Şimdi Ara

Asus f50 SF Series yorumlarınız lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Linkteki laptop iyi mi. Ekran kartı gayet iyi gözüküyor. İşlemci ve diğer şeylere yorumlarınız lazım. Teşekkürler

Link Link 2

bi de fiyatla alakalı bilgi verirseniz sevinirim. fiyat/performansı nedir mesela???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyeD -- 17 Ekim 2009; 23:00:35 >

• up
  • Daha önce başka bir konuda küçük bir inceleme yapmıştım oradan alıntı yaparak yardımcı olayım;

X61S SERİES(F50SF);

Merhaba arkadaşlar bende ASUS X61SF210DV kullanıcısıyım benim ürünün kısaca teknik özelliklerinden bahsedersem;

Intel Core 2 Duo 2.1 Ghz 800 Mhz 2 MB

Nvıdia GT220M VRAM 1 GB

4 GB DDR-2 800MHZ( DENİYOR ANCAK SAĞDECE 667 OLARAK KULLANILIYOR ) bu yüzdende ram puanı çok düşük.

İntel 802.11n+bt wireless (nette 300 ms/s 'ye destek veren bir kart oldugunu okudum ama yanılıyor olabilirim.

320 GB HDD

16.0 HD/LED

Ayrıca üründe 2. bir basit işletim sistemi var bu işletim sistemi 3-4 sn gibi bir sürede açılıyor ve nette dolaşmak ve maillerinize bakmak gibi özellikleri sunuyor.

Unutmadan üründe kesinlikle ısınma sorunu yok 1 saat gtaIV oynadım ve Touchpad haricinde ısınan kısım yoktu orada rahatsız etmiyecek bir düzeydeydi.
    Oyunlara deyinmişken fsb lerden bahsedeyim

GTAIV herşey FULL'de 22fsb

NFS shift tüm ayarlar full AAx4 de 25-30 fsb arası (AAx8 i denemedim )

Crysis herşey full'de akıcıydı ancak ona bakacak vaktim olmadı.

Umarım almak istiyen arkadaşlara azda olsa yardımcı olur bu bilgiler.

• İyi oynatmış baya.. Fiyata göre iyi de o zaman performansı. Sağol yorum için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.