Şimdi Ara

Asus GTX560Tİ Direct CU II CORE 448

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Asus GTX560Tİ Direct CU II CORE 448 Vatan bilgisayardan özel siparişle aldığım oyuncu kasamda duran fakat bir türlü kullanmak nasip olmayan kartımı satıyorum.Kartın speclerini
    bilen bilir sıradan 560 değil 570 speclerindedir.Kutusu duruyor hatasız tertemiz bir kart.Takas yok.
    320bit

Fiyat:320TL (ölücüler rahatsız etmesin kalbini kırarım fiyatım budur kutusu faturası tüm aparatları mevcut)

Not:Özelden 250tl dediğim arkadaşlara o fiyat geçerli sadece sözümün arkasındayım.Düz modelini 250Tl den satıyorlar bu 560 değil özel üretim dir bilmeyenler 560 satıyorum sanmasın.570 dir bu kart 300tl hakkıdır.

İrtibat:533 084 02 02 /ö.m ya da buradan

Referanslarıma bakarsanız neler sattığımı komple gamer kasa donanım vs görürsünüz,herşey ortada.
    Daha iyi anlaşılması için kartın kendi tablosunu ekliyorum bazı arkadaşlar için.

Not:intel 6.nesil son seri işlemcisine geçtim son foto da görebilirsiniz,kart hala performanslı çalışmakta şuan her oyunu 1080p 60hertz de fxaa açık ,msaa kapalı very high güncel birçok oyunu akıcı oynatıyor.High da 2xmsaa açabiliyorum en fazla.
     Asus GTX560Tİ Direct CU II CORE 448 Asus GTX560Tİ Direct CU II CORE 448

Asus GTX560Tİ Direct CU II CORE 448
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybersoft -- 28 Ekim 2015; 15:57:57 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• gtx 560 lardan çokca almış satmış biri olarak bu karta 560 diye bakmayınız. harbiden ti-oc-amp adı altında olanların kemiklerini kıracak cinstendir.
  • Kart gerçekten güzel Nvidia'nın en çok sevdiğim serisidir. Ama bu fiyat fazla mantıklı düşünürseniz, 7850 her türlü bu karttan yüksek 7850 dual-x 2 gb'ını 280 liraya bulurken bu kart'a hangi müşteri 300 lira verir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazandeveli

gtx 560 lardan çokca almış satmış biri olarak bu karta 560 diye bakmayınız. harbiden ti-oc-amp adı altında olanların kemiklerini kıracak cinstendir.

Teşekkürler bakalım nasipse verririz değerini bilene sağolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Handsomekont

Kart gerçekten güzel Nvidia'nın en çok sevdiğim serisidir. Ama bu fiyat fazla mantıklı düşünürseniz, 7850 her türlü bu karttan yüksek 7850 dual-x 2 gb'ını 280 liraya bulurken bu kart'a hangi müşteri 300 lira verir?

Merhaba 7850 yakın bi karttır, tecrübelerimle de testlerde de belli.
    Fiyat için ölücü ler bıktırdı kardeşim valla ondan pazarlıklı fiyatını güncelledim yazdım.Tutup da milleti kazıklayacak değilim ama ölü fiyata da vermem yazık günah üstad.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybersoft -- 28 Ekim 2015; 14:15:08 >

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.