Merhabalar. 3 yıldır kullandığım kulaklığımın bataryası artık 3 saatte bitmeye başlamıştı. Bende forumdan araştırıp uygun bataryayı bulup aldım. Kulaklığın içindeki batarya 1000mah ama piyasada benzer ölçülerde 900mah var onu alıp taktım ancak çalışmadı. Bende soketteki kablo renklerine baktım aldığım bataryada kablolar olması gerektiğinin tersinde idi. İğne yardımı ile siyah ve kırmızı olanı yer değiştirdim şu anda sorunsuz çalışıyor. Olur da başkası alırsa diye bilgi amaçlı buraya ekliyorum. Aldığım Batarya: Power-Xtra PX603048 3.7V 900 mAh Li-Polymer Pil (Soketli/PCM/1.5A) Link: https://www.pilburada.com/power-xtra-px603048-37v-900-mah-li-polymer-pil-soketli-pcm-15a-4946 Sokete iğne yardımı ile yandan mudahale ederek kabloları cıkarttım. Temsili Resim: ![]() Orjinal yuvaya rahatça sığıyor. ![]() Sorunsuz kullanıyorum: ![]() Corsair Void Pro Uyumlu Batarya. Corsair Void Pro Batarya Değişimi. Değişim Videosu Alıntıdır: < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **EmreBOZKURT** -- 8 Ocak 2021; 17:19:23 > |