Şimdi Ara

ŞOKK FİYATA SATILIK Q6600 İŞLEMCİ VE ASUS P5E3 Deluxe DDR3 ANAKART ( satıldı )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İŞLEMCİ VE ANAKART 1 AYLIK BİLE DEĞİLLER. GARANTİLİLER FATURALARI YOK HEDİYE GELDİ. ANAKART FULL KUTULUDUR herSEYI TAMDIR.

AYRI AYRI SATILMAYACAKTIR. URUNLER GARANTILIDIR. ARENA BILGISAYARDAN ALINMIŞTIR.

FİYAT İKİSİ İÇİNDE 500 YTL. İPHONE TR GARANTILI 8 GB ILE TAKASDA OLUR. FARKI veRILIR

ARKADAŞLAR İŞLEMCİ ANAKART SATILMADAN SATILMIYACAKTIR. DEMEK ISTEDIGIM YA IKISI AYNI ANDA YADA ONCE ANAKART SONRA ISLEMCI OLACAK SEKILDE SATILIR. BU FIYATLARI UNUTMAYIN SAKIN ŞOK FİYATA GARANTİLİ URUNLER

TEK TEK SATILIR ISE

ANAKART : 280 YTL

İŞLEMCİ : 220 YTL

SAYGILAR

NOT : ANAKART P5E3 DELUXE
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1906nedir -- 10 Ekim 2008; 20:59:06 >

[MaTaDoR(GTX260), dilmutt(GTX275), Üsooo(GTX275), coupant(GTX285), (MURAT)(GTX260), Batuhan Bayazıt-hololoy112 (X1900XTX), pixel (DDR RAM), canavar, gBaelzaden (8800GT), SavageWarrior (8800GTX), Psychopatia (320GB Ext.), hake (8800 Ultra), weba (8800GT), alia58 (4850), Ufocu (4870), maverickk (E6600), PoWeR_TeCH(250GB), kelesh463(GTX280), kreasom (GTX295), musasm (GTX280), bur0(4870), volcano2k(GTX285), Donanımsal(Raptor 150), cyr4xx(250GB), vipmail123(Media Center Set)]
  • pm attım...

Acil cvp bekliyorum...

Orjinalden alıntı: hserdark

Q6600'ün Vid değeri nedir hocam? OC konusunda işlemcinizin kabiliyetinden bahsedebilir misiniz biraz.
    Teşekkürler.

dostum ben o ıslerden anlamam. oc yapmıs bıle deılım. standart fanı ıle kullandım herzaman. sımdı ben foxconn blackops anakart ve q9550 aldıgım ıcın bunları satıyorum. bu aksama ınsallah allah kısmet ederse takacam pc ye bu kartları
    BENİ İZLEMEYE DEVAM EDİN
  • kart+işlemci serhat kardeşimden alınmıştır. Teşekkürler
    sahin01; Noxco; CESETGÖNLÜM; _FaCeS_; brtana; tupacamaru; kartal_07; Leone_510; BeFeD; icebergmetii; RapStarX; dj.trust.06; High; 1906nedir; mrxpsp3; Pcdunyasi; ruthlessruth; dizanteri; seroni; tigria; ocean_of_anka; nesimdural; superms; WebMert; burakcardak;razor111;iko82;yarasa_38;saygi;madd_maxx82; kyle007; Tulgacan; ftamirci; cydonia; eQuiNoX83; ftamirci; kendinibil; isolayn007; rockinlife; ilhanburak; N-HakaN; fakfukfon; righteous@; channex;
  • vaybe kaçırdık hayrılı olsun alan arkadaşa

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.