Şimdi Ara

Asus K53SV KULLANICI PLATFORMU (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
690
Cevap
8
Favori
51.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizdeki Asus da 100 derecede bile olsa en ufak takılma veya hata verme olayına girmiyor
  • Arkadaşlar win7cdsi aldım yükleme tamamlanıyorda hata verdi yardım edin.

Asus K53SV KULLANICI PLATFORMU
  • şöle normal yani oyun oynarken pcye çok yükleniyoruz buda ısınmasına neden olyo dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnevel92

Arkadaşlar win7cdsi aldım yükleme tamamlanıyorda hata verdi yardım edin.

kaç bitlik win7 bu ? 32 bit 64 bit ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

quote:

Orijinalden alıntı: tnevel92

Arkadaşlar win7cdsi aldım yükleme tamamlanıyorda hata verdi yardım edin.

kaç bitlik win7 bu ? 32 bit 64 bit ?

Hocam tam olarak bilmiyorum.Sorunun sebebi ne olabilir
  • K53SV-SX071V kullanıyorum ve laptop'ın ekranının kalitesi pek iyi gelmedi bana.Renkler çok soluk duruyor sanki ve biraz dikkatli bakılırsa ekrandaki çizgiler çok belli ediyor kendini.Siz memnun musun laptop'ın ekranından ?
  • sorun tamamen format cdsinden.başka bir format cdsi ile format attırdım ve sorun olmadı.
  • tahmin etmistim. e gecmis olsun o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

tahmin etmistim. e gecmis olsun o zaman

Format cdsini aldığım bilgisayarcı.Counter kurmasını biliyormuş heralde ben eniyisi bilgisayarcı açam demiş.Adam hiç birşeyden anlamıyorum.Daha önceden ordan alışverişim olmuştu bu son olacak artık
  • Merhabalar, nerdeyse 1 ay önce -sx795r modelinden almıştım. Listeye eklerseniz memnun olurum. 3 gb ram olması dışında bir eksiği yok bahsettiğiniz modelden, bir de win7 home basic var ama sorunsuzca upgrade ediliyor.

Performans konusunda ise masaüstü bilgisayarımla yarışır derecede iyi diyebilirim. Oyunlarda hwmonitor ile görebildiğim en yüksek sıcaklık 92 idi ama genelde 80 derecelerde geziniyor. Yakında kingston 4 gb ram daha ilave etmeyi istiyorum, tabi 1 gb kendi ramini çıkarıp 6 ya yükseltmiş olurum. Üstündeki ASint technology markalı ram ile uyumlu çalışacağını umuyorum. Cpu-z ile bakınca 4 memory slot gibi duruyor ama durum böyle değil. İşlemcinin entegre grafik çipi de eski onboard olanlarına göre gayet performanslı gördüğüm kadarıyla.
  • arkadaşlar wepcamerasını nasıl çalıştıracam.
  • arkadaşlar listeye benide ekleyebilirsiniz...
  • Asus K53SV-SX581D i5-2430M 4GB 500GB 15.6" DOS az önce sipariş verdim arkadaşlar benide ekleye bilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Medicuser

Asus K53SV-SX581D i5-2430M 4GB 500GB 15.6" DOS az önce sipariş verdim arkadaşlar benide ekleye bilirmisiniz

arkadasım hayırlı olsunun makinen insallah uzun ömürlü sorunsuz kullanırsın nereden ve ne kadar aldın bende alacam bu makinede karar kıldım fakat nereden alacagıma tam karar vermedim novabilgisayarı düşünüyorum fakat forumları falan gezdim teknik servisleri cok lakait falan demişler kafam karıştı novabilgisayardan alışveriş yapan arkadaslar varsa cevap verebilirlerse sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cani_on

quote:

Orijinalden alıntı: Medicuser

Asus K53SV-SX581D i5-2430M 4GB 500GB 15.6" DOS az önce sipariş verdim arkadaşlar benide ekleye bilirmisiniz

arkadasım hayırlı olsunun makinen insallah uzun ömürlü sorunsuz kullanırsın nereden ve ne kadar aldın bende alacam bu makinede karar kıldım fakat nereden alacagıma tam karar vermedim novabilgisayarı düşünüyorum fakat forumları falan gezdim teknik servisleri cok lakait falan demişler kafam karıştı novabilgisayardan alışveriş yapan arkadaslar varsa cevap verebilirlerse sevinirim...

hocam ben exadan aldım axess kampanyası vardı mayısta ödemeye başlıcam 1460 tl deng geldi belki birazdaha ucuza bula bilir çokta önemli deil

• fiyatlar üç asagı beş yukarı oynar o kadar sorun etmemek lazım güzel kampanyayı yakalamısın aslında bende öyle bsy mi yapsam bilmiorum ben öğrenciyim hem calısıorum kendim ödiyecem parasını sen gibi bi kampanyadanmı alsamki nova güvenilirmi bilmiorum hiç alışveriş yapmadım ordan
  • quote:

Orijinalden alıntı: cani_on

fiyatlar üç asagı beş yukarı oynar o kadar sorun etmemek lazım güzel kampanyayı yakalamısın aslında bende öyle bsy mi yapsam bilmiorum ben öğrenciyim hem calısıorum kendim ödiyecem parasını sen gibi bi kampanyadanmı alsamki nova güvenilirmi bilmiorum hiç alışveriş yapmadım ordan

nova tabiki güvenilir ama dedigim gibi axess iniz varsa bence kacırmayın 40 50 lira cok para deil aslında exada yanında canta da gelicek 30 a falan düşer :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH_Türk Rock

K53SV-SX071V kullanıyorum ve laptop'ın ekranının kalitesi pek iyi gelmedi bana.Renkler çok soluk duruyor sanki ve biraz dikkatli bakılırsa ekrandaki çizgiler çok belli ediyor kendini.Siz memnun musun laptop'ın ekranından ?

Ekran bence vasat... Samsungların yansımasız ekranı daha kullanışlı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bios güncellemesini nasıl yapıyoruz arkadaşlar.

asusun sitesindeki son bios dosyasını indirdim şimdi napıcam?

öküz olduğum için bi anlatın lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: deccal?

bios güncellemesini nasıl yapıyoruz arkadaşlar.

asusun sitesindeki son bios dosyasını indirdim şimdi napıcam?

öküz olduğum için bi anlatın lütfen

http://forum.donanimhaber.com/m_20414000/mpage_5/key_/tm.htm
    Hocam 5.sayfada anlatımı vardı zamanında anlatılmıştı oradan bakabilirsin..
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.