Şimdi Ara

Asus FX504gd SSD Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • -Arkadaşlar Asus FX504GD model bi dizüstü bilgisayara sahibim ve artık oyunlarda daha iyi performans için vs SSD almak istiyorum fakat hangi tip SSD uyumlu bilmiyorum.Genel olarak SSD hakkında çok bi bilgim yok sizin yardımlarınızı bekliyorum.Aşağıd ki linkte olan SSD'yi takabilir miyim bilgisayarıma ?

www.sanalmarketim.com
    Samsung MZ-V7E250BW 970 EVO 250GB PCIe x4 NVMe M.2 SSD 3400MB/1500MB
    https://www.sanalmarketim.com/Urun/Samsung-MZ-V7E250BW-970-EVO-250GB-PCIe-x4-NVMe-M-2-SSD-3400MB-1500MB/91976

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Specthor -- 29 Mart 2020; 1:16:48 >

• m2 portu var. Samsung ssd'yi takabilirsin ama içerisinde zaten 256 gb bir m2 ssd barındırıyor

https://www.asus.com/tr/Laptops/ASUS-TUF-Gaming-FX504/specifications/

Edit: Bu arada ssd oyunda aldığınız performansı arttırmaz. Oyun üzerinden tek etkisi loading ekranlarının süresini azaltmak olur. Bad sectörü olmayan, yani stabil çalışan bir hdd ile ssd arasında oyunlarda hiç bir şekilde fps farkı yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soporo -- 29 Mart 2020; 1:24:20 >
  • soporo kullanıcısına yanıt
    FPS anlamında performans arttırmağını biliyorum Rust ve GTA oynarken uzun süren loadingler artık canımı sıkmaya başlamıştı o yüzden almayı düşünüyorum.

Edit:Bahsettiğim modelin 3 tane tipi var sanırım bende olanda SSD bulunmamakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Specthor -- 29 Mart 2020; 1:29:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Specthor

FPS anlamında performans arttırmağını biliyorum Rust ve GTA oynarken uzun süren loadingler artık canımı sıkmaya başlamıştı o yüzden almayı düşünüyorum.

ilk olarak şu anda kullandığınız m2 ssdnin okuma ve yazma hızını test edin hocam. crystal disk mark ile bunu gerçekleştirebilirsiniz. Sitelerinde belirtmemişler ama nvme m2 çıkma şansı yüksek ve konuda bahsi geçen Samsung ssd ile aynı okuma ve yazma hızına sahip olabilir.
  • quote:

Asus'un sitesinde m2 ssd barındırdığı yazıyor. Sizin kullandığınız modelde de m2 portu vardır diye düşünüyorum.
    https://www.asus.com/tr/Laptops/ASUS-TUF-Gaming-FX504/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soporo -- 29 Mart 2020; 1:33:19 >
  • soporo kullanıcısına yanıt
    Az önce aygıt yöneticisinden tekrar kontrol ettim hocam bilgisayarımda SSD bulunmamakta sadece 1TB hdd gözüküyor.Ayrıca ilginiz için çok teşekkür ediyorum hocam.Aynı benim gibi sorusu olanlar varmış bir kaç siteyi araştırmıştım M2 portu olmamasının imkansız olduğunu yazmışlar bazılarıda olmayabilir yazmış bende muallakta kaldım buraya danışayım dedim.(Daha detaylı bi model ismi verecek olursam FX504GD-58050)
  • quote:

Az önce aygıt yöneticisinden tekrar kontrol ettim hocam bilgisayarımda SSD bulunmamakta sadece 1TB hdd gözüküyor.Ayrıca ilginiz için çok teşekkür ediyorum hocam.Aynı benim gibi sorusu olanlar varmış bir kaç siteyi araştırmıştım M2 portu olmamasının imkansız olduğunu yazmışlar bazılarıda olmayabilir yazmış bende muallakta kaldım buraya danışayım dedim.(Daha detaylı bi model ismi verecek olursam FX504GD-58050)
    Dostum inan kesin vardır diyemiyorum. Ben senin yerinde olsam Asus ile iletişime geçerdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus K53sv boot hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Asus tp200sa upgrade yardım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.