Şimdi Ara

Asus laptop HDMI bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
15.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptopta rahat bir şekilde oyun oynayıp işimi görüyorum.Fakat HDMI kablo ile lcdye bağlayınca hem ekran tam oturmuyor hem de oyunlarda kasılmalar oluyor.Neden olabilir acaba?

• lcd tv'nin var olan çözünürlüğü fazla olduğundan olabilir normalde bilgisayarın ekranında oyun oynadığında 1366*768de iken lcd tvlerde full hd ise 1920*1080 olark açıyordur ondan ekran kartının görüntüyü işlemesi için ekran kartının bit oranının yüksek olması gerekiyor diye biliyorum.
  • leptopunun ekran kartı nedir oynadığın oyun ekran çözünürlülüğü nedir çünkü hdmiden bağlantı yaptığında ekran kartının aktarımda sıkıntı yaşamaması gerekir takılmalar ondan oluyor eğer oyun yeniyse
  • full hd değil hd yse 1366x 768 demi bu oluyor budurumda senin ekran çözünürlülüğünden bakı ver 2 tvnin ekranındamı oynuyorsun aynı çözünürlülük olduğu için direkpc ekranı oraya yönlendirir.bide oyundaki kasılmalar arada kablo olduğu zama kart performansında haliyle düşüklük yaşarsın çözünürlülüğü düşürmeyi dene
  • ARKADAŞLAR ASUS KV53S MODELİ LAPTOP İLE SONT LCD TV Yİ BAĞLADIM HDMİ KABLO İLE ,SONRA FN+F8 BASIYORUM AMA EKRANDA LCD TV Yİ GÖRMÜYOR,BU HDMİ BAĞLANTI LAPTOPUN EKRAN KARTINDAN MI ANAKARTTAN MI ÇIKIYOR,HANGİ VGA DÖNÜŞTÜRÜCÜSÜNÜ KULLANMALIYIM,TÜM SÜRÜCÜLER YÜKLÜ,KABLO SAĞLAM,NE YAPMALIYIM TEŞEKKÜRLER..
    Laptop Ekran Kartı Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bazen tuşlar görevi yerine getirmiyor masa üstü sağtıkla ekran çözünürlülüğü bölümünden tanıt tv yi daha rahat olur.
    Astra K 1.6 CDTI 136 HP Dynamic + Sunroof A/T

Punto Evo 1.3 Mjet 75 :) HP Active+ Hibrit Turbo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.