Şimdi Ara

Asus laptop açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
10.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Telefondan yazdığım için çok detaylı anlatamayacağım ama, Asus laptopım var. Genellikle sürekli açık bırakırdım gece yatarken vs. Bir sabah uyandığımda kapanmıştı. Açmak için tuşa bastığım zaman, fan devreye giriyor, klavye mouse renkleri yanıyor ancak ekrana hiç bir şey gelmiyor. Ayrıca klavyeden num pad vs bastığımda ışıkları yanıp kapanmıyor. CD rom tuşuna basınca kapak açılıyor. Saatlerce dursa bile hiç gelmiyor.

Denediğim yöntemlere gelirsek, kasayı komple açıp, ram çıkarttım, fanı temizledim, hdd çıkartıp denedim ancak bir işe yaramadı. Bios pilini bulamadım zaten neresinde olduğunu.

Sizce sorunum ne olabilir? Bilgisayarcıya versem bana kaça mal olur? Laptop yeni değil o yüzden yüksek maliyetliyse hiç yaptırmayayım diyorum.

Laptop modeli tahminimce x54c.

Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• wHeisenberg kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=xoCV5klw8w4
    şu taktigi bi dene
    bunu denemeden öncede pc yi aç,açılmayacak normal olarak sonra tuşa basılı tutarak kapat,bilgisayarın fişini çek,fişi çekik haldeyken 15 saniye açma tuşuna basılı tut pc nin,sonra geriye fişi tak çalıştır bakalım açılıcakmı,açılmassa yukardaki videodakini yap
  • Yalnız şunu eklemeyi unutmuşum. Bilgisayarı açma tuşuyla tekrar kapatmak istediğimde, tuşa bastığım gibi kapanıyor. Yani hiç basılı tutmama gerek kalmıyor. Sanki hiç açılmamış gibi bastığım gibi kapanıyor.

• up..
  • geçmiş olsun ekran kartın yanmış olabilir
  • Umarım ekran kartı değildir. Asus'a verdim bakalım ne çıkacak.

• 970tl fiyat çıkardı asus. Kadıköy civarında yaptırmayı planlıyorum. 970e biraz daha koyup yeni alırım zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Laptopum açılmıyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
    Cihaz modeli nedir anakart arızası işletim sistemine geçmiyor anlatmana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: carso

Cihaz modeli nedir anakart arızası işletim sistemine geçmiyor anlatmana göre

Asus x54c sanırım tam emin değilim.

Fiyat normal gibi Asus servisi verdiyse anakart yurtdışı harici bulamazsın servisinden başka
  • carso kullanıcısına yanıt
    Fiyat çok fazla geldi ve ekstra kasa değişimi vs dediler. Kadıköyde falan bilgisayarcılara bi baktırayım diyorum.

Sadece anakart değişimi isteyebilirsin zorunlu değildirki kasada kırık mı var ? Kadıkoyde ısıtma işlemi yapar verirler yazık 3 ay sonrası orası ve bu piyasa kurt piyasadır.Herkes dürüt olmayabiliyor Kadıköy daha bugun gittim içlerinde iyi olanlarda var ama deyim yerindeyse at hırsızı gibi adamlar var edebiyat parçaladı durdular.Bende normal kullanıcı gibi zarfladım çok farklı cümleler ile güzel yanıltıyorlar.Anakart işlevi olmasa çünki cihazım yok yapardım ama anakart tamiri riskli hiç girmiyorum :)Yinede sen bilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.