARIM:vgulgeç/ shanke/ goofy17/ alitopal/ cengiz_vga/ yaskoo_87/ cakemos/ ShaRLoot/ [ TURİ ]/ menem/ zeus1907/ BeFeD/ By-Crosshair/ Quartamin/ tacettineren/ scerit/ hapymyday/ demircibu/ 1906nedir/ diabloxt/ cavador/ rdvnkaya/ ıeven/ rattler/ ozzzy222/ ozanbaseski/ jakooo23/ ve hatırlayamadığım bir çok insan
    sorunlu alışverişim: gargoylesgezgin-KAMİL KILIÇ (AÇIKCA SAHTEKAR ve DÜZENBAZ)

• Pm attım.
    Alış Veriş Yaptıklarım : SİBGATULLAH, MENEME2002, Desperatto, sakkaro, eagle66, bensende, name, memet, adam06, mahapurusha, CoMiSeR, ct76, _H@Z@R_,ioz, razor111, kudretx, msamy, borg, Resident, Fenix66, vipsec, gece.serkan, apollonx
  • cevapladım

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

REFERANSLARIM:vgulgeç/ shanke/ goofy17/ alitopal/ cengiz_vga/ yaskoo_87/ cakemos/ ShaRLoot/ [ TURİ ]/ menem/ zeus1907/ BeFeD/ By-Crosshair/ Quartamin/ tacettineren/ scerit/ hapymyday/ demircibu/ 1906nedir/ diabloxt/ cavador/ rdvnkaya/ ıeven/ rattler/ ozzzy222/ ozanbaseski/ jakooo23/ ve hatırlayamadığım bir çok insan
    sorunlu alışverişim: gargoylesgezgin-KAMİL KILIÇ (AÇIKCA SAHTEKAR ve DÜZENBAZ)
  • PARCA SATILDIMI BIRADER YANI
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.