Şimdi Ara

ASUS K56CB ALDIM> YORUMLAR EKLENDİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
4
Favori
16.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arada 100 lira farka kadar işletim sistemli almaya değer. windows yüklemeye uğraşmazsınız.

cihazla ilgili yorumlarım ilk mesajda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabip -- 9 Temmuz 2013; 17:11:55 >

Orijinalden alıntı: Tabip

arada 100 lira farka kadar işletim sistemli almaya değer. windows yüklemeye uğraşmazsınız.

cihazla ilgili yorumlarım ilk mesajda var.

çok teşekkürler. büyük ihtimalle yarın bu cihazı alıcam.
  • Arkadaşlar asus bir laptop aldım win 7 64 bit ultimate yükledim bunun içinhttp://support.asus.com...Language=en&p=3&m=K55VD siteden sürücüleri indirmek istiyorum fakat burada sürücüleri indirirken Utilities (21) adı altında 21 güncelleme var, ve bazılarının da ismi aynı, bu başlık altındaki 21 güncellemenin hepsini yüklemem gerekiyor mu yoksa Utilities (21) başlığı altındaki en son çıkan güncellemeyi yüklemem yeterli olur mu. Aynı şekilde USB başlığında da 2 tane farklı tarihlerdeki driver var ikisini mi yüklemem gerekir yoksa sadece en son verilen driveri mı?

Biraz acemiyim yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Lithium87

Arkadaşlar asus bir laptop aldım win 7 64 bit ultimate yükledim bunun içinhttp://support.asus.com...Language=en&p=3&m=K55VD siteden sürücüleri indirmek istiyorum fakat burada sürücüleri indirirken Utilities (21) adı altında 21 güncelleme var, ve bazılarının da ismi aynı, bu başlık altındaki 21 güncellemenin hepsini yüklemem gerekiyor mu yoksa Utilities (21) başlığı altındaki en son çıkan güncellemeyi yüklemem yeterli olur mu. Aynı şekilde USB başlığında da 2 tane farklı tarihlerdeki driver var ikisini mi yüklemem gerekir yoksa sadece en son verilen driveri mı?

Sadece en son çıkanları yükleyin hocam

PM den konuşurken niye sormadın la ne garip adamsın

• quote:

Orijinalden alıntı: skidproof

quote:

Arkadaşlar asus bir laptop aldım win 7 64 bit ultimate yükledim bunun içinhttp://support.asus.com...Language=en&p=3&m=K55VD siteden sürücüleri indirmek istiyorum fakat burada sürücüleri indirirken Utilities (21) adı altında 21 güncelleme var, ve bazılarının da ismi aynı, bu başlık altındaki 21 güncellemenin hepsini yüklemem gerekiyor mu yoksa Utilities (21) başlığı altındaki en son çıkan güncellemeyi yüklemem yeterli olur mu. Aynı şekilde USB başlığında da 2 tane farklı tarihlerdeki driver var ikisini mi yüklemem gerekir yoksa sadece en son verilen driveri mı?

Oruç başıma vurdu yani hangi sürücü olursa olsun adları farklıda olsa sadece en son çıkan driveri yüklüyorum doğru mudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium87 -- 9 Temmuz 2013; 20:37:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: skidproof

quote:

Oruç başıma vurdu yani hangi sürücü olursa olsun adları farklıda olsa sadece en son çıkan driveri yüklüyorum doğru mudur

Aynen önceki versiyonlara gerek yok sadece her donanım için en son çıkan versiyon

• Teşekkürler dostum

• K56CB-XO029D Freedos olanı, 3 ay kadar önce 1350 tl gibi bişeye aldım. Zaten hdd sini ssd ile değiştirdiğim için freedos olmasını önemsemedim. orjinal windows 8 kurdum. hız, stabilite, sorunsuzluk olarak windows 8 çok iyi.

bir çok arkadaş başlat menüsü olmadığı için windows 8 i, metro arayüzünden ibaret sanıyor ancak, windows 8, windows 7 ya da xp den kat kat üstün, hızlı ve stabil bir işletim sistemi. başlat düğmesini de, orjinal kadar stabil olan Classic Shell isimli küçük programla yerine koyabiliyoruz. Aşağıda 1.resimde, bahsettiğim metro başlangıç arayüzü, 2.resimde de Classic Shell programı ile yapılmış başlat düğmesini görebilirsiniz. Bu programla, bilgisayar ilk açıldığında otomatik olarak açılan metro başlangıç ekranını, fareyi sağ üst köşeye götürdüğünüzde açılan menüyü kapatabilir, başlat menüsü ile ilgili özelleştirmeler yapabilirsiniz. program son derece stabil orjinal windows başlat düğmesi gibi çalışmaktadır.

Metro, başlangıç ekranı
     ASUS K56CB ALDIM> YORUMLAR EKLENDİ

Classic Shell kendi bilgisayarımın masaüstü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabip -- 22 Temmuz 2013; 15:39:17 >

• Tabip kullanıcısına yanıt
    Eet bu cihazın ekran kartı mükemmel fakat işlemcisi ultrabook urunu inceleme fırsatım oldu win 8 olagan üstü performans verebiliyor fakat bana biraz fazla ısınıyor gibi geldi çok ince oldugu için ısınmasını hissedebiliyorsunuz eger fazla oyun oynamam diyorsanız k55vj güzel bir model
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRunninG

hocam ben yorumlarınızı okuyamadım k.b bende Asus K56cb almayı düşünüyorum senin eline geçtiyse bana genel olarak önerir misin?

genel olarak önderirim, ince şık, performans olarak gayet iyi, oyunları sorunsuz oynatıyor, fiyatı da güzel.

ekranın mat olması iyi, ancak ekran sanki biraz kalitesiz gibi. yerinde incelemek lazım.

çok ısınmıyor, ısınıyor diyen arkadaşlarda var ama bilemiyorum, benim cihaz ısınmıyor.

Orijinalden alıntı: farti

Eet bu cihazın ekran kartı mükemmel fakat işlemcisi ultrabook urunu inceleme fırsatım oldu win 8 olagan üstü performans verebiliyor fakat bana biraz fazla ısınıyor gibi geldi çok ince oldugu için ısınmasını hissedebiliyorsunuz eger fazla oyun oynamam diyorsanız k55vj güzel bir model

valla 4 ay kadar oldu alalı ama benim cihazda ısınma yok, çok kasan bir oyun açarsanız biraz ısınma oluyor ama normal kullanımda falan ısınmıyor. ayrıca normal kullanımda fan sesi neredeyse duyulmuyor.
  • Hız genellikle o civarda olmuyor bildigim kadarıyla 2 lerde falan geziyor hız zaten programlarlada kontrol edebilirsiniz ama dediğim gibi ne yapcagınıza baglı sizi uzun yıllar gotursun diyosanız i7 lisi bir nebze daha iyi ama benim öneri kesinlikle k55vj modeli ekran kartı bunun kadar olmasada işlemci hızıda çok iyi 7200 rpmde disk dönüş hızı var
  • 4 yıl önce t6600 işlemci yeni çıktığında, orta sınıf bir işlemciydi. ati hd 4650 de orta-üst sınıf bir ekran kartıydı. samsung laptopumda bu donanımlar vardı ve işlemciden yana en ufak bir sıkıntım olmadı. bende o zaman bu işelmci buna yeter mi acaba diye düşünüyordum. ama gördüm ki, oyunlarda işlemciden ziyade gpu daha önemli oluyor. ki bilgisayarı en çok oyunlarda kasıyorum.

söylediğim sistem 4 yıl götürdü ve hala da sorunsuz çalışıyor.

asus k56 da, dediğime benzer şekilde, ekran kartı çok iyi, ram ddr3, kasa alimunyum, ince v.s

hdd yi, zaten söktüm yerine ssd taktım,

bunu almadan önce k55 e de baktım, daha kaba, eski tip laptoplar gibi, malzemesi çokta iyi değil. şahsen ben bu makineyi tercih ettim.

yine söylüyorum, gidin yerinde görün. malzemesine, ekranına, klavyesine falan bakın. sadece işlemciye takılmayın, işlemciyi zaten %100 güçte kullanmıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabip -- 31 Temmuz 2013; 17:06:46 >

• K56cb'nin i7 olan modeli mat ekran mı? (xx274d)

Bi başlıkta xo ile başlayanlar mat ekran denmiş. O zaman i7 olanı mat değil sanırım. Bir bilginiz var mı?

Bende Asusun K56CB serisinden bir laptop almak istiyorum ancak iki laptop arasında kararsız kaldım.

Siz bana hangisini önerirsiniz ? Çok yorum var hepsini okudum ama kafam cok karıstı.

Biri bu :http://www.pcdepo.com/asus-k56cb-xo029d-notebook-urun9721.html

Diğeri ise bu :http://www.teknosa.com/urunler/125032529/asus-k56cb-xo032h-notebook

fiyat olarak hemen hemen aynı olacaklar teknosa indirime girer bu cihazda yine.

Fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler...

• Tabip kullanıcısına yanıt
    K55vj o kadar kaba bir laptop deil bu ultrabook o normal bir cihaz ikisi karşılastırılamaz bile birinde 740 m dierinde 630m ekran kartı var (635m) ikiside kendi serisinde iyi cihazlar seçim alıcıya kalmış zaten dediğin gibi hiç bir zaman işlemciyi %100 bir güçte kullanılmıyor seçim alıcıya kalmış
    Ama gene de gönlüm artık ASUS'un K56CB serisinde. Çok daha şık ve ince olması sebebiyle de öne geçiyor. Tabii hangisi derseniz heben hemen XX274 olanı tercih ederim diyeceğim çünkü en azından daha yüksek performanslı bir işlemcili bir notebook elde etmiş oluyorsunuz ve nereden bakarsanız bakın bu notebook bu durumda 4-5 sene gayet güzel idare edecektir bana göre...
    Ayrıca şu an fiyatlarda aşağılara inmeye başladı. Mesela aşağıdaki sitede oldukça iyi bir fiyat görüyorum bir kaç gündür...
    http://www.indirimkenti.com/Products-URUN2565177-asus-k56cb-xx274d-i7-3537u-20ghz-8gb-1tb-156-hd-led-4gb-vga-dos.html

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.