Şimdi Ara

Asus Laptop, webcam sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
17.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kameranın çektiği bir resimi aşağıda gösterdim. dikkat ederseniz, çizgi çizgi kusurlar mevcut. kamera ayarları ile ilgili her yeri kurcaladın birşey yapamadım . ayar yeri mevcut değil. ne yapılabilir?
     Asus Laptop, webcam sorunu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fuat01 -- 23 Ocak 2007; 3:43:24 >

• çizgi çizgi kusurlar mevcut demişsin ama koyduğun resim sadece ve sadece siyah bir fon.Yanlış resmi koydun herhalde.
  • cam ın önünde bir kağıt ya da tv mi cektin
  • Çizgiler fark ediliyor dikkatli bakılınca.

Kamera ayarlarını ve driverını kontrol edin.
  • büyük ihtimal donanımsal sorunun var kameranın mercegi zarar görmüş olabilir eğer donanımsal sorunun yoksa driverını kaldır yeniden kur ekran kartı ayarlarındanda olabilir
  • normal bir resim cektiğinde oluyormu? cünkü ışıksız bir şeyi cektiğin için kamera ışık ve kontra ayarı yapamaya çalıştığı için böyle şeyler olabilr belki.
    eğer normal bir resim çektiğindede aynı çizgiler oluyorsa garantiye götürmeni tavsiye ederim.
  • normal bir resim çektiğimdede aynı sorun dewam ediyor aynı çizgiler hep war... aldığımda böyleydi bir iki format yedi düzeldi şimdi tekrar böyle... kamerada bi sorun old. düşünmüyorum... driverla ilgili olabilir.... ama hala çözemedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    asus klavye sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • asus 6600 mı :D abimde de asus laptop var onda da buna benzer sorunlar var camera bozuldu 1.3 çözünürlüğü varken berbat birşey gösteriyor cok fazla blur verilmiş gibi...
  • bende de aynı sorun var... ayarların yapılması için herhani bir sowtware mevcut değil... cam şnde brightness ı düşük. bunun sorunu nedir acaba. laptop daha çok yeni oldupğu için donanımsal bir sorun olduğunu sanmıyorum... sizin görüşleriniz nedir dostlar...
  • ya bendeed asus a6000 laptop var webcam çalışmıyor....siyah gösteriyor....yardım ......s.o.s
  • arkadaşlar benimde böle bi sorunum war. yeşil gösterio msn de ama normal cam ayarlarında ii gösterio sorun ne olabilir ki?? bende yeni aldım notebooku.tşk
  • herkes soruyor ama cevaplar yok yada yetersiz boş forum nihayetinde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.