Şimdi Ara

Asus Gtx 750 Ti vs Msi Gtx 750 Ti Twin Frozr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Asus msi gigabyte gibi kaliteli marka arıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki model arasından Msı marka olan ürün daha avantajlı . Avantajlarını saymak gerekirse ,

otomatik olarak kurulan basit bir yazılım ile tek bir tık ile cihazı performans modundan sessiz moda alabilme ,
    Asus modele göre daha kaliteli soğutma ,
    Asus modele göre farketmesi zor olsa da daha sessiz olma .

Genel bilgi olarak Asus daha iyi diye düşünebilsin fakat Asus bunun gibi düşük fiyatlı modellerde kaliteyi de bir güzel kısmaktadır.
  • MSİ

• MSI
  • msi ' in çekirdek hızı çok az bir miktar daha fazla geliyor

soğutma açısındanda daha iyi ve 6 derece daha serin MSI buda biraz daha oc yapmana yardım eder.

ASUS maalesef düşük ürünlerine soğutmayı çok iyi koymuyor ama MSI bunu yapıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus GTX 750 Ti OC - 2GB
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki max 400 tl +-10 ye en iyi ekran kartı hangisi olabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxone

İki model arasından Msı marka olan ürün daha avantajlı . Avantajlarını saymak gerekirse ,

otomatik olarak kurulan basit bir yazılım ile tek bir tık ile cihazı performans modundan sessiz moda alabilme ,

Genel bilgi olarak Asus daha iyi diye düşünebilsin fakat Asus bunun gibi düşük fiyatlı modellerde kaliteyi de bir güzel kısmaktadır.

''Asus modele göre daha kaliteli soğutma '' Katılmıyorum çünki kart ısınmıyor ancak msi daha güzel

Edit: katılmamamın sebebi bu modelin ısıma sorunu olmadığı için fanboy değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gandalf81 -- 7 Mayıs 2014; 13:34:51 >

• bende geçen hafta aynı ikilemde kaldım ve asusu tercih ettim kart zaten ısınan bir kart değil hangisi içine siniyorsa al gitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: umut1573

peki max 400 tl +-10 ye en iyi ekran kartı hangisi olabilir?

MSI HD 7870 OC Twin Frozr GDDR5 2 GB 256 Bit DX 11.1http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-msi-7870-oc-2gb-garantili-163105573/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gandalf81

quote:

İki model arasından Msı marka olan ürün daha avantajlı . Avantajlarını saymak gerekirse ,

''Asus modele göre daha kaliteli soğutma '' Katılmıyorum çünki kart ısınmıyor ancak msi daha güzel

Modelin ısınma sorunu zaten yok. En uyduruk marka bile olsa fazla ısınmayacaktır. Benim belirttiğim nokta ise soğutma yapısı(ısı boruları , fan yapısı vs.)

Dikkat ederseniz model daha yükseldikçe asus modellerin fanları ve soğutma yapısı değişir fakat MSI Twin Frozr serisinde kalite her zaman yüksek tutulur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gandalf81

quote:

Modelin ısınma sorunu zaten yok. En uyduruk marka bile olsa fazla ısınmayacaktır. Benim belirttiğim nokta ise soğutma yapısı(ısı boruları , fan yapısı vs.)

Dikkat ederseniz model daha yükseldikçe asus modellerin fanları ve soğutma yapısı değişir fakat MSI Twin Frozr serisinde kalite her zaman yüksek tutulur.

Benim burada anlatmak istediğim 750ti modelinde istediğin marka model hangisi gözüne iyi gözüküyorsa al şeklinde. ısınma sorunu olmadıgı için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.