asus k55vj-sx216d ürünü siparişi verdim 2 güne elime ulaşıcak sanırım şimdiden bir kaç şey sormak istiyorum.Wimdows 8 işletim sistemi yüklemeyi düşünüyorum ama 32bitmi 64bitmi yüklemeliyim hangisinde daha iyi performans alırım? driverlarında sıkıntı yaşamış bazı arkadaşlar hangi driverları kullanmalıyım? birde 4 gb ram e 4 gb ram ekliyebiliyormuşuz bunu 2-3 ay sonra kendim taktırabilirmiyim garanti sıkıntısı yaşanırmı?
aynı urunu almayı dusunuyorum ram ekleyebılırsın ama performans almak ıstıyorsan 64 bıt ve wın7 tavsıye ederım ... bayagg gec oldu ama ıdare et artık :)
bende almayı düşünüyorum ürünün kronik sorunları fln var mı?.. oyunları fln denediniz mi?
hocam cihazın kronik bir sorunu var mı.. bazıları harddiskten ses geliyor falan diyo.. ne gibi problemlerle karşılaştın yazarsan iyi olur
arkadaşlar biraz geç cevap verdim ama üründen çok memnunum herhangi bir sorun yok ısınma sorunu hiç yaşamıyorum şimdilik tavsiye ederim
yüklü oyunlar resimde var hepsini rahat bir şekilde oynuyorum farcry da biraz ısınma oluyor ama performans düşmesi yaşamadım.
güzel alet, piyadada bulamayanlar şuraya baksın 8gb ramlisi var burada hemde