Şimdi Ara

SATILIK ASUS GTX 680 DirectCU II Top Edition FATURALI GARANTİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • * VATAN BİLGİSAYAR 29/06/2012 FATURALIDIR

*KUTUSU VE KUTU İÇERİĞİ TAMDIR MAGAZADAN NASILSA BENDEKİ KART DA O SEKİLDEDİR SON DERECE TEMİZ TİTİZ OC YAPILMADAN ORJİNAL HALİYLE KULLANDIM

*SUAN İÇİN FUL DETAY OYNATAMADIGI OYUN YOKTUR ALACAK ARKADASI RAHAT 2 SENE FULL DETAY GÖTÜRÜR

*TAKAS KESİNLİKLE YOKTUR TEKLİF ETMEYİNİZ

*SATIS FİYATIM : 750TL DİR

*SANAL PAZAR ÜZERİ SATIS ÜYE PROFİLİ GÖZ ÖNÜNE ALINARAK VE KOMİSYON FARKI EKLENEREK YAPILABİLİR

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     SATILIK ASUS GTX 680 DirectCU II Top Edition FATURALI GARANTİLİ SATILIK ASUS GTX 680 DirectCU II Top Edition FATURALI GARANTİLİ SATILIK ASUS GTX 680 DirectCU II Top Edition FATURALI GARANTİLİ

• hakemzsr kullanıcısına yanıt
    hayırlı satışlar, pm attım.
  • quote:

ALACAK ARKADASI RAHAT 2 SENE FULL DETAY GÖTÜRÜR

Böyle bir lafı nasıl söylüyorsunuz ekran kartı üreticileri bile bunu söyleyemezken (: Belki yarın bir oyun çıkacak ve kartların hepsi çöp olacak ama herneyse kart 4gb ise kartı almak istiyorum (:
    Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8600gts

quote:

Böyle bir lafı nasıl söylüyorsunuz ekran kartı üreticileri bile bunu söyleyemezken (: Belki yarın bir oyun çıkacak ve kartların hepsi çöp olacak ama herneyse kart 4gb ise kartı almak istiyorum (:
    Hayırlı satışlar.

ASUS GTX 680 DirectCU II Top Edition

un 4 GB lık modeli Yoktur

asus gtx 680 nun 4 gb lık modeli directcu G ve directu diye geçer

G olan oyun hediyeli dir diğeri ise hediyesiz dir

onun haricinde

TOP edition sadece 2 gb lık modeli vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8600gts

quote:

Hayırlı satışlar.

cok rahat söylüyorum bendeki gibi bir sistem ile2 sene tüm detaylar acık 30fps sınırının altına düşmeden oyun oynatır
  • kart satılmıstır ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakemzsr

kart satılmıstır ...

Hayırlı olsun gayet güzel fiyat hala 900tl isteyen arkadaşlar forumda.Aradığım zaman bulamamıştım bu fiyat aralığında sonra plan değişikliği yapıp ekran kartı yerine kasayı ve güç kaynağını değiştirdim ve ekran kartına ayırdığım bütçeyi kıstım yoksa ilan açıldığı dakika alırdım kartı alana da satana da hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 4 Ekim 2013; 14:50:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.