Şimdi Ara

ASUS F8 KULLANICILARI DERNEĞİ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.821
Cevap
4
Favori
79.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende bi kablo vardı ama bi ucunda svideo-kırmızı-siyah uç digerinde scart vardı tvye taktık av 1 av 2 hiç bişi yok.. sorunlara gelince vista yüklü de ne alaka anlamadım,2farklı bilgisayar ve tvde denedim bilgisayar görüyor tv ye geçiyorum ama tvde tık yok,renk olayını da ögrendim araştırmalarım sonucu zaten ses ya da görüntü tam olmuyomuş genelde =) 7pinli s-video olmayınca
    şimdi kablolara baktım bi s-video,bi scart adaptörü bi de rca olursa olacak galibe o zmn da kablolardan laptopu bulursam filmi açarım artık =)
    dvi dan ya da yanındaki atari kolu gibi girişi olan yerden bi baglantı yapmak mumkun mudur acaba??
  • enreka_tr: vista ile xp olması çok da önemli değil. Ama görüntü özelliklerine giriş ikisinde farklı. Mesela Vistada masaüstüne sağ tıkladıktan sonra kişiselleştirme komutunu verdiğimizde açılan pencere de projektöre veya başka bir dış görünütüye bağlan komutu var bildiğim kadarıyla xp de yok. Belki işe yarar. Söylediğim komutu verince windows mobility center açılıyor. orada da ekranı bağla komutu ve sunu ayarları bölümü var. Fakat ben bunu tv de denemedim. projeksiyonda vga çıkışından denemiştim. Fakat bağlantıyı yaptıktan sonra Fn+F8 inde otomatik olarak görebilmesi gerekirdi diye de düşünüyorum. Kablolarda sorun olması daha büyük ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyhat -- 6 Kasım 2008; 15:41:23 >
  • yok abi zannetmiyorum 3 bilgisayar ve 2 tvde denedik olmadı kabloda bi sıkıntı olabilir ahmet faruk hocam sen ne diosun bu konuda?
  • bende bugun f8va253bd modelini aldım alet süper ama parmak izi olayını beceremedim yardımcı olabilecek var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingdeviL -- 7 Kasım 2008; 16:01:38 >
  • önceki sayfalarda anlatılmıştı sanırım.. basit bi olay okutacagın parmagı seçiyosun register olacagın zmn 3-5 kere okutuyosun yavasca sürtüosun onaylayınca tamamdır bi daha ki açmana sormasını istiyosan ayarlardan tik i kaldırılmışsa start asus sec. man. on win. logon gibi bi seçenek var onu seç ordan okut gir. güzel bi özellik de internette her seferinde seni kullanıcı adı şifre yazmak zorunda bırakmaması bi kere hatırla diye işaretlersen sonraki logon olduklarında otomatik giriyo kendi..
  • tamam dostum kurcalayarak öğrendim.. Ama her seferinde okumuyor neyse idare edeceğiz artık. Birde benim kart okuyucuda sorun oldu. İçinde prototip plastik koymuşlar onu ittiğimde kendi atıyordu bugun bi mmc kart taktım kart okuyucu ile sonra itiyorum ama geri vermiyor çıt sesi geliyo ama kartı vermiyor. bende elimde asıldım zar zor. Gene kendi plastik kapagını takıyorum ama gene kendi vermiyor önceden veriyodu sorun ne olabilir. 5 gün oldu alalı geri mi göstersem mi..
  • itmeyi saglayan mekanizma artık yay mı neyse onda bi sıkıntı olmuş olabilir arasına bişey sıkışmış veya yerinden çıkmış olabilir diye düşünüyorum..
  • Servıse gonder benımde express kart da aynı sorun vardı 20 gun ıcınde halledıp yolladılar klavyeyı vs... sokuyorlar. (nerden bılıyosun dersen benım klavyenın oldugu bolum komple tornavıda cızıgı)Bana sorarsan mmc yı fazla kullanmıyorsan aletı servıse emenet etme.

• yok vermeyeceğim yeni aldım 20 gün bekleyemem.. Birde size bişi danışacağım KASKO yaptırmalımıyım.. 55 ytl kaskosu var faydası olur mu.. Birde istediğim zaman yaptırabiliyomuyum yoksa alırken mi yapıyorlar ?
  • neredesiniz millet nası gidiyo ya bi ses verin
    linux deneyen var mı hiç ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: remt

arkadaşlar pes 9 çıkmış ama 2dvd bu oyunu kaldırırmı rahatlıkla f8sn 240 dv

bi tabir var da şimdi onu kullanmayayım :D
    2 haftadır oynuyorum takılma bile yok çok harika (+ çok şükür)

ha bu arada tvye bagladım benim makineyi kutudan çıkan svideo 7pinliye bi tos taktım bi de ses için bi tarafı dişi stereo girişli digeri siyah kırmızı toslu bişey daha buldum görüntü güzel filmde fln
  • quote:

Orjinalden alıntı: enreka_tr

quote:

ha bu arada tvye bagladım benim makineyi kutudan çıkan svideo 7pinliye bi tos taktım bi de ses için bi tarafı dişi stereo girişli digeri siyah kırmızı toslu bişey daha buldum görüntü güzel filmde fln

Kardeş hayırlı olsun sonunda hallettin demek
    yeni çıkan oyunlardan red alert 3 ve Callo of Duty world at war oyunlarını medium ayarlarda oynadım. oldukça güzel oynatıyor. Walla bizim makina 2009 yılında çıkacak bütün oyunları medium ayarlarda bile olsa oynatacak gibi geliyor bana. Taş gibi maşallah.

• arkadaslar bende asus f3 sc 220 var.ekranın sag kösesinde pil göstergesinin yanında asus live update var diye bir sey var
  • onu calıstıramıyorum acaba calıstıranız oldu mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozi54

onu calıstıramıyorum acaba calıstıranız oldu mu

Onu,ben de çalıştıramadım.Sildim,tekrar kurdum,yine olmadı.

Ne biçim bir iş bu?
  • toshibada tempo var.hrhalde buda böle birsey.gerekli donanımsal güncellemeleri bildiriyor.ama yok arkasdas.fuzuli duruyor.hiç kimse de calıstaramadı galiba.tıklıyom "ok" diyom "filled to connect to asus web server!" diyor. anlasılan kimsede calısramıyor.yindede saol cevapladıgn için
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmt_frk_asln

arkadaşlar yeni bombam. güüüüüüüüüüm!!!

Hayırlı olsun arkadaşım, güle güle kullan.

Bu harddiskin pil ömrü üzerinde herhangi bir etkisi oldu mu? Pil ömrünü kısalttı mı?
  • Arkadaşlar bende de var .Performans çok iyi.Ama benım size soracagım başka birşeyi.Ben buna xp sevdasına format attım.Xp olmadı.mavi bir ekran geldi.Sonra dedim boşver geç gene vistaya .neyse Recovery cdsi ile geçtik bu sefer hard disklerde eksilme oldu 250 gb oldu toplam 223 GB gösteriyor.Bİrde arada sırada usblerkitlenıyo hiç birşey tanımıyor .Artı webcamda aynı derece.Sizce eski haline nasıl getirebilirim.Yeni format attım gene aynılar .Büyük ihtimal yarın kendi kendine geçecek :) 2 3 sefer oluyor bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: MRT_ES

quote:

Orjinalden alıntı: ahmt_frk_asln

arkadaşlar yeni bombam. güüüüüüüüüüm!!!

Hayırlı olsun arkadaşım, güle güle kullan.

Bu harddiskin pil ömrü üzerinde herhangi bir etkisi oldu mu? Pil ömrünü kısalttı mı?

eski hd'm biraz saçma birşey olduğundan tam tersine yeni aldığım ondan daha az güç harcıyor.

ama zaten segate'in de 5400rpm hd'leri 0.45 A akım çekiyor. benimki ise 0.65 A akım çekiyor. aradaki fark: 0.2mA

bu da 0.2A*5V=1W yapar. bilgisayarımızın işlemci ve ekran kartı toplamda yaklaşık 60W harcıyor. hadi tasarruf modunda 20W olsun. 20'nin yanında 1W fazladan olsa ne olur ki?

cevap: diyelim ki 2.5 saat şarj gidiyor. 2.5*20W=x*21W ise x=2.39 saat şarj gider. bu hesap çok kaba taslak oldu. aslında hd'nin normal harcadığı gücü ve monitörün vs harcadığı gücü de hesaba katınca 2.45 saat gibi birşey çıkar. yani 5 dakika bile azaltmaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: enreka_tr

quote:

ben bunu tasarruf modunda bile(bataryadan kullanırken baterysaving modunda) akıcı oynayabiliyorum. ama bu oyunun güzel olduğuna emin misiniz? animasyonları çok kötü geldi bana. özellikle de koşmaları.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.