Şimdi Ara

ASUS HİÇ MEMNUM DEĞLİM (Sorularım var YARDImcı olabilecek varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar size bir kac sorum var asus k55vm-278d leptobu aldım ama hiç hosuma gitmedi yoksa bnm pc demi sorun var anlamadım
    1) uzerindeki onboard ekran kartıyla calıstıgında hiç fan bile calısmıyo ısınmıyor yani .medal of honor oyunu actıgmda ge force ekran kartından calısmaya baslıyo ve asırı ısınıyor speed fanı kurdugumda 80-90 derece arasında sıcaklık olcuyo bu normalmi? br iki kerede reset attı hatta asırı sıcaktan sanırım
    ..

2)webcam nasıl buldnuz? benimkisi cok bulanık gorünüyor
    eski pc de ki kamera:Entegre Kamera: 1.3 Mp di asusta usb 2.0 vga webcam diyo bi ikisi arasındaki fark nasıldır gorüntü olarak

kısacası hiç memnun değilim.. şimdiden tesekkürler arkadaslar

bu pc yi kullanna arkadaslardan bu konulardan yardım cevap bekliyorum ona gore garantiye gonderecegim

• Bu yaz sıcaklarında 90 derece normal kabul edilebilir,fakat reset atma olayı kötü olmuş.
    Bir soğutucu alabilir veya arka kısmını kitap gibi bir şeyle biraz yükseltip kullanabilirsiniz.
  • e bu sıcaklarda normal hem işlemciyi hem ekran kartını soğutan tek bir tümleşik birim var zaten laptop kafadan 40 derece bu sıcakta başlar
    bir soğutucu alabilirsin en azından üzerinde biriken sıcak havayı dağıtır...

asusun sitesinden güncel webcam driver yükle
  • arkadslar sogutucu fan aldım oyunu actım 5dk sonra yine kapattı pc kendini asırı derecede ısınıyor benm pc de sorun var gibi geliyor bu pc yi kullanan arkadaslar oyunlarda problen yasıyormusunuz?
    webcam driverinide güncel olanı kurdum yine aynu cok bugulu bi gorüntüsü var ne beyazı beyaz gösteriyor nede siyahı siyah gosteriyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan_64

arkadslar sogutucu fan aldım oyunu actım 5dk sonra yine kapattı pc kendini asırı derecede ısınıyor benm pc de sorun var gibi geliyor bu pc yi kullanan arkadaslar oyunlarda problen yasıyormusunuz?
    webcam driverinide güncel olanı kurdum yine aynu cok bugulu bi gorüntüsü var ne beyazı beyaz gösteriyor nede siyahı siyah gosteriyo

fanda bir sorun olabilir teknik servise ver ve ya fanı kendin kontrol et ,temizle , termal macunlarını kontrol et
  • bunun garantisi hala devam ediyordur, termal macun sürmeni tavsiye etmem. şikayetin varsa servisine götür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.