Şimdi Ara

Asus Laptop Batarya %0 kullanılabilir hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 2 saat film izledim şarjım %70e indi. Sonra kapağı kapatıp bilgisayarı bıraktım. Sabah kapağı açtım bilgisayar açılmıyor. Güç tuşuna bastım açılmıyor. Güç kablosunu taktım açıldı ama şimdide şarj %0 ın üstüne çıkmıyor. Wear Level %29 du bir şeyler yaptım %26ya düştü fakat hala dolmuyor. Sebebi ne olabilir? Asus Laptop Batarya %0 kullanılabilir hatasıAsus Laptop Batarya %0 kullanılabilir hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EA7F58CB2 -- 21 Temmuz 2018; 19:57:50 >

• Öncelikle merhaba size şöyle anlatayım galiba bataryanızın ömrü dolmuş eğer dolmadığını düşünüyorsanız pil çıkarıp güç tuşuna 5-6 defa basıp 10-15 dakka sonra pili takıp tekrar şarj etmeyi denermisiniz

Dilim sürçtüyse affola yeniyimde
  • Batarya gitmii büyüh ihtimal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AsLog kullanıcısına yanıt
    Eğer batarya ömrünü yavaş yavaş doldurmayıp bir anda bitiyorsa haklı olabilirsiniz. :D Fakat 1 gün önce çok güzel çalışan batarya 1 gece içinde bozulunca başka bir şeyden şüphelendim. Şimdi yatıyorum pili çıkaracağım sabaha kadar belki akıllanır. :)
  • kmlhyt kullanıcısına yanıt
    1 Gecede gitmesi sizce de saçma değil mi?
  • Saçma gibi gözüküyo ama oluyo. Duymadım değil.

• Hocam Bunlar Yavaş Yavaş Bitiyor Ama Hemen Etki Göstermiyor Benim Dell İnspironda Olmuştu

Şarjda Çok takılı kalınca li-ion li-polymer bataryalar ölüyor hocam siz en iyisi yeni batarya alıp 20 altına indiğinde çıkarın 80 üstünede pek çıkarmayın derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Laptop Pil Sorunu %80
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsLog

Hocam Bunlar Yavaş Yavaş Bitiyor Ama Hemen Etki Göstermiyor Benim Dell İnspironda Olmuştu

Şarjda Çok takılı kalınca li-ion li-polymer bataryalar ölüyor hocam siz en iyisi yeni batarya alıp 20 altına indiğinde çıkarın 80 üstünede pek çıkarmayın derim
    Yalnış Yazmışım Kusura Bakmayın Yeni Uyandımda

20 Altına İnmesin 80 Üstüne Çıkmasın Haftada 1 Tam Bitirip Tam Şarj Edin 3 Yıl Dayandı Benim Emektar

• Benim bataryada 2.5 sene oldu işte gitti demekki yenisini almak lazim.

• Batarya gömülü bataryaysa gittigidiyor n11den veya internette notebook parçası satan yerler var oralardan al. Benim arkadaşımın menteşe kırılmıştı ve batarya bitikti hiç güven vermeyen bir siteden ucuza almıştım.
  • Birebir aynı durumu yaşıyorum.2,5 senelik Asus n552vw laptop. %0 sarj gösteriyor. Sarjdan cıkarıldıgı an kapanıyor. 1 aydır bu durumda. Gömülü batarya var alette. İnternetten biraz baktım 400-500 civari fiyat görünce kapadım daha ucuza hallor mu bu iş ?
  • kardeşim statik elektirigini boşalt pcnin bataryayı çıkarıp açma kapama dügmesiyle açabiliyorsan komple içini açıp pili çıkarıp bosalt gerekirse sonra tekrar tak bataryayı eger aynıysa ömrü dolmus demektir
  • çakma batarya aldım orijinalinden uzun süre dayanıyor

kim çaktıysa iyi çakmış...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.