Şimdi Ara

ASUS K55VM-SX078D Notebook İncelemesi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
2
Favori
41.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Akcura

quote:

Orijinalden alıntı: Captain Soap Mactavish

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

herkes vatandan pc depodan almış ya.

Ben mormani.com dan aldım. 11 saat sonra elime ulaştı. üstelik 1.750 liraya.

vatandan 1450 liraya aldım 7 gündür kargoya verilmesini bekliyorum

Yoğunluk var sanıyorum. Ara iptal edeceğini söyle

Bİldirim yolladım sözleşmede 10 gün içerisinde yollanacak diye madde varmış kabul ettiniz dediler kaldım öyle 3 gün daha bekleyeceğim ona göre sert bir çıkış yapacağım.

ben bu kadar asla bekleyemem :D mormani.comdan saaat 16.50 de aldım ve hemen aradım. Bugün verebilir misniz diye kargo kalkıyor bir saniye bekleteceğim sizi dedi 5 dakika sonra geldi adam yurt içi kargoya verildi dedi :D yarın akşam üstü gelir dedi :D sabah 6.5 ta ankaradan şubeye gelmiş. saat 11 de kapıma geldi. :D

Bende bekleyemem de indirimin hatrına bekliyorum

neyse gelir inşallah :D hayırlısı olsun. dizinin üstünde olacaksa sürekli bi soğutucu al. lakin hoparlörü canını sıkabilir :D

dizimin üstünde olmaz ama yinede alabilirim. hoparlör pek kafama takmıyorum hiç kullanmam genelde.

he iyi o zaman :D ben kutusundaki bezi hiç atmadım. hala laptobun kapağını indirdiğimde tozlanmasını engelliyor :)

• bunu bılen varmı ? fn + c tuşu ile gamma correction - vivid mode - theatre mode - soft mode - my profile - normal mod aralarında geçiş yapılıyor. sizce hangısı en ıyısı keske bıde oyun ıçin ekleselerdı daha açık canlı renk olarak bu mod lar fılm modu ınternet modu ve resım modu gıbı seyler ıçın mi

ASUS K55VM-SX078D Notebook İncelemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.caner

bunu bılen varmı ? fn + c tuşu ile gamma correction - vivid mode - theatre mode - soft mode - my profile - normal mod aralarında geçiş yapılıyor. sizce hangısı en ıyısı keske bıde oyun ıçin ekleselerdı daha açık canlı renk olarak bu mod lar fılm modu ınternet modu ve resım modu gıbı seyler ıçın mi

ASUS K55VM-SX078D Notebook İncelemesi

Evet sayılır. En iyisi normal mode.
  • Biz de pcdepo dan 1800 liraya almıştık sanırım. Siparişin elimize geçmesi tam 1 gün sürdü nasıl ayarladılarsa

Arkadaşların dediği gibi kendi bezini atmadım az bişey yırttım touchpad civarı içinde kalacak şekilde sarılı duruyo laptop açıkken

Böylece touchpad etrafındaki yüzeyin belli bi zaman sonra el izi sebebiyle aşınmasını engelleyebilirsiniz

Önceki laptobumdan tecrübeliyim el izlerim duruyor sağında solunda

Çok kullanışlı bi alet yahu eski laptobumda neler çektiğimi bi ben bi Allah bilir o dereceydi

Pcnin özellikleri yabana atacak özellikler değil arkadaşlar

Aynı anda mediaplayer açık ama durdurulmuş youtubeden video izliyorum arka planda son sistem yeni bi oyun mars çıktı o açık veya cod mw3 açık farketmiyor yani yeterki siz açın açabildiğiniz kadar laptop bana mısın demıyor hatta şuan yarım saat + süredir arka planda mars çalışıyo ama öyle etkisiz ki bunu yazarken aklıma geldi oyunun açık olduğu

Isınmayı soranlar için evet ısınma var ama sorun yaşatacak şekilde değil , bilmem anlatabildim mi

Vivid normal theater soft gamma gibi modların içinden ise normali geçte olsa seçmeyi akıl edebildim Normal en iyisi arkadaşlar bana göre

Ekran kartı sürücüsü güncel sürüm var indir diyor indiriyorum bu sefer uygun donanım mıydı neydi bi hata veriyor güncelleyemiyorum ama güncel sürüm oldugunu söyleyip uyarıyor , arkadaşlar bu konuda haklı olabilirler ama benim şuanda ekran ile bi sorunum yok o yüzden uğraşmaya zahmet etmedim

Sesi de f tuşlarının üzerinde kasa içerisinde bildiğim kadarıyla

Kalın selametle

• bu vatana ne zaman geldi nasıl bi fiyat kampanyasıydı söyleyebilir mi acaba şu anda görünmüyor sitede.. ben bi hafta önce sadecenotebook'tan aldım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: efelerefesi

Biz de pcdepo dan 1800 liraya almıştık sanırım. Siparişin elimize geçmesi tam 1 gün sürdü nasıl ayarladılarsa

Arkadaşların dediği gibi kendi bezini atmadım az bişey yırttım touchpad civarı içinde kalacak şekilde sarılı duruyo laptop açıkken

Böylece touchpad etrafındaki yüzeyin belli bi zaman sonra el izi sebebiyle aşınmasını engelleyebilirsiniz

Önceki laptobumdan tecrübeliyim el izlerim duruyor sağında solunda

Çok kullanışlı bi alet yahu eski laptobumda neler çektiğimi bi ben bi Allah bilir o dereceydi

Pcnin özellikleri yabana atacak özellikler değil arkadaşlar

Aynı anda mediaplayer açık ama durdurulmuş youtubeden video izliyorum arka planda son sistem yeni bi oyun mars çıktı o açık veya cod mw3 açık farketmiyor yani yeterki siz açın açabildiğiniz kadar laptop bana mısın demıyor hatta şuan yarım saat + süredir arka planda mars çalışıyo ama öyle etkisiz ki bunu yazarken aklıma geldi oyunun açık olduğu

Isınmayı soranlar için evet ısınma var ama sorun yaşatacak şekilde değil , bilmem anlatabildim mi

Vivid normal theater soft gamma gibi modların içinden ise normali geçte olsa seçmeyi akıl edebildim Normal en iyisi arkadaşlar bana göre

Ekran kartı sürücüsü güncel sürüm var indir diyor indiriyorum bu sefer uygun donanım mıydı neydi bi hata veriyor güncelleyemiyorum ama güncel sürüm oldugunu söyleyip uyarıyor , arkadaşlar bu konuda haklı olabilirler ama benim şuanda ekran ile bi sorunum yok o yüzden uğraşmaya zahmet etmedim

Sesi de f tuşlarının üzerinde kasa içerisinde bildiğim kadarıyla

Kalın selametle

Laptopun yükteki sıcaklık değerini paylaşabilirmsin sana zahmet. Mümkünse hwmonitor ile :)

• beyler bizim neden kullanıcılar kulübümüz yok acaba..?

yok mu bu işten anlayan biri aranızda..
  • Notebook çok güzel

http://www.mormani.com/urun/4942ddf132bb2ab09d558087581d7cae/ASUS-K55VM-SX078D-Intel-Core-i7-3610QM-2.30GHz-8GB-750GB-15.6-inc-Notebook?ref=akakce&v=1.56.2

havale ile 1720 ye geliyor burada. Almayı düşünüyorum da resimlerde "ğ" ve "ü" harfleri görünmemekte türkçe klavye kullanılmış değil mi arkadaşlar ?

Ve en önemlisi ısınma sorunu bazı arkadaşlar ısınma sorunların bahsetmiş ama bazılarıda hiç ısınmadığını söylemiş kafam karıştı. Kuzenimde hp laptop vardı pes oynarken o kadar ısınıyorduki w,a,s,d tuşlarına basılamıyordu nerdeyse baya bi ısınıyordu sıcaklık aşırı derecede hissediliyordu yani. Bunda da öyle bi sorun var mı arkadaşlar yorumlarınızı yazarsanız çok makbule geçecek :)

• quote:

Orijinalden alıntı: emre9110

Notebook çok güzel

http://www.mormani.com/urun/4942ddf132bb2ab09d558087581d7cae/ASUS-K55VM-SX078D-Intel-Core-i7-3610QM-2.30GHz-8GB-750GB-15.6-inc-Notebook?ref=akakce&v=1.56.2

havale ile 1720 ye geliyor burada. Almayı düşünüyorum da resimlerde "ğ" ve "ü" harfleri görünmemekte türkçe klavye kullanılmış değil mi arkadaşlar ?

Ve en önemlisi ısınma sorunu bazı arkadaşlar ısınma sorunların bahsetmiş ama bazılarıda hiç ısınmadığını söylemiş kafam karıştı. Kuzenimde hp laptop vardı pes oynarken o kadar ısınıyorduki w,a,s,d tuşlarına basılamıyordu nerdeyse baya bi ısınıyordu sıcaklık aşırı derecede hissediliyordu yani. Bunda da öyle bi sorun var mı arkadaşlar yorumlarınızı yazarsanız çok makbule geçecek :)

Türkçe klavye :) buradan aldım bende. Çok ağır oyun oynamazsan yok :) ben mw3 ü soğutucusuz oynadım 1 - 2 saat

• quote:

quote:

Notebook çok güzel

Türkçe klavye :) buradan aldım bende. Çok ağır oyun oynamazsan yok :) ben mw3 ü soğutucusuz oynadım 1 - 2 saat

Paketten çanta mause filan çıkıyor mu hocam peki ? Mesela siz hangi oyunlarda sorun yaşadınız mw3 oynarken hangi ayarlarda high da mı oynadınız yoksa medium filan mı ? işlemci ekran kartı ısınır oyunlarda o normal hatta 80-90 dereceleri görmek bence normal fakat klavyeye bu durum taşıyor mu önemli nokta o benim için.

• quote:

quote:

quote:

Notebook çok güzel

Paketten çanta mause filan çıkıyor mu hocam peki ? Mesela siz hangi oyunlarda sorun yaşadınız mw3 oynarken hangi ayarlarda high da mı oynadınız yoksa medium filan mı ? işlemci ekran kartı ısınır oyunlarda o normal hatta 80-90 dereceleri görmek bence normal fakat klavyeye bu durum taşıyor mu önemli nokta o benim için.

Sadece batarya ve bilgisayar çıkıyor ne yazık ki

MW3 extra tüm ayarlar. Hiç bir oyunda sorun yaşamadım. Serious Sam 3 de bilgisayar donuyordu. Onun sebebi virus programındandı hallettim.

Harici klavye ile oynuyorum dostum o yüzden klavye durumunu bilmiyorum. Ama sana da harici klavye öneririm.

• Klavyede enter tuşu büyük mü peki ?
    http://news.laptop.bg/novini/revyu-na-asus-k55/
    buradaki incelemede küçükte o yüzden soruyorum :)

ve klavye ışıklı mı ?

bi dener misin ustam ya biraz oynayıp çok önemli bi nokta o sonuçta sizin gibi kullanıcıların yorumlar önemli malumunuz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre9110 -- 5 Ağustos 2012; 23:23:11 >
  • quote:

Klavyede enter tuşu büyük mü peki ?

ve klavye ışıklı mı ?

bi dener misin ustam ya biraz oynayıp çok önemli bi nokta o sonuçta sizin gibi kullanıcıların yorumlar önemli malumunuz :)

boyu gayet yeterli :) tamam black ops ile deniyorum hemen şimdi 15 dakika sonra yazıyorum durumu.
  • quote:

quote:

ve klavye ışıklı mı ?

boyu gayet yeterli :) tamam black ops ile deniyorum hemen şimdi 15 dakika sonra yazıyorum durumu.

1)

http://cdn.positive.com.tr/mormani/_docs/i400/6/638e3c37ba_ASUS-K55VM-SX078D-Intel-Core-i7-3610QM-2.30GHz-8GB-750GB-15.6-inc-Notebook.jpg

2)

http://news.laptop.bg/wp-content/uploads/2012/05/keyboard-asus-k55.jpg

boyu yeterli derken 1. resimdeki gibi mi 2. resimdeki gibi mi usta :)

klavye ışıklı değil sanırsam gece aydınlatma oluyo ya bazı klavyelerde onu soruyorum :)

testinizi merakla bekliyorum çok teşekkür ederim hocam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre9110 -- 5 Ağustos 2012; 23:29:58 >

• quote:

quote:

quote:

ve klavye ışıklı mı ?

1)

http://cdn.positive.com.tr/mormani/_docs/i400/6/638e3c37ba_ASUS-K55VM-SX078D-Intel-Core-i7-3610QM-2.30GHz-8GB-750GB-15.6-inc-Notebook.jpg

2)

http://news.laptop.bg/wp-content/uploads/2012/05/keyboard-asus-k55.jpg

boyu yeterli derken 1. resimdeki gibi mi 2. resimdeki gibi mi usta :)

klavye ışıklı değil sanırsam gece aydınlatma oluyo ya bazı klavyelerde onu soruyorum :)

testinizi merakla bekliyorum çok teşekkür ederim hocam :)

şimdi çıktım oyundan klavyede hiç bir sorun yok. ısınma ideal . ayarlar full donma kasılma kapanma yok. 1. resimdeki :D istersen benim laptopumun resmini atayım mormaniden aldım sonucta

• yok muu kullanıcılarr kulübü destekçisiiii..
  • Arkadaşlar laptoplarınız ve klubünüz hayırlısı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmkocak -- 6 Ağustos 2012; 0:24:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocak157

Arkadaşlar laptoplarınız ve klubünüz hayırlısı olsun.

Tüm kullanıcılar adına teşekkürler
  • Bu arada yedek pil arıyorum. nerde bulabilirim

dün garip bir şey oldu. şarj yüzde 70 kalan 40 dakika yazdı şaşırdım. 2.5 saat geçti kalan yüzde 29 kalan 39 dakika yazdı ve 1 saat sonra batarya uyarısı verdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocak157

Arkadaşlar laptoplarınız ve klubünüz hayırlısı olsun.

laptoplar tamam da kulüp nerde..

saol..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.