Şimdi Ara

Asus M5A78L-M LX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler herkese. Başlıktaki anakartı (http://www.asus.com.tr/Motherboards/AMD_AM3Plus/M5A78LM_LX/), AMD fx 6100 black edition işlemciyle kullanmak istiyorum ancak aşırı ısınabileceği, ikiden fazla çekirdeklerde problem yaşanabileceği gibi duyumlar aldım. 4 fanlı 3r system r460 kasanın içinde kullanacağım, ısınmayla başa çıkabilir miyim? Şayet başa çıkamazsam performans olarak ne kadar sıkıntı çekerim ve diğer parçaları ne kadar tehlikeye atmış olurum?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkorpe

İyi günler herkese. Başlıktaki anakartı (http://www.asus.com.tr/Motherboards/AMD_AM3Plus/M5A78LM_LX/), AMD fx 6100 black edition işlemciyle kullanmak istiyorum ancak aşırı ısınabileceği, ikiden fazla çekirdeklerde problem yaşanabileceği gibi duyumlar aldım. 4 fanlı 3r system r460 kasanın içinde kullanacağım, ısınmayla başa çıkabilir miyim? Şayet başa çıkamazsam performans olarak ne kadar sıkıntı çekerim ve diğer parçaları ne kadar tehlikeye atmış olurum?

2 den fazla çekirdek olduğunda o anakart sorun verseydi üreticisi asus, destek listesine 4 ve 6 çekirdekli işlemcileri yazmazdı..zaten kart fx işlemcileri destekliyor ve fx işlemciler en düşük 4 çekirdek ile geliyor..fx6100 ile sorunsuz kullanabilirsin fakat anakart 95watt tdp li işlemcileri destekliyor ve fx6100 de 95watt tdp li..overclock yapma gibi bir düşüncen varsa riskli olur,anakarta zarar verebilirsin ama zaten sonuçta 6 çekirdek işlemci normal ayarlarında kullansanda uzun zaman işini görür

• quote:

İyi günler herkese. Başlıktaki anakartı (http://www.asus.com.tr/Motherboards/AMD_AM3Plus/M5A78LM_LX/), AMD fx 6100 black edition işlemciyle kullanmak istiyorum ancak aşırı ısınabileceği, ikiden fazla çekirdeklerde problem yaşanabileceği gibi duyumlar aldım. 4 fanlı 3r system r460 kasanın içinde kullanacağım, ısınmayla başa çıkabilir miyim? Şayet başa çıkamazsam performans olarak ne kadar sıkıntı çekerim ve diğer parçaları ne kadar tehlikeye atmış olurum?

Hocam ben M5A78L Anakartını kullanıyorum o bahsettiğiniz anakartın biraz daha iricesi ve biraz daha iyisi fakat aralarında fiyat aralığı var,ben gayet memnunum üstüne AMD FX Bulldozer işlemci taktım ve ikisi gayet güzel çalışıyor yani anakartı öneririm sıkıntı çıkarmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: expertos

quote:

Hocam ben M5A78L Anakartını kullanıyorum o bahsettiğiniz anakartın biraz daha iricesi ve biraz daha iyisi fakat aralarında fiyat aralığı var,ben gayet memnunum üstüne AMD FX Bulldozer işlemci taktım ve ikisi gayet güzel çalışıyor yani anakartı öneririm sıkıntı çıkarmaz.

Hocam selamlar.

Ben de aynı anakartı ve fx 4100 işlemciyi kullanıyorum fakat bios'ta cpu menüsünde belli ayarları disable yapmazsam. ( microcode v.b ) kasadan belli aralıklarla ince ince sesler geliyor.
    güç kaynağım cooler master 500W 12v kanalından 360w güç veriyor. Özellikle nette bazı sayfalarda (asusun bir sayfası vardı. bildiğin 1-2 saniye takılmalar ile çalışıyordu) son bios güncellemesi öncesi sıkıntım daha fazlaydı. Bu konu da fikir verebilirmisin?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.