Şimdi Ara

ASUS K55VJ-SX077D Resimli İnceleme ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
3
Favori
14.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öneriririm bu cihazı bende alacağım 1-2gün sonra.Yorumlar gayet iyi.Herkese tavsiye ederim
  • Max 8gb ram destegi yaziyor. Board bu kadar destekliyormus.

Casper hangi akla hizmet 16gb ram li, sasirmamak elde degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoparloru bang&olufsen degil degil mi bunun?
  • burada en önemli parçalar bence ramlerin mhz değeri ve harddiskin dönüş hızı asus 7200rpm hitachi marka disk eklemiş ve 2x4gb DDR3 1600mhz samsung marka ram atmış casper kimbilir 1066 mı atmış 1333 atmış bellisiz.+casper tamamen pişmanlıktır derim.ram 16 isterse 32 olsun bu sistemi uçurmaz en önemlisi diskdir tabi bu disk ssd bir diske yetişemez fakat 5400 rpm disklere göre iyi oldugu kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canavar Make

Arkdaşlar burada daha ucuzhttp://www.pcdepo-sx077d-notebook-urun8610.html

daha uyguna var

http://novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8631

• tamam.
  • Bende bundan aldım, alalı 1 hafta oldu gayet menmunum warrock oynadım 2 saat hiç ısınma olmadı her şeyi mükemmel ama tek sıkıntı yatağın üzerinde laptop durunca hoparlör altta olduğu için ses boğuk çıkıo başka hiçbir sıkıntı yok herşey mükemmmellll
  • ben gpu tweak ile herşeyi sona verdim black ops 2 de herşey ful layar 59 fps alıyorum ayrıca benim ekran kartı 144 çekirdekli diyo kötümü bu ?
  • Bu ürünun asus K55VM-Sx078D farki neler artıları eksilerini yazar mısınız sx078D daha pahali ancak sx077d nin işlemci değerleri yüksek verilmiş kafam karıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windows 8 64 bit kurulu. Hemen hemen bir çok uygulamada yanıt vermiyor diyor donuyor. windows 8 kaynaklı olduğunu düşünerek bazı forumlarda yer alan ayarları yaptım fakat düzelmedi. Böyle bir problem yaşayan varmı aranızda?

Sorun donanımsal olabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DbA

windows 8 64 bit kurulu. Hemen hemen bir çok uygulamada yanıt vermiyor diyor donuyor. windows 8 kaynaklı olduğunu düşünerek bazı forumlarda yer alan ayarları yaptım fakat düzelmedi. Böyle bir problem yaşayan varmı aranızda?

Sorun donanımsal olabilirmi?

bende kullanıyorum ama bir sorun yok.
  • arkadaşlar ikinci bi ssd takılacak yer varmı üründe onu öğrenebilirmiyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canavar Make

Öneriririm bu cihazı bende alacağım 1-2gün sonra.Yorumlar gayet iyi.Herkese tavsiye ederim

cihazı daha almadan neyini öneriyorsun anlayamadım ama hayırlısı be aslan :)
  • Merhaba arkadaşlar.
    Desktop PC'mde kullandığım SSD diskim SMART hatası verdi. Diski servise yollayınca işlerim aksamasın diye normal işlerime devam edebilmek
    için normal SATA bir diske Ghost ile imajını almak zorunda kalınca SSD'nin ne demek olduğunu çok daha iyi anladım. Bilgisayarım oldukça ağır
    yazılımlarla dolu. SSD ile normalde domainde oturumu açıp, policy'leri alması v.s. 30sn civarında sürüyordu. SATA Disk ile bu süre tam tamına
    4,5 dakikaya çıktı. Aradaki bu farka uçurum bile demek yanlış olur.

Bende de Asus'un A55VJ-SX159H modeli bir notebook var. Bunu görünce acaba benim Notebook'a da SSD takabilirmiyim, fiyatlar acaba ne seviyelere
    indi diye bakarken, gördüm ki şu anda alınabilecek ideal kapasite 120GB. Maalesef bizim kasalar da 2. bir diski takacak bir yer yok. Kendi üzerindeki
    750GB (Benim modelde disk 750GB) dahi bana sıkıntı yaratıyorken 120GB benim için kabul edilebilecek bir durum değil. Daha yüksek kapasiteli olan
    diskler de neredeyse 2.bir Notebook parası. Harici bir disk taşıma olayı ise sadece yedekleme anlamında yapılabilir. Çünkü her an ve her yerde harici
    diski takılı vaziyette tutamayız.

Böylece hevesim kursağımda kalmışken internette gördüğüm, DVD yuvasına takılan bir adaptör yuva ile yeniden umutlandım. Bu yuva ile 2. Disk sorunu
    çözülüyor gibi görünüyor. Yani bir SSD disk alıp bunu ana diskin yerine takarak müthiş derecede bir hıza kavuşmuş olacak ve 750'lik ana diski yada daha
    yüksek kapasitede bir diski de, bu Optik sürücü yuvası adaptörü ile 2.disk olarak gösterebileceğiz. Optik sürücümüz de yanımızda yedek olarak duracak.
    İhtiyaç olunca kullanılabilecek.

Acaba bu yöntemi deneyen var mı? Performansı, sistem çalışır hale getirildikten sonra da test edilebilir ve büyük bir sorun olursa eski haline getirilebilir.
    Benim çekincem acaba bu Notebook'a fiziksel olarak uyar mı? Çünkü bu adaptörler Türkye'de çok pahalı satılmasına rağmen yurtdışında 9$'dan başlıyorlar.
    Fiziksel olarak uyması halinde 9$ için denemeye değer diye düşünüyorum.

A55V Serisi ile uyumludur diye yazan bir ürün görmedim. Genelde K53SV'ye uyan adaptörler yuvalar var. Ama hiçbir yerde K53SV ve A55V ile ilgili fiziksel
    bilgilere de ulaşamadım. Bunun hakkında yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı?

ASUS K55VJ-SX077D Resimli İnceleme !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 29 Nisan 2013; 22:44:19 >

• Arkadaşlar 3 mayıs itibari ile bende bu cihazdan edindim, almaya niyetli arkadaşlar için şunları söylemek isterim.
    OLUMSUZ YÖNLERİ
    1-Tuş takımı butonlarının kenarları açık, bu çok kötü. Kürdan girecek kadar harf rakam kenarları aralık.Öyle belli bölgelerde çökme filan yok ancak araya zamanla toz gireceğinden elinizde kalacağından emin olabilirsiniz.(daha önceki deneyimlerimden biliyorum) Cihazı görüp dokunarak alma şansım olmadı. Sırf tuş takımı yüzünden almazdım zira. Lenovoyu çok beğenmiştim bu açıdan.
    2-Şarjı çok çabuk bitiyor. Dura batt filan hikaye. 8 yıllık emektarım kadar ancak dayanabiliyo.
    3-win-7 den mi bilmem 40 sn de açılışı 20-25 sn de kapanışı var. Açıkçası beklediğim gibi değil.
    4- Gene win-7 kaynaklı ses açma kapama butonları çalışmadı. Atkpackage diye bir programla sonradan düzelttik.
    5-touchpad gereğinden fazla hassas. Bi şey yapmaya çalışırken başka bi şey yapabiliyo, sinir edebilir.
    6-win 7 de internet deneyimi 5.9 çıktı. Daha yüksek bekliyordum.
    7- Bir de benim şanssızlığım heralde batarya %99 da kalıyor Dolmuyor ibaresi var.Batarya sorunlu anlayacağınız bu modelin.
    OLUMLU YÖNLERİ
    Sağlam kasa ve ekran kartı hariç iyi donanım. Ekran kartı gt650 olsa bir nebze olumsuzlukları telafi ederdi.
    Oyunla işim olmadı ancak ısınma prob. genel olarak hissetmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tieger_06

Arkadaşlar 3 mayıs itibari ile bende bu cihazdan edindim, almaya niyetli arkadaşlar için şunları söylemek isterim.
    OLUMSUZ YÖNLERİ
    1-Tuş takımı butonlarının kenarları açık, bu çok kötü. Kürdan girecek kadar harf rakam kenarları aralık.Öyle belli bölgelerde çökme filan yok ancak araya zamanla toz gireceğinden elinizde kalacağından emin olabilirsiniz.(daha önceki deneyimlerimden biliyorum) Cihazı görüp dokunarak alma şansım olmadı. Sırf tuş takımı yüzünden almazdım zira. Lenovoyu çok beğenmiştim bu açıdan.
    2-Şarjı çok çabuk bitiyor. Dura batt filan hikaye. 8 yıllık emektarım kadar ancak dayanabiliyo.
    3-win-7 den mi bilmem 40 sn de açılışı 20-25 sn de kapanışı var. Açıkçası beklediğim gibi değil.
    4- Gene win-7 kaynaklı ses açma kapama butonları çalışmadı. Atkpackage diye bir programla sonradan düzelttik.
    5-touchpad gereğinden fazla hassas. Bi şey yapmaya çalışırken başka bi şey yapabiliyo, sinir edebilir.
    6-win 7 de internet deneyimi 5.9 çıktı. Daha yüksek bekliyordum.
    7- Bir de benim şanssızlığım heralde batarya %99 da kalıyor Dolmuyor ibaresi var.Batarya sorunlu anlayacağınız bu modelin.
    OLUMLU YÖNLERİ
    Sağlam kasa ve ekran kartı hariç iyi donanım. Ekran kartı gt650 olsa bir nebze olumsuzlukları telafi ederdi.
    Oyunla işim olmadı ancak ısınma prob. genel olarak hissetmedim.

bu makinanın hakkı windows 8 dostum internet deneyimi derken 5.9 sadece harddiske veriyor batarya %99 da güç kesiyor gayet normal çünkü bataryanın ömrü uzun olması için sürekli şarjda kalsa batarya çabuk ölür.ben gayet beğendim cihazı hiç bir sorunum yok.

• Dostum aldığımda ilk şarj 16 saat şarj edip bitene kadar kullandım. Sonra bi 16 daha full şarj. Bu güne kadar şarj dolumunu takip ettim hep %100 şarj gösterdi. Ama bu gün öğleden sonra ne oldu bilmem %99 diyo %100 demiyo. Dediğin gibi olsa hep %99 da kalırdı. Bilmiyorum yani.
  • Sizde asus'un pil tasarruf programı %99'a ayarlı duruma gelmiş %100 yapın,birde pil kullanım şekliniz nasıl?
  • Pili tam şarj edip sonrasında şarjdan çekerek bitmeye yakın tekrar şarja takıyorum.
  • Yanlış bir kullanım şekli sık sık doldur boşalt mahveder pili,batarya üzerinde fişe takılı kullnın sabit bir yerdeyseniz mesela evde,haftada 1 defa pil uyarı seviyesine inene kadar doldur boşalt yapmanız yeterlidir
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.