Şimdi Ara

ASUS GeForce GTX 760 DirectCU II 2GB (SSU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asus' un sitesinde gezerken farkettim.2 tane 6 pin güç girişi, soğutucu tasarımı ve PCB boyutu vs. güncellemeleri ile yeni GTX 760' lar gelmiş.

ASUS GeForce GTX 760 DirectCU II 2GB (SSU)

Kaynak:http://www.asus.com/tr/Graphics_Cards/GTX760DC22GD5SSU/#overview ,http://www.asus.com/tr/Graphics_Cards/GTX760DC2T2GD5SSU/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 22 Eylül 2014; 21:25:22 >

|♦|7/24/365 STABLE|♦|
    |♦|RS incelemeleri ve paylaşımları|♦|
    |♦|ROG STRIX RTX 3090 O24G GUNDAM|♦|

• Neden böyle bir güncellemeye gidilmiş ki acaba? Zaten 8 Pin'lik giriş için, 2 * 6 Pin'lik dönüştürücüyü kutuya dahil ediyordu. Ayrıca eski fan tasarımının videolarında, yeni tasarım işe yaramış görünüyordu.

İnceleme veya önceki kartla karşılaştırma linki varmı hocam?
    Daha fazla OC için böyle bir güncellemeye gidilmiş gibi görünüyor (benim açımdan).Ancak; daha etkin ve daha serin bir soğutma sağlamak istenmişte olabilir, kullanıcılara yeni bir kart görünümü verilmek istenmişte.

Herhangi bir inceleme linkine rast gelmedim.Yeni bir kart olduğu için sanırım daha incelenmedi.İncelemeleri paylaşıldığı zaman bu konunun altında bende paylaşırım.

Ancak şu var ki; tabiri caizse '' mini '' GTX 760' ların yerini artık bu SSU edition olanlar alacak gibi görünüyor.Çünkü; ASUS' un sitesinde de diğer GTX 760' lar kaldırılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 10 Ocak 2014; 22:47:22 >

|♦|7/24/365 STABLE|♦|
  • Soğutması bence yetersizdi özelliklede yük altında OC li olarak , iyi olmuş bu güncelleme

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

Soğutması bence yetersizdi özelliklede yük altında OC li olarak , iyi olmuş bu güncelleme

En doğru sözü kullanan söyler, ne diyim. (Seninde çok çok kısa bir süre ASUS GTX 760 SLI maceran oldu)

Demek ki düşüncelerimde haklıyım.Zaten gerek duyulmasa böyle bir güncellemeye gidilmezdi.Ayrıca, GTX 760 DC II ' yi ilk çıktığından beri hep yadırgamıştım (PCB boyutu ve tek 8 pin olayından dolayı).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 10 Ocak 2014; 22:53:15 >

|♦|7/24/365 STABLE|♦|
  • Kart çok küçüktü.Yakışmıyordu şimdi tam olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

Soğutması bence yetersizdi özelliklede yük altında OC li olarak , iyi olmuş bu güncelleme

En doğru sözü kullanan söyler, ne diyim. (Seninde çok çok kısa bir süre ASUS GTX 760 SLI maceran oldu)

Demek ki düşüncelerimde haklıyım.Zaten gerek duyulmasa böyle bir güncellemeye gidilmezdi.Ayrıca, GTX 760 DC II ' yi ilk çıktığından beri hep yadırgamıştım (PCB boyutu ve tek 8 pin olayından dolayı).

Aslında tek 8 pin çift 6 pin yerine daha iyidir yer açısından , zaten güç olarak verecekleri aynıdır soğutucudan el diablo çok memnun ama benim gibi stress altına soktuğunu sanmıyorum kartlar 1320 core ortalama hızla çalışıyordu ve 80 derecenin altında % 100 devirle bile tutamıyordu revizyon bence şarttı ki iyi olmuş

• turbo-powwer kullanıcısına yanıt
    Aşağı yukarı aynıdır tabi ama; böylesi daha iyi olmuş.İnşallah bizim aç gözlü distribütörler bu yeni GTX 760' a biraz daha kaslı görüntüsünden dolayı güzel bir zam yapmazlar ! (Ama nerde...)

|♦|7/24/365 STABLE|♦|
  • Şu kadarını söyleyeyim kartlar elimde 13 saat boyunca girmedik test kalmadı , SLI çok iyi çalışıyor ve akıcılıkta sorun hiç yok en para iadeli 760 SLI şu an için en en iyi sistem diyebilirdim ta ki dolar kurunun artışına kadar

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

Daha fazla OC için böyle bir güncellemeye gidilmiş gibi görünüyor (benim açımdan).Ancak; daha etkin ve daha serin bir soğutma sağlamak istenmişte olabilir, kullanıcılara yeni bir kart görünümü verilmek istenmişte.

Herhangi bir inceleme linkine rast gelmedim.Yeni bir kart olduğu için sanırım daha incelenmedi.İncelemeleri paylaşıldığı zaman bu konunun altında bende paylaşırım.

Ancak şu var ki; tabiri caizse '' mini '' GTX 760' ların yerini artık bu SSU edition olanlar alacak gibi görünüyor.Çünkü; ASUS' un sitesinde de diğer GTX 760' lar kaldırılmış.

Teşekkürler hocam ilginiz için, bu kartın güncellenmemiş halini arkadaşım kullanıyor, kart yükte 70 dereceyi geçmiyor. (Stock halde) Overclock uygulansa bile 75 dereceyi geçmeyeceğini düşünüyorum (Benim HD 7970 stock halde 80 dereceyi, overclock ile 85 dereceyi gördüğü için, bana az geliyor bu sıcaklıklar )

• Böylesi daha iyi olmuş eski versiyonunda sanki malzemeden çalmışlar gibiydi kartın yarısı yok tu sırf bu yüzden kartı iade ettiğimi hatırlıyorum onun yerine imzamdaki kartı kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi choiboungee -- 11 Ocak 2014; 13:10:27 >

Vikings
    Talk to the Trees
  • sigaram S kullanıcısına yanıt
    10.7" 27cm Yapıyor

Vikings
    Talk to the Trees
  • Selamlar,biz yarın arkadaşıma şu mini olan gtx760'lardan almayı düşünüyorduk da alınmaz mı acaba bu saatten sonra ?
    Aklıma takıldı şimdi
    i7 9700K | H150i Elite Capellix | Rog Strix Z370-F | RTX 3070 Amp | Corsair Vengeance Rgb Pro 16GB | Samsung Evo | Evga Supernova G3 750W | Corsair Icue 465X | Corsair K70 Rgb Mk.2 | Razer Viper Mini | Corsair Void Pro RGB Wireless | Blue Snowball Ice | Asus VG259QM
  • Alınır neden alınmasın kart küçük ama işlevi büyük test ettim ve onayladım

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/asus-gtx760-dc2oc-2gd5-gtx760-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66600

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi choiboungee -- 11 Ocak 2014; 14:45:16 >

• choiboungee kullanıcısına yanıt
    ne bileyim asus'un sitesinden kaldırması ürünü,gözümü korkuttu bir an
    Msi tf mi asus dc2 mi daha alınası durumda şu an 760'larda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysa -- 11 Ocak 2014; 15:15:26 >
    i7 9700K | H150i Elite Capellix | Rog Strix Z370-F | RTX 3070 Amp | Corsair Vengeance Rgb Pro 16GB | Samsung Evo | Evga Supernova G3 750W | Corsair Icue 465X | Corsair K70 Rgb Mk.2 | Razer Viper Mini | Corsair Void Pro RGB Wireless | Blue Snowball Ice | Asus VG259QM
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatates

ne bileyim asus'un sitesinden kaldırması ürünü,gözümü korkuttu bir an
    Msi tf mi asus dc2 mi daha alınası durumda şu an 760'larda ?

Merhaba,

Mini olarak tabir ettiğim ASUS GTX 760' da güzel karttır.Sadece doğal olarak bu revizyona uğramış haline göre; daha sıcak çalışacak ve biraz daha az OC imkanı sunacaktır.Yani; pratikte stok hızlarda kullanılacağını düşünürsek pek bir fark olmaz iki kart arasında.

Bu arada yazımı gördüler sanırım, siteye tekrar eklenmiş diğer GTX 760' lar.

|♦|7/24/365 STABLE|♦|

• Daha kemikli duruyor böyle iyi olmuş.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.