Şimdi Ara

ASUS GTX560 DirectCU II TOP GDDR5 925 Mhz. Kullanıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kusura bakmayın bi sorum daha olacak, elimdeki kart ile netteki araştırmalarım sonucu gördüğüm emsallerinmin arasında bi fark gördüm. Ve siz değerli dostlarıma sormak istedim. İçime bi kuşku düştü?
    alttaki resimde internetteki ürünün resimleri ve tüm araştırmalarımda ikinci ASUS yazısının olduğunu gördüm. fakat bana gelende bu yazı ve yeri yok sadece üstteki asus yazısı var. ürün hakkında kuşkulanmam gerekirmi neden yok ? fikri olan varmı?

ASUS GTX560 DirectCU II TOP GDDR5 925 Mhz. Kullanıcıları

• kuşkulanabilirisin çinliler bazen asus fabrikasında asus pcb sini (o yazının olduğu baskı deveresini) değiştirip yerine çin malı kopyasını koyuyorlarmış bu durumda hem kart çabuk arıza yapıyormuş hemde garanti dışı kalıyormuş. ayrıca çinliler nvidia karta amd kartın belleklerinden de koyuyorlarmış.
    bazende türkiyeye gelirken kutularını açıp orada baskı devresini değiştirebiliyorlarmış.yabancı forumlarda bu durumdan çok şikayetçi olan var.
    senin orada asus yazmamamısı senin ekrna kartının orjinal olmadığını merdiven altında yapılan çakma kartlardan biri olduğunu gösterir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 17 Mayıs 2012; 15:37:00 >
  • Dostum bu kadar neden emin konuşuyorsun anlamadım. Böyle bişeyin olma olsalığı bile insanın canını sıkar, sende hiç sakınmadan kesin bu çakmadır diyosun. yanılma payıda bırakmıyorsun. Konu ile ilgili teknik yardım alıyorum cevap gelecektir. o zaman bakacaz
  • Asus ekran kartları ithalatçısından onay geldi seri numarasından baktırdım. ürün orjinal, içim rahatladı. Yorum yapan arkadaşlar insanları korkutmak yerine bilgisi varsa açıklayıcı ve yol gösterici yazarlarsda daha doğru olur
  • kuşkulanack bi durum yok herşeyinde taklidini yapamıyor bu çinliler sonuçta oldukça yüksek teknolojiden bahsediyoruz ha denince takldini yapamazsın içinin rahat etmesini istiyorsanda yaparsın 3d mark 11 testi internetteki skorlarla karşılaştırırsın
  • ya iki dakika şaka yapalım dedik
    üzerinde asus markası varsa kart asus'dur çinliler değiştiryor felan yok öyle birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 17 Mayıs 2012; 16:22:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.