Şimdi Ara

Asus GL702VS-GC046T (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
4.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cptANGRIST

    ben kullandım o cihazdan, kablosu çok kısa 15cm kadar falandı. pc nin sadece bir tarafında duruyor oyüzden ve değişik bir sokete sahip. 2.5mm lik diyebileceğim ince bir giriş şekli, standart 3,5 luk konnektöre bağlanabilecek bişi değil.

    fiyatı pahalıydı ekstra alınınca ama güzel tarafı notebook hoparlorunu engellemeden bass sesi veriyordu (bass ve birazda orta sesler)

    -cihaz içini açarım, sorun orada değil aslnda. sorun tr teknik servisinin arka kapağın açılmasını cihazın kurcalanması olarak kabul etmesinde :)
    bikaç ay geçsin, açarım zaten dayanamam. sağına soluna müdahele etmezsem olmaz. :)

    Öyle bir aksesuar vermeleri çok iyi olurdu açıkçası. Bence bu fiyat aralığında bir notebook için hoparlörleri çok yetersiz kalıyor.

    Arka kapağı açmak sorun yaratmaz serviste ama borular kaldırmanız yaratabilir tabi.




  • arkadaşlar ara ara touchpad takılıyor sıçrama yapıyor. sizde de oluyor mu?
  • ben touchpadi kullanmıyorum,

    karamsar yaklaşıyorum ama en son touchpadim takıldığında (başka bir cihazda), touchpadi anakarta bağlayan kabloda kırık vardı, o kabloyu değiştirerek çözmüştüm.

    yabancı forumlara bakarsanız eminim bu sorunla karşılaşıp çözmüş birilerine ulaşabilirsiniz. ve umarım bahsettiğim kablo kırılması değildir probleminiz. bizim cihazda touchpad kablosuna erişmek çok zor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chrisrdf73

    arkadaşlar ara ara touchpad takılıyor sıçrama yapıyor. sizde de oluyor mu?

    Benim gözlemlediğim kadarıyla touchpad tere çok duyarlı. Eğer eliniz terlerse atlamalar yapmaya başlıyor. Sorununuz o olabilir.
  • Arkadaşlar ben oyun kodu talep ettim veriyorlar hala. Siz de alabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chrisrdf73

    Arkadaşlar ben oyun kodu talep ettim veriyorlar hala. Siz de alabilirsiniz.

    Nereden talep ettiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsiburada'dan :)
  • Arkadaşlar çanta olayını çözdüm galiba.. hp nin 15.6 inclik çantasını denedim dükkanda cuk oturdu cihaz..
    Suan yoldayim. Eve gidince hemen fotoğraf çekip ekleyecegim buraya..

    Hp omen 17.3 luk cantayi denedim ve cantaya cihaz sigmadi.. cok ilginc ama ust fermuar degiyor bilgisayara ki sirta aldiginizda daha da sıkıştırılmış oluyor ekran.. cok tehlikeli.

    - hepsiburada ya bende sordum oyun kodunum 2 gune donus yapariz dediler bakalim neymiş kod denilen sey :)

    --------- edit -------------

    - kod geldi, asus notebook değilde , aslında gtx 1070 kodu geliyor, zaten asus notebook hediyeli bundle olsa imiş "asus gift" programında otomatik olarak indirmeleriniz hazır diye bize belirtirmiş.
    kodu nvidia GeForce Experience programında yer alan kod kullan penceresine girip, çıkan oyunlardan birini seçerek uplay hesabımıza aktarabiliyoruz. (uplay daha sonra steam e eşleştirebiliyormuşuz)

    - çanta olayına gelince, hp marka 15.6" lik L6V66AA modeli arkadaşlar, bu çantanın boyutları 17.3 lük hp omen sırt çantası ile karşılaştırdığımızda birazcık dar.. ama yükseklik aynı.

    fotoğrafları ekliyorum. fotolar kendisini belli edecektir. ben cantanın dibine 1 cm kalınlığında sönmeyen PE sünger koydum. (lenovo notebook kutusunun içinden çıkmıştı) bu sünger olmadan cihaz 1 cm daha dibe gidiyor. süper.

    - aslnda orta bölmesinde samsonite lerde olduğu gibi yatay bölmeler olsa, dipte yığılma yapmadan kullanabilirdik, şu hali ile çanta alabileceğinden daha az eşya ile taşınacak.

    Asus GL702VS-GC046TAsus GL702VS-GC046TAsus GL702VS-GC046TAsus GL702VS-GC046TAsus GL702VS-GC046TAsus GL702VS-GC046TAsus GL702VS-GC046TAsus GL702VS-GC046T



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cptANGRIST -- 12 Nisan 2017; 15:58:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • http://www.hepsiburada.com/asus-gl702vs-gc046t-intel-core-i7-7700hq-16gb-1tb-256gb-ssd-gtx1070-windows-10-home-17-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000003YLUN?magaza=Hepsiburada



    arkadaşlar hepsiurada yine indirime girmiş cihaz konuyu okdudum 120hz yazmasına rağmen 75hz çıkıyomuş. 7500tl almışsınız şuan %35 inidirimle 8000tlye düşmüş.cihaz hakkında fazla olumsuz yorum okudum.g-sycn çalışıyormu acaba?ve ekran kalitesi nasıl görüntü açıları vs.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 60 hz - 75 hz - ve 120 hz olarak 3 model ekran ile üretilmiş bizim cihazlar.

    gtx 1070 ekran kartlı olan versiyonları 75hz ve 120hz (her ikiside gsync) olarak bulunuyor.

    - hb nin 2 ay önce sattığı model 75Hz çıktı ama bir arkadaş arayıp sorduğunda hb'da satış ile ilgili kişi de 120 hz olarak biliyordu.
    asusa onaylatmak istediğimizde "kutunun üzerindeki kodlarda yazar kaç hz olduğu " cevabını almıştık. hb'ya sorarsanız belki uygun bir cevap alabilirsiniz.

    ekran hakkında; daha iyi ekranlar kullandığım için 10 üzerinden 7 falan verbilirim, fakat bukadar hafif ve 17 inç olan bir gtx1070 ...
    insan bir düşününce neden olmasın diyor :)

    - yan açılarda bir problem ile karşılaşmadım, veya kucağıma aldığımda ekranın bir kısmı okunama hale gelmedi, üstten ve alttan hemen hemen aynı resim yeteneğine sahip.

    ben player unknowns battleground oynarken karanlık aydınlık sıkıntısı yaşamadım fakat ghost recon wildlands de bazen gölgelerde fazla kararma gözlemliyorum
    (bu galiba nvidia nın driverlarından kaynaklanıyor , aynı sahnelerde amd ekran kartları daha yumuşak siyahlar verebiliyor.)

    ekran takıntınız varsa mutlaka ekranı görüpte alın..




  • Merhaba arkadaşlar, bilgisayarın hard diskinde kayıtlı olarak gelen sürücü klasörünü yanlışlıkla sildim. Asus destekte sürücüler var biliyorum ancak üzerinde gelen klasörde kendi kendine yüklüyor ve büyük kolaylık sağlıyordu, tek tek sürücü yükleme ile uğraşmıyordum. Elinde sürücü klasörü olan bir arkadaş varsa bana yardımcı olabilir mi?
  • Bu modelin 120 hz olanı tr de satılıyormu arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar son windows updateleri sonrasında yabancı forumlarda bazı driverların kendini yeninden yüklediği fakat bu yükleme esnasında asusta yanlış tanımlı olduğu için kart okuyucusu driverlarının yanlış güncellenmesi sonucu kart okuyucularda hata meydana geldiği gibi başlıklar açılmış.

    sıkıntı bazı kartların usb 3.0 ile düzgün çalışması fakat yüklenen driverın usb 2.0 olması gibi saçma birsürü şey yazılmış.G

    çözüm olarak sd kart okuyucu çipine ait güncel driver paylaşılmış.

    bende 64gb mikrosd kartımda düşük hızlar alıyordum herhalde pc ile uyumlu değil veya kart okuyucu adaptörümün dandikliğine veriyordum olayı. softpedia dan bahse konu driverı yükleyince 90mb gibi transfer hızlarını tekrar ilk günki gibi görmeye başladım.

    ASUS ROG Strix GL702 Genesys Card Reader Driver 4.5.1.7.1001 for Windows 10 64bit




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.