Arkadaşlar Bende ASUS M2V-MX Anakart AMD Sempron 3400+ 1.8 Ghz 2 Gb Kingston Dual DDR 2 800 Seagate Maxstor 500 Gb Sata 2 Nvidia Geforce 9500Gt Var Sistem Baya Eski Ben Buna Windows 7 32 Veya 64 Kurmak İstiyorum Ama Kuramıyorum Kurarken Herhangi Bi Yerde Donuyor Bazen Tam Bitti Diyorum Yükleme Tamamlanıyor Diyor Sonra Donuyor Bazende Hiç İlerlemiyor %6 Da Kalıyor 4 Tane Ram Denendi 512 Mb + 1024 Mb + 1024 Mb + 2048 Mb 2 Tane Ekran Kartı Denendi Hd4650 + Hd3850 2 Tane Harddisk Denendi 1 TB + 500 Gb 2 Tane İşlemci Denendi Amd x2 5200+ Amd x2 6000 Anakartı Değiştirdiğim Zaman Format atılıyor Ama Ben Bu Anakartta Atmak İstiyorum Ama Yüklenmiyor 16 Saat Bekledim Yine Yüklenmedi Sizden Yardımlarınızı Bekliyorum
Konunun üzerinden bayağı geçmiş ancak bende bir bilgi vereyim.
Aynı anakarta bende yükleme yapmaya çalıştım, tüm yapılacakları denedim ancak sonuç aynı, windows 7 yüklenmiyor. Bu süreçte microsoft'la birlikte de çalıştık, onlar da çözüm bulamadılar.
Bu bilgi belki birilerinin işine yarar diye yazmak istedim...
Bir önceki mesajımdan 10 dakika geçmedi ancak yüklemeyi başarabildim
Usb'den yükleme yapınca sorun gideriliyor...
Bende de bu m2v-mx anakart var win7 yükleniyor fakat kilitleniyordu pcı-e ekran kartı taktım yine kitlenme devam ediyordu asus un ve via nın sayfalarında win7 driver ı bulunmuyor ATK0110 driver ı var bunu yükleyerek kilitlenme sorununu aştım