Şimdi Ara

💻💻ASUS K555LB-XO108D İnceleme ve Kullanıcılar Kulubü (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
902
Cevap
17
Favori
31.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar klavye almayı düşünüyorum. Şöyle laptop çantasına sığacak boyutta bikaç model buldum ama fazla yorum yok. Kablolumu kablosuzmu konusunda kararsız kaldım. Şuan mousem var ama klavye mouse sette olabilir. Varsa tavsiyeleriniz bekliyorum. Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yabivo kullanıcısına yanıt
    Hocam beğendiğiniz bir Logitech seti alın gitsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiyeniz için teşekkür ederim aklımda a4tech ve logitech 4-5 model model vardı logitech hakkında çok olumlu yorum okudum logitech alıcam 2 model kaldı geriye ikisinden biri seçicem artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yabivo kullanıcısına yanıt
    Hocam ben mause'tan örnek vereyim.Evde kullandığım Logitech M185 en basit kablosuz mauselarından Logitech'in.Sayısız kez parkeye düşürdüm halen çalışmakta.1,5 seneden fazladır kullanıyorum.Zaten bu sebeple bir logitech set alın gitsin dedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlksnrr -- 24 Ekim 2016; 0:47:07 >
  • Arkadaşlar daha önce yazıldı mı bakmadım o yüzden kusura bakmayın. Pc de 240 GB ssd ve 8 GB RAM ekleyerek 12 GB RAM yaptım, Sistem Witcher 3 Wild Hunt oyununda sıkıntı çıkardı mı test eden var mı ona göre indireceğim. Şimdiden Teşekkürler.(DM den de cevaplayabilirsiniz.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BBCN38 -- 25 Ekim 2016; 17:47:3 >
  • Arkadaşlar ben laptopu sattım. Konuyu devralmak isteyen arkadaş var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazıma ssd takmak istiyorum ancak cd yerini çıkarmak gerekecek haliyle kendi takan arkadaş varsa oluşan boşluğa nasıl birşey yapacağız. bir kapak filan gerecek sanrısam cd yeinin kapağını çıkarıp oraya geri monte eebilirmiyiz.ssd takmaya çok para istiyor servis.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canbayramgulcan -- 24 Kasım 2016; 21:27:20 >
  • canbayramgulcan C kullanıcısına yanıt
    Ssd yi takmak için kızak aldığınız zaman onun kapağı oluyor.
  • Notebook'un ekranını kapatıyordum bir anda menteşe yerinden fırladı ve çatırdama sesi geldi, kapağı ne açabildim ne kapatabildim. Keşke daha önce servise yollasaymışım. Servise gönderdim ve bugün elime geçti hemen yaptılar sağolsunlar menteşe falan değişmiş. Eğer menteşenizde gevşeme varsa kendinizi riske atmayın.
  • arkadaşlar windows 10 yukledim. wirelles açıkken kernel_autoboost_........ yazıp mavi ekran çıkıyor ve kapanıyor. sorun ne? başına gelen var mıdır?
  • Arkadaşlar benim laptopda touchpad'in bulunduğu kısımda sol elinizi w a s d tuşlarına koyduğunuzda el bileğinizin temas ettiği yerde uzun süre kullanım sonucu hafiften boya kalkması oldu.Hem bunu kapatmak hem de başka yerlere de olmasını önlemek için sticker (skin) arıyorum, biraz araştırdım ama genelde macbook için falan bulabildim.Daha önce yapan ya da uygun model bulan arkadaş varsa bana ulaşırsa sevinirim.
  • Ben bu bilgisayardan şikayetçiyim. Kış aylarında bilgisayarda yazı yazamıyorum çünkü bileklerimi koyduğum yer buz gibi. Bilgisayarı icecool özelliği var, ısınmaz kolumuzu yakmaz diye aldık, şimdi soğuktan yazamıyorum. Bu duruma çözümü olan var mı?
  • Bu Asus'un allah belasını versin. Bildiğin bozuk pc satıyorlar. İkidir menteşesini yapsınlar diye garantiye yolluyorum bir hafta serviste bekletip yok orasında çizik var yok burasında şu var diye geri yolluyorlar. Menteşeler paramparça olmuş herifler hala pcdeki çizik ıvır zıvır derdinde. Arayıp haber vermektende acizler gerisingeri yolluyorlar.

    Bu hafta üçüncü kez yollıyacağım. Yine reddedilirse kendileriyle tüketici haklarında hesaplaşacağız.
  • hlksnrr kullanıcısına yanıt
    Tabi hocam yardımlaşalım.
    Şu cihazı alıpta menteşesi kırılmayan bir kişi yok nerdeyse. Bugün yapsalar bile garanti bitince yine elimizde patlayacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hlksnrr

    Arkadaşlar bilgisayarı servisten aldım.Ankara/Cevizlidere'deki servise elden 7 şubat (salı) ta öğleden sonra teslim ettim ve 10 Şubat (Cuma) günü saat 16 gibi hazır mesajı geldi ama bu süre içinde şehir dışına çıkmam gerektiğinden yetişemedim ve bugün teslim aldım.Sonuç : Garanti'den menteşeler ve arka kapak değişti.

    Bilgisayarı 13 şubat 2016'da almıştım tam bir sene sonra bugün 13 şubat 2017'de garantiden teslim aldım.Bundan sonra ise hiçbir şekilde asus tercih etmem.Daha dolmuşa binip öne oturdum bilgisayar büyük bir poşette elimdeydi cevizlidere der demez dolmuşçu asus'a gidiyordun değil mi? diye sorunca zaten anladım nasıl sorunlu olduğunu.

    Ben serviste cihazı teslim ederken hemen sonra biri daha geldi.Forum alışkanlığı, hocam sizin problem nedir menteşe mi dedim evet dedi adam zaten öğretmenmiş. modele baktık yine K555.Bugün yine teslim almaya gittim cihazı kontrol ederken menteşe dağılmış biri daha geldi bu sefer o sordu sizinde mi menteşe diye evet deyip yine baktık ki model yine K555.

    Bu arada cihazı 633,3 dolara almışım faturadan baktım.O zaman bunu alacağıma dolar alsaymışım keşke şimdi 633 dolar oldu 2330 lira.Ben 1850 lira ödemiştim.


    Ciddi anlamda menteşesi dandik kapatıp açarken ekranı çat çat diye sesler geliyor.Benimkide yakında gider herhalde..




  • Forumda konuyu görünce benim laptopun başına gelenin bir videosunu atmak istedim.

  • Arkadaşlar hoparlörler bilgisayarın övündüğü bölüm ama ben klavyedeki tuşlardan mı kaynaklı yoksa hoparlörden mi sesi biraz yükselttiğimde cızırtılı bi ses alıyorum özellikle sol taraftan sizde de oluyor mu yoksa cihazda sıkıntı mı var?
  • Frank Abagnale JR. kullanıcısına yanıt
    Ben ara ara film izliyorum. Sesi fulleyip Gom playerdan %150 yapıyorum sesi genede cızırtı geldiğini duymadım.

    Driverla alakalı bi durum olabilirmi acaba? Güncel değilse güncellemeyi deneyin derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yabivo kullanıcısına yanıt
    En güncel hali diyor aslında sürekli bir cızırtı yok mesela şarkının tizi yükseldiği zamanlar ve hoparlör kısmından değil caps lock bölgesinden geliyor gibi tuşların titreşiminden mi anlamadım.Ekolayzerı açmıştım onlar sesi tüm bölgeye veriyor sanırım.
  • İyi akşamlar, K555LB-XO240H notebook sahibiyim, 2 gündür cihaza defalarca kurtarma yapmama rağmen sorunumu çözemedim. Belki bu başlık altında bir çözüm bulabiliriz.

    Şöyle ki önceden oyunları sorunsuz oynamama rağmen son 1 haftadır cihazda oyun oynayamıyorum. Herhangi bir oyuna giriş yaptığım zaman ekranda farklı renklerde pixeller sağdan sola hareketlenmeye başlıyor, kimi oyun (Mafia 3) yükleme ekranı bitince oyundan atıyor, kimi oyunda görüntü dağılmaları, anlamsız renklenmeler vs. gibi görüntü bozuklukları oluyor (Ets 2, Gta V)

    Aygıt yöneticisinden dahili ekran kartını (intel HD Graphics 5500) devre dışı bırakınca bu görüntü hatalarından hiçbiri olmuyor, oyun açılıyor (Mafia 3) fakat oyunlarda aşırı bir fps düşüşü oluyor (Gta5) saniyede 1 kare gibi bir orana düşüyor.

    Ekran kartlarının (GT940 ve hd graphics 5500) güncel ve güncel olmayan yazılımlarını teker teker kurup denedim, sorun devam ediyor. İşletim sistemi(win10) ve güncel. Böyle bir sorunla karşılaşan yahut çözümü hakkında bir fikir verebilecek olan var mı? Şimdiden teşekkürler.




  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.