Şimdi Ara

Asus H81 Gamer ile alakalı bir kaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Asus H81 Gamer almak istiyorum. Yanında İ7 4790 ve Sapphire R9 280X Tri-X alacağım. Şimdi her sene işlemci değistirmediğimize göre zaten 4790 kafadan bi 3 yıl gider o yüzden 3 yıl içinde ne anakartlar çıkar. Bende böyle düşündüm ve 4790+H81 Gamer almaya karar verdim. Sorum şu bu anakartta pci2.0 var 3.0 olan bi anakarta göre performan düşüklüğü yaşarmıyım? Ve m.2 sata mevcut mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tesseract

Onun yerine z97 serisi giris seviye anakart bakmaniz daha iyi olucaktir h81 de hdmi cikisi bile yok. M2 satada yok. Cogu ozellik desteklenmiyor anakartta sadece 2 tane fan cikisi var.

Tamamda ben hdmi çıkışını ne yapiyim? Ancak ileride herkez m.2 ye geçince ortada kalmak istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Isaacs

İ7 alıyorsan çarpan kilidi açık olanı al anakartı z97 olarak değiştir.

Parayı ver alıyım.

• m2 veya sata express mevcut değil. pci express 2.0 ile 3.0 farkı oyunlarda yok. sentetik testlerde 1-2 fps
  • h81 game niye alıyorsun ki?İlla h81 chipset alacaksan h81m plus filan al.h81 gamer parasına h97, z97 chipset alırsın.Şahsen o parayı hayatta h81 gamer a vermezdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Propus

h81 game niye alıyorsun ki?İlla h81 chipset alacaksan h81m plus filan al.h81 gamer parasına h97, z97 chipset alırsın.Şahsen o parayı hayatta h81 gamer a vermezdim.

O zaman i7 4790K+Msi Z97 G43 alıyım hemen hemen aynı para.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Alper

Arkadaşlar Asus H81 Gamer almak istiyorum. Yanında İ7 4790 ve Sapphire R9 280X Tri-X alacağım. Şimdi her sene işlemci değistirmediğimize göre zaten 4790 kafadan bi 3 yıl gider o yüzden 3 yıl içinde ne anakartlar çıkar. Bende böyle düşündüm ve 4790+H81 Gamer almaya karar verdim. Sorum şu bu anakartta pci2.0 var 3.0 olan bi anakarta göre performan düşüklüğü yaşarmıyım? Ve m.2 sata mevcut mu ?

h81 gamer alacağına iyi bir h97 chipset almanız daha iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1050Ti Hakkında Bir Soru ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Propus

h81 game niye alıyorsun ki?İlla h81 chipset alacaksan h81m plus filan al.h81 gamer parasına h97, z97 chipset alırsın.Şahsen o parayı hayatta h81 gamer a vermezdim.

i7-4790 ile adam gibi çalışabilecek h81 yongalı tek anakart h81-gamer. 8pin güç girişli ve mosfet soğutmalı. diğer h81 anakartlar 4pin girişli ve mosfet soğutması yok o yüzden işlemci voltajı düşüyor çalışırken ve performans kaybı oluyor gözle görülür şekilde. h81-gamer almadan önce o fiyata alınabilecek z97 anakartı ben almıştım, msi z97-g43. malzeme kalitesi ve özellikle sıcaklık konusunda fiyasko. iki anakart arasında oyunlarda 5 derece fark vardı. 5 derece az bir fark değil. h81-gamer yerine alınabilecek tek anakart gigabyte h97-d3h
  • H81 asus ve msi kullandım kasam air 240 ama anakart ısınıyor işlemci boşta 28 derece olduğu bir havada anakart 49-50 derecelerde geziyor bunda göz önünde bulundurun

• quote:

Orijinalden alıntı: House M.D.

H81 asus ve msi kullandım kasam air 240 ama anakart ısınıyor işlemci boşta 28 derece olduğu bir havada anakart 49-50 derecelerde geziyor bunda göz önünde bulundurun

h81-gamer 49-50 derece mümkün değil hocam.kesin sizin anakartta başka bir sorun var
     Asus H81 Gamer ile alakalı bir kaç soru Asus H81 Gamer ile alakalı bir kaç soru

edit:air 240mış kasanız. o zaman zaten h81-gamer kullanıyor olamazsınız. geriye kalan asus h81m anakartların hiç birinde soğutma bloğu yok.eğer kasa içi hava sirkülasyonunu da iyi ayarlayamadıysanız normal.sonuçta micro atx kasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hugues de Payen -- 22 Mart 2015; 16:32:49 >

• Hocam peki şöyle yapsam. İ7 4790 veya 4790K yerine i5 4690k alsam anakartıda Giga z97x gaming 5 yapsam nasıl olur ? Oyun için.

• quote:

Hocam peki şöyle yapsam. İ7 4790 veya 4790K yerine i5 4690k alsam anakartıda Giga z97x gaming 5 yapsam nasıl olur ? Oyun için.

hocam oc yaparım diyorsanız i5-4690k ve gigabyte veya msi gaming 5 bence 10 numara olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hugues de Payen

quote:

Hocam peki şöyle yapsam. İ7 4790 veya 4790K yerine i5 4690k alsam anakartıda Giga z97x gaming 5 yapsam nasıl olur ? Oyun için.

hocam oc yaparım diyorsanız i5-4690k ve gigabyte veya msi gaming 5 bence 10 numara olur.

İlk 1-2 sene yapmamda daha sonra yeni sistem toplayacak yada işlemcimi değiştircek param olmazsa yaparım. Hem hangimiz 2 senede bir işlemci değiştiriyoruz ki?

• Cpt.Alper kullanıcısına yanıt
    i5-4690k ile 3 sene oc yapmaya ihtiyacınız olmaz
  • quote:

i5-4690k ile 3 sene oc yapmaya ihtiyacınız olmaz

Peki ekran kartı ? Bütün parçaları gittiği yere kadar kullanıcam. Sapphire R9 280X Tri-X O.C modeli

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: House M.D.

H81 asus ve msi kullandım kasam air 240 ama anakart ısınıyor işlemci boşta 28 derece olduğu bir havada anakart 49-50 derecelerde geziyor bunda göz önünde bulundurun

h81-gamer 49-50 derece mümkün değil hocam.kesin sizin anakartta başka bir sorun var
     Asus H81 Gamer ile alakalı bir kaç soru Asus H81 Gamer ile alakalı bir kaç soru

edit:air 240mış kasanız. o zaman zaten h81-gamer kullanıyor olamazsınız. geriye kalan asus h81m anakartların hiç birinde soğutma bloğu yok.eğer kasa içi hava sirkülasyonunu da iyi ayarlayamadıysanız normal.sonuçta micro atx kasa

önde 3 tane corsair af 120 fan arkada 2 tane 8 lik xigmatek fan evet mofset yok ama genel olarak çok ucuz bileşenler kullanmışlar. Şuan türkiyede kaliteli mini itx anakart bulamadığımdan kullanıyorum sıcaklık aşağıda bu msi olan asus olanıda diğer eve geçince atabilirim yani almışken biraz daha koyup daha kaliteli bileşenli bi anakart alma taraftarıyım

• Z97+ i5 4690k ile çok daha iyi olur.Daha yeni teknolojilere açık bir sistem olmuş olur.
  • Bence i7 4790+ MSI h97 gaming 3 al
    İ54690k+ msi-ggbyte z97 gaming5 ten daha ucuz oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihmete36

Bence i7 4790+ MSI h97 gaming 3 al
    İ54690k+ msi-ggbyte z97 gaming5 ten daha ucuz oluyor.

H97 gaming 3 inventus da yok hocam.

• House M.D. kullanıcısına yanıt
    tamam hocam sonuçta siz asus h81-gamer kullanmıyormuşsunuz.bu kart diğer h81ler gibi değil. fiyatıda boşuna 325 tl değil. i5-4690 ile kullanıyorum,memnunum. pc mate veya z97-g43 gibi çapsız değil.herkes şuan takmış vaziyette aynı fiyata h97 veya z97 alınır. iyi de aynı fiyata bundan iyi h97 veya z97 yok.benim gibi online oyunları çok oynayanlar için ideal bir gaming kart fiyatına göre

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.