Şimdi Ara

ASUS K55VJ-SX077D Resimli İnceleme ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
3
Favori
14.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet inceledim ama farklı çıkar mı çıkmaz mı test etme imkanım olmadığından güvenemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msemender

evet inceledim ama farklı çıkar mı çıkmaz mı test etme imkanım olmadığından güvenemiyorum.

Aynı aileden oldukları için büyük ihtimalle uyacağını sanıyorum. En kötü ihtimalle 10$ harcamış olursunuz. Hatta gittigidiyor, sahibinden gibi yerlerde satışa çıkarır 15$'dan da satabilirsiniz bile.
    Ayrıca zaten 2 tip var. Yanlış hatırlamıyorsam birisi bizimki gibi ince, diğeri ise daha kalın. Buradan yola çıksak bile %50 şansınız var. Ben şansımı denedim ve sorun olmadı. Sizde de sorun olmayacak diye düşünüyorum.
    DVD için harici kutuyu ise herşey yolunda giderse sipariş edersiniz.
  • chatin_62 kullanıcısına yanıt
    Dostum teşekkürler. İyi de bunun kargo maliyeti bekleme süresi felan yok mu. 10$'a nasıl geliyor eline. Daha önce ebaydan alım yapmadım tam bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msemender

Dostum teşekkürler. İyi de bunun kargo maliyeti bekleme süresi felan yok mu. 10$'a nasıl geliyor eline. Daha önce ebaydan alım yapmadım tam bilmiyorum.

Benim baktığım ürürnlerde ya ücretsiz kargo oluyor yada birkaç $ gibi çok cüzi kargo ücretleri oluyor. Tabi oldukça yüksek kargo ücreti olan ürünler de var, onları hiç dikkate almıyorum. Ürün sayfasında hepsi yazıyor.
    Bekleme süresine gelince, 6 günde elime ulaşan ürünler de oluyor 3 ay sonra ulaşan da. Ortalama olarak 20-25 gün arası diyebilirim.
  • Arkadaşlar şu intelin widi uygulaması bizim laptoplarda çalıştıramazmıyız yada onun gibi bi uygulama falan varmıdır bildiğiniz.Kablo olayından kurtulursak çok iyi olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewent20

Arkadaşlar şu intelin widi uygulaması bizim laptoplarda çalıştıramazmıyız yada onun gibi bi uygulama falan varmıdır bildiğiniz.Kablo olayından kurtulursak çok iyi olacak

Daha önce duymamıştım. Youtube'tan bazı videolara baktım çok güzel ve yararlı bir özellik. Özellik kelimesini özellikle kullandım. Çünkü bu sadece bir uygulama değil. Notebook'a bu uygulamayı yüklemeniz herşeyi halletmiyor. Widi adaptöre de ihtiyaç var. İzlediğim videolarda Netgear'ın bir adaptörü kullanılmış. Bu adaptör HDMI ile TV'ye bağlı ve Wifi üzerinden Notebook ile bağlantıyı bu sağlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: lewent20

Arkadaşlar şu intelin widi uygulaması bizim laptoplarda çalıştıramazmıyız yada onun gibi bi uygulama falan varmıdır bildiğiniz.Kablo olayından kurtulursak çok iyi olacak

Daha önce duymamıştım. Youtube'tan bazı videolara baktım çok güzel ve yararlı bir özellik. Özellik kelimesini özellikle kullandım. Çünkü bu sadece bir uygulama değil. Notebook'a bu uygulamayı yüklemeniz herşeyi halletmiyor. Widi adaptöre de ihtiyaç var. İzlediğim videolarda Netgear'ın bir adaptörü kullanılmış. Bu adaptör HDMI ile TV'ye bağlı ve Wifi üzerinden Notebook ile bağlantıyı bu sağlıyor.

Aslında tlf dan bunun bi benzerini kullanıyorum ama sadece belli dosyaları aktarabiliyor tv ye ve genede çok başarılı.laptop dan ise 1:1 görüntüyü aktarmak daha güzel bi olay ve 720p kalitede aktarabiliyor.Sanırım bizim laptoplarda olmuyor çünkü wifi kartı intelin değil qualcom un.diğer herşey uyuyor fakat wifi kartı kurtarmadı gibi!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu leptobun mikrofonu neresinde acaba? Bulamadım da bir türlü o ince deliği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu laptopun uefi desteği varmı biliyormusunuz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.