Şimdi Ara

Asus K53SV KULLANICI PLATFORMU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
690
Cevap
8
Favori
51.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kocak157

quote:

Orijinalden alıntı: emrecelik85

quote:

Orijinalden alıntı: calikusu32

ya bence o ses harddiskten gelmiyor bendede var galiba o sorun ortalama 2dk da bir dvdrom kendi kendini boot yapıyor hatta farenin yanında cd işareti çıkıyor osırada dvdromdan çıkırt diye bises geliyo bahsedilen problem o olsa gerek...

o sıkıntı bendede var galiba genel bse cd surucuden ara sıra ufak bi ses geliyo ama o kdar önemsemiyorum canavar masallah canavar :) pek ihtiyacm olmuyo ama bi tanede sogutucu aldm cok oyun oynarsam takarm altına :)

Bu ses nasıl bir ses bir videosunu falan çekip koyabilecek arkadaş yok mu ?

videoda duyulack kdar yuksek bi ses degl:):)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: calikusu32

ya bence o ses harddiskten gelmiyor bendede var galiba o sorun ortalama 2dk da bir dvdrom kendi kendini boot yapıyor hatta farenin yanında cd işareti çıkıyor osırada dvdromdan çıkırt diye bises geliyo bahsedilen problem o olsa gerek...

o sıkıntı bendede var galiba genel bse cd surucuden ara sıra ufak bi ses geliyo ama o kdar önemsemiyorum canavar masallah canavar :) pek ihtiyacm olmuyo ama bi tanede sogutucu aldm cok oyun oynarsam takarm altına :)

Bu ses nasıl bir ses bir videosunu falan çekip koyabilecek arkadaş yok mu ?

videoda duyulack kdar yuksek bi ses degl:):)

Bu aralar kafam çok karıştı sx581D ile lenovo z570 arasında gidip geliyorum z570 i alanda çok niye onlarda asus almıyorlar mesela başından beri asusa çok güveniyorum aslında daha iy birşey alacaktım ama bütçeyi düşürdüğüm için bu ikisi arasında kaldım markaya falan çok güveniyorum ama bu ses sıkıntı birde şarz adaptörünün arada olması sıkıntı yapar mı diyorum.Lenovoyuda beğenmemin sebebi klavyenin ve toucpadın rahatlığı dizaynı da hoş. Asus da klavyenin aralarının açık olması tozu çok çekiyor mu arkadaşlar ?

• Arkadaşlar laptopun yanında bu kablodan sipariş edeyim diyorum sitede fiyat olarak da birde 3 metre olmasından dolayı işimi görür diyorum Televizyona görüntüyü kaliteli verir değil mi ?

http://www.incehesap.com/digitus_ak_6273_hdmi-782-13611.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmkocak -- 13 Şubat 2012; 18:59:05 >
  • Beyler Asus K53SV- SX581D siparişini verdim benide eklerseniz sevinirim kaç aydır sipariş vermek için bekliyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: deccal?

bios güncellemesini nasıl yapıyoruz arkadaşlar. asusun sitesindeki son bios dosyasını indirdim şimdi napıcam?

ben de aynı şeyi sorcaktım? bilen yok mu yav..
  • beyler bende bu laptoptan almayı planlıyorum batfeild3ü deneyen oldumu olduysa performansı nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnevel92

beyler bende bu laptoptan almayı planlıyorum batfeild3ü deneyen oldumu olduysa performansı nasıl

http://forum.donanimhaber.com/m_55327611/mpage_1/f_/key_//tm.htm

Linkten bakabilirsin arkadaşım
  • beni de ekleyebilirsiniz listeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimux

beni de ekleyebilirsiniz listeye.

tmamdr:)
  • siparişi verdim bugün hayırlısı bakalım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: optimux

beni de ekleyebilirsiniz listeye.

tmamdr:)

Kardeş beni niye eklemedin 40.sırada ben olmak istiyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmkocak -- 15 Şubat 2012; 16:42:33 >

• quote:

siparişi verdim bugün hayırlısı bakalım

Hayırlı olsun aynı zamanda aldık karşılaştırmalar açısından iyi olur
  • quote:

quote:

tmamdır ekledm listeye 40.sıradasn:))
  • ustam benide ekleyi ver listeye
  • Fifa12'yi lcd ekranda full hd deneyen oldu mu? Performansı ne alemde acaba.
  • Arkadaşlar bu notebooku bende buğün hepsinotebook tan sipariş verdim freedos aldığım için driverlerini şimdiden indiriyim dedim ses için realtekte hd audıo driver var onumu indireceğiz yada eğer önemli olanları bilen bir arkadaşımız buraya yazarmı acaba ekran ses lan gibileri ni tşkler
  • quote:

quote:

quote:

tmamdır ekledm listeye 40.sıradasn:))

Eyvallah

• Arkadaşlar laptop geldi hangi drıverları indireceğim yanında bir tane drıver cd si geldi ama nereden indireceğim en güncel drıverlar için bir de şu konuyla ilgilenirmisiniz
    http://forum.donanimhaber.com/m_57819610/tm.htm
  • quote:

Arkadaşlar laptop geldi hangi drıverları indireceğim yanında bir tane drıver cd si geldi ama nereden indireceğim en güncel drıverlar için bir de şu konuyla ilgilenirmisiniz
    http://forum.donanimhaber.com/m_57819610/tm.htm

http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=tr-tr&m=K53SV&p=3&s=295&os=30&hashedid=amrevEkgfqmrdCMD

• Arkadaşlar ASUS K53SV-SX581D modelini almak istiyorum fakat denixde görevli bu model tek ekran kartlı çift değil dedi ASUS K53SV-SX581R modelleri çift ekran kartlı dedi bana pek bilmiyor gibi geldi bu her iki modelde çift ekranlı değilmi?.. birde msın bir modeli var kafamda 6 senedir msı ex610 kullanıyorum ne dersiniz ASUS K53SV-SX581D mi YOksa MSI CX640DX-658XTR mi laptop bu linki veriyorum yardımcı olursanız sevinirim
    MSI CX640DX-658XTR:
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8207
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.