Şimdi Ara

ASUS K56CB ALDIM> YORUMLAR EKLENDİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
4
Favori
16.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Benim internet ve araştırma tez yazımı vb. işlerim olacak. Sizce bu ultrabook benim işimi görür mü?
    Önerileriniz ve bana faydası ya da zararı olacak kısımları ne olabilir?
  • Öncelikle merhaba.Bu sene bilgisayar mühendisliği 1.sınıfa başladım beni 2-3 yıl idare edecek bir notebook arıyorum.Mühendislikte kullanacağım programları da sorunsuz,takıntısız çalıştırması şarttır.Oyun konusuna gelirsek öyle saatlerce oyun oynamıyorum,ultra takıntım da yok medium-high yeterlidir benim için.
    Bütçem de 1750 tl :) Teşekkürler şimdiden

kocaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykmayk -- 24 Eylül 2013; 17:09:31 >

• +1

Aynen öyle.

Fiyatları fena degil ama
    forumda amatörce ve kullanıcıyı enayi yerine koyan "tavsiyeleri" (reklamları) olan firmalardan alışveriş yapmak konusunda tereddütlerim var.

Bazı firmaların her soruya "sana uygun ürün şu" diyerek kendi sitelerinin reklamlarını yapmaları çok itici oluyor.

Forumda sağlıklı bilgi alışverişi açısından da sorun yaratıyor.

yazıyo ardında kolpa başlıyo. ama şunu dusunuyorum; site yöneticileri bunun farkındalar. site reklam alıyor

sadecenotebook.com pcdepo.com notebookadresi.com novabilgisayar.com ebrarbilgisayar.com

bu siteler burasını kuşatmış. fiyatları uygun gibi görünüyor evet. ama hinlik var burada. rahatsız edici. kullanıcılar aptal yerine konuluyor.

bu sayfalara girilen entryleri 3-5 kişi değil binlerce insan okuyor. donanım bilgisi olan kişilerin burada yazdıklarına göre cihaz almaya çalışıyoruz. demek ki önceleri de aldığımız cihazlarda böyle yönlendirmeler yapılmış. kaz yerine konulmuşuz.

Orijinalden alıntı: harun95

arkadaşlar ben de k56cb aldım yalnız bi sorunum var.
    kype da falan kamerayı açıyorum ama life frame i açınca kamerayı görmüyor sonra progrram kapanıyor. sizde de böyle mi?

Win 8 Pro 64 Bit Kullanıyorum şimdi denedim herhangi bir sorun yok.

Orijinalden alıntı: megahowa

arkadaşlar K56CB-XO029H ve K56CB-XO029D modeli arasında ne fark var.

aynen öyle onlar artık piyasada yok yeni seriler var

http://www.notebookadresi.com/asus_x550vc-xo007d__notebook

Orijinalden alıntı: AkidTurk

quote:

kype da falan kamerayı açıyorum ama life frame i açınca kamerayı görmüyor sonra progrram kapanıyor. sizde de böyle mi?

driverları nrmal dvd sinden kudun demi hocam

quote:

quote:

Evet oradan yükledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

quote:

Evet oradan yükledim.

ben ordan da kurdum olmayınca asus un sitesinden de indirdim ama sonuç aynı.
    pek sorun yaratan bi şey değil, skype ta faan gözüküyor da ne bileyim açamadım gitti.

• K56cb mi x550 mi ikisinin de i5 modeli için soruyorum hangisi alınmalı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tabip

Yeni bir laptop almak istiyorum. Ara sıra oyun oynuyorum, Mat ekran istiyorum, boyut olarak kararsızım, ultrabook mu yoksa normal laptop mu. Önceki laptopum Samsung R522 idi. Hiç sorun çıkarmadı bana, hala da güncel oyunları düşük-orta detayda oynatabiliyor. Dolayısıyla özellikle ekran kartı yüksek olsun istiyorum.

ASUS K56CB-XO029D i5 3317U işlemci GT740m ekran kartı(ultrabook gibi ama notebook 1300 tl civarı)

Çok ince, ultrabook gibi ama 15.6 inç. Fiyat olarakta uygun. Ekran kartı yeni bir kart, GT640 ayarında bir kart. Gittiğim teknoloji marketlerinde teşhirde yoktu inceleyemedim ama kasa kalitesi Asus S56 gibidir diye düşünüyorum. Yeni bir cihaz olduğundan yorum pek bulamadım. Ekranı MAT.

Aldıktan sonra yorumlarım:

ASUS K56CB yi satın aldım. şimdiye kadar şu özelliğide şöyle olsaydı diyecek ufak tefek bi kaç şey var ( ekran biraz kalitesiz gibi, mat ama ışığı yetersiz gibi, 3 tane usb girişi var, önceki laptopumda 4 tane vardı). işlemcisi U serisinden i5. gayet yeterli geliyor sisteme, gidipte boş yere kullanmayacaksanız eğer i7 li almanın anlamı yok.

almadan önce benimde tedirginliğim vardı işlemci yeter mi acaba diye.

daha önce bende samsung r522 vardı. 2009 yılında almıştım. o laptopun ekran kartı yeni çıkmıştı, 1gb ddr3 ekran kartı ati hd4650, iyi bir karttı. core2duo t6600 2.2 ghz işlemci, 4gb ram, 1gb ati h4650 ekran kartı, 320 gb hdd v.s... o bilgisayarında işlemcisi diğer bileşenlere göre daha düşük seviyedeydi, o bilgisayarı alırken de acaba işlemci yetmez mi diye düşünüyordum. ancak o bilgisayarı 4 yıl kullandım ve bir kez bile işlemciden yana bir sıkıntı yaşamadım.

diyeceğim şu ki, işlemciler zaten şu an çok çok teknolojik olarak ilerlemiş durumda. son zamanlarda çıkan işlemcileri çok takip edemedim, ancak benchmark listesine baktığımda i5 3317u, eski nesil core2duo işlemcilerden t9950 seviyesinde. ki o işlemci zamanının çok üst düzey bir işlemcisiydi. işlemci her türlü yetiyor, başkalarının cihazı kullanmadan o işlemci ona yetmez demesine inanmayın.

cihazdan memnunum, ekran mat, özellikle öyle olsun istiyordum, yalnız ekranda dikkatli bakınca ince çizgilenmeler var gibi. kasası çok ince, aliminyum, çok şık, ram, hdd, ekran kartı v.s zaten iyi.

tuşların arasında boşluk olduğu için ben pek alışamadım, ama alışırım herhalde. hoparlörü altta olduğu için başta bi acayip geliyo gibi oluyor, sonradan alışılıyor. mümkünse bir teknomarkette inceleyin.

battlefield 3, crysis 3, nfs most wanted 2, nfs hot pursuit gibi bir sürü oyun denedim, high ayarlarda çoğu akıcı. çok fazla ısınmıyo, ayrıca ısınsada hiç problem değil, eski laptopumun ekran kartı aldığımdan beri hep 80-90 derecede çalıştı herhangi bir sorun çıkarmadı. bunu tam olarak ölçmedim ancak maksimum 70 derece falan oluyordur diye düşünüyorum.

bana göre en iyisi olsun, her şeyi çalıştırsın, son sistem olsun mantığı yanlış, ben beğendim ve aldım, muhtemelen 4-5 sene kullanır sonra ya satarım, ya da bozulur, ya da 2. laptop yaparım

eski laptopumu 4 yıl kullandım, şu an hala sıfır gibi ama işte, hevesten yeni laptop aldım.

olayın özeti bu işte, inceleyin beğenirseniz alın.

http://www.pcdepo.com/index.php?page=product/product&product_id=9721

ürün bumu Kasanın alimunyum olduguna eminmisin ? Hemen sipariş vericem yoksa :)

• evet beyler bende aldımda bunun ekran kartı değişimi oluyormu
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.