Bildirim
ASUS GTX 780 Ti DirectCU II Ekran Kartını Tanıttı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Eskidi bizim 780 DCU2OC'ler daha tadını alamadan -
:) Her geçen gün daha hızlı eskiyor. -
Asus kalitesini konuşturmuş yine.Şöyle 780 le arasında %20 fark olsaydı tamamdı ama bu karta geçmek için 670-680 sahibi olmak lazım yoksa 780 gibi bir kartı olan için gereksiz olur.Tek fark gpu ve shader tarafında geri kalanlar aynı.İş shaderde bitseydi titan ti çıkana kadar tek kral olurdu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
R9 290 varken x modelinin çıkması ve 780 varken Tİ modeli çıkması hata bana kalırsa.Çünkü Oc ile o ayara geliyorlar,fakat arada uçurum gibi fiyat farkları var.Yada r9 290 yerine x modelini 780 yerine Tİ modelini çıkarsalardı da olurdu.Şimdi ben r9 290 aldığımda bide r9 290x biosu atarsak sahader leri açarsak r9 290 oldu r9 290x.780 de oc ile yaklaşık 780 Tİ -
Abi çok iyi ya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Konunuzu gördüm bendeki kartlarda sizin canavarların katili olacak -
Daha kurmadık sistemi kurunca ne edeceğini görürüz,açıkçası bende performansını çok merak ediyorum.
Bu arada 760SLI yapmak aklımdaydı ama 2gb modelleri ucuz 4gb model referans tasarımdı ve çok pahalıydı vazgeçmiştim. -
Hocam bizde nıvıdıa kullana kullana AMD nin ne olduğunu unuttuk.Yılbaşında r9 290CF yapalım bakalım.Powercolor alıcam kartları bf4 ile birlikte geliyor.Aslında şuanki kartım bile bf4 te beni gayet mutlu ediyor(gtx 560ti) fakat ileriye dönük sistem topluyorum.. -
Adam akıllı ekran kartım olacak onun için maliyeti gözden çıkarıdım -
Ben bu kartın TOP modelini beklıyorum, sizce çıkarmı ? -
780 üstünde o kadarda durmazlar heralde...
-
quote:
Orijinalden alıntı: trktlh
780 üstünde o kadarda durmazlar heralde...
valla çıksa çok güzel olurdu. -
Olabilir niye olmasın nasıl 560,560ti,560ti top,660,660ti,660ti top çıktıysa buda çıkabilir.Ama üst seviye ekran kartı olduğu için Tİ den sonrasını kurcalamazlar gibi geliyor. -
Güzel duruyor -
quote:
Olabilir niye olmasın nasıl 560,560ti,560ti top,660,660ti,660ti top çıktıysa buda çıkabilir.Ama üst seviye ekran kartı olduğu için Tİ den sonrasını kurcalamazlar gibi geliyor.
1 ay bekleyelim bakalım ne yapacaklar. -
Siz bekleyin hocam benim vaktim yok bekle bekle nereye kadar
Yılbaşında r9 290CF referans tasarım alıyorum artık burama kadar geldi. -
quote:
R9 290 varken x modelinin çıkması ve 780 varken Tİ modeli çıkması hata bana kalırsa.Çünkü Oc ile o ayara geliyorlar,fakat arada uçurum gibi fiyat farkları var.Yada r9 290 yerine x modelini 780 yerine Tİ modelini çıkarsalardı da olurdu.Şimdi ben r9 290 aldığımda bide r9 290x biosu atarsak sahader leri açarsak r9 290 oldu r9 290x.780 de oc ile yaklaşık 780 Tİ
780 ti oc olmuyormu ? ben bunu anlamiyorum. bir ust model kartlar icin hep bu yorum yapiliyor. oc ile yakalaniyor. tamamda stok halimi yakalaniyor yoksa ikisininde oc li hali aynimi eger ayni ise adamlar neden 600 700 tl fark koysunlar ? -
quote:
Siz bekleyin hocam benim vaktim yok bekle bekle nereye kadar
Yılbaşında r9 290CF referans tasarım alıyorum artık burama kadar geldi.
Şimdiden hayırlı olsun -
Fiyatı ne kadar olucak aceba türkiyede
Benzer içerikler
- ekran kartı tamiri
- intel uhd graphics nedir
- palit ekran kartı alınır mı
- düşey senkronizasyon nedir
- gpu hotspot nedir
- rtx 3060 ne zaman çıktı
- 5070 super
- gpu ekran kartı mıdır
- ekran kartı yenileme tuşu
- fsr nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X