Şimdi Ara

Asus laptop tekrar bozuldu:@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus i5 4gb ramlı laptop var 4 yıllık,ekran kartı chıpınde sorun vardı 280 tlye yaptırdım,1sene öncede 70 tlye soket 50yede sarj aletı aldım,1 aydır sokette temasszlık vardı bastıratrak kullanıyordum,dün fazla bastırdım sarj ucu sokette kaldı cıkmadı.soket girişi kırılmıs anakartada zrar vermiş 160 tl ıstediler,bunuda yaptırırsam 550 masraf ödemlş olacam sizce yaptırsammı pc donuyor 6 sekme actıgımdada napsam karar veremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir iki yerden fiyat alıp yaptır.
  • Ekran karti chip setide zamanla bozulucak ya yaptirip idare ediceksin yada yeni alicksn

• Güncell

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nesi guncel arkadasina ne gibi bir cvp bekliyordun

• lDirtyHandsl kullanıcısına yanıt
    Güncell, yazmak sorununa çözüm getirmez kararı sen vereceksin. Alet zaten eskimiş tekrar tamir ücreti vereceksin, ne kadar gideceği mechul. Ben olsam yenisini almaya gayret ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 14 Aralık 2015; 23:13:38 >
  • asusların kronik arızası dır 3-4 yıldan sonra saçmalamaya başlar bir yerini yaptırırsın diğeri çıkar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop'a SSD taktım, fan sorunu..
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

Güncell, yazmak sorununa çözüm getirmez kararı sen vereceksin. Alet zaten eskimiş tekrar tamir ücreti vereceksin, ne kadar gideceği mechul. Ben olsam yenisini almaya gayret ederim.

Hocam öğrencıyım 1400e almıştım zamanında,anca alabılırsem 600e kadar pc alabılırım,amacım üni bltene kadar ldare etmektı daha 3,5 yıl var napsam karar veremiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: computeron

asusların kronik arızası dır 3-4 yıldan sonra saçmalamaya başlar bir yerini yaptırırsın diğeri çıkar..

Soketı yaptırdım 1 yıl geçmedi tekrar temassızlık verdi daha asus almam herhalde bundan sonra

• chipset tamiri görmüş cihaz'dan hayır gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

adam 400 lira veririm dedim bilgisayarına satmadım sence az değilmi
  • lDirtyHandsl kullanıcısına yanıt
    4 yıllık bilgisayar diyorsun, tabi alan da muhtemelen satıcı o da biraz toparlayıp üstüne koyup kâr edecek. Hesaplarken vereceğin tamir parasını da üstüne koyarsan 400+Tamir masrafına satmış olacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 16 Aralık 2015; 17:35:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.