Şimdi Ara

Asus GTX970 Strix

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ekran kartını almayı düşünüyorum. Yanlız iki farklı satış sitesinde muazzam fiyat farkı var. Acaba modelleri mi farklı diye merak ettim.

Vatan:

Asus GTX970 Strix

Sinerji:

Asus GTX970 Strix

Vatanda fiyatların pahalı olduğunu biliyorum ancak fiyat farkının bu kadar fazla olması tedirgin etti biraz modeller mi farklı diye. Birde arkadaşlar sinerji nasıldır güvenilir midir? Garanti konusunda falan nasıllar? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justicar. -- 26 Temmuz 2015; 20:31:23 >

• Modelden değil direk vatan kazığı.

Garanti konusunda satın aldığın yerden ziyade marka ve distribütör önemli. Mağaza da oraya gönderecek çünkü. Bir tek Inventus kullanıcıyı mağdur etmemek için uğraşıyor.

Marka olarak ise Asus'tan uzak durmakta fayda var. En kötü teknik servise sahipler an itibarı ile...
  • Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    Vay be ciddi kazık var. Teşekkür ederim cevabın için. Asus bu model cidden hoşuma gittiği için almak istedim hem sessizliği hem soğutma sistemi için. Yani marka olarak Asus iyidir diye düşünüyorum. Tabi teknik servis vs. işim olmadığı için bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Justicar.

Vay be ciddi kazık var. Teşekkür ederim cevabın için. Asus bu model cidden hoşuma gittiği için almak istedim hem sessizliği hem soğutma sistemi için. Yani marka olarak Asus iyidir diye düşünüyorum. Tabi teknik servis vs. işim olmadığı için bilemiyorum.

Referans soğutmalı 970'lerde bile fan gürültüsü şikayeti pek duyamazsın. Zaten 970 ısınmayan bir çip.
    2 fan özel soğutma olunca zaten kolay kolay hiç bir markada sıkıntı olmaz.

Fazla para vermemek için Zotac veya Galax tercih edebilirsin.
  • Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    Anladım dostum çok teşekkürler. Bu gün yarın bir sistem toplama konusu açıcam fikirlerini oraya da beklerim. İyi akşamlar.
  • Hocam galax gtx970 hof'a bakmanı öneririm. Kullanılan malzeme kalitesi mükemmel.
  • Evga yı da inceleyebilirsiniz hocam

http://www.vatanbilgisayar.com/evga-gtx970-superclock-acx-20-gddr5-4gb-256bit-dx12-nvidia-geforce-ekran-karti.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Gardiyan- -- 26 Temmuz 2015; 22:57:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus Rog Strix GTX 1660Ti
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnventusu tercih edin bence. Ben 2 gün önce topladım sistemimi MSI Gtx 970 aldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Justicar. J kullanıcısına yanıt
    Siz amazondaki Evga FTW nin fiyatını duysanız kalp krizi geçirirsiniz herhalde.

1150 TL civarı, vatanda 1660 TL, şaka değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 27 Temmuz 2015; 0:26:23 >
  • Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim gerçekten yardım etmeye çalışıyorsunuz.

http://forum.donanimhaber.com/m_108479364/f_//tm.htm#108479364

Buraya da beklerim çok yakında sistemi alacağım yardımlarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.