Bildirim
Asus F3sv 240DR Rami 4GB yapmak istiyorum.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
İşletim sisteminiz eğer vista home premium ise (ki orjinalinde öyle) işletim sisteminiz 4 gb ramı görmez. Max. göreceği ram miktarı 3 gbdir.800 mhz takmanız herhangi bir soruna neden olmaz. Ancak dediğim gibi premium home 4 gb rami görmeyecektir.. -
64 bit yüklerseniz 4gb ı kullanabilirsiniz.. -
Tam olarak sizin dediğinizi ben yaptım Şuan makinamda ocz marka ramler mevcut performans olarak çok aşırı fark etmiyor fakat makina gerçekten cok rahatlıyor vista 64 kurmanı öneririm.Genel olarak makınan için bi sakıncası olmaz kesinlikle al derim. -
quote:
Orjinalden alıntı: SchwarzMoto
Tam olarak sizin dediğinizi ben yaptım Şuan makinamda ocz marka ramler mevcut performans olarak çok aşırı fark etmiyor fakat makina gerçekten cok rahatlıyor vista 64 kurmanı öneririm.Genel olarak makınan için bi sakıncası olmaz kesinlikle al derim.
2gb dan 3gb yükseltim bende fc220dr var performansta hiçbir fark olmadı yada ben göremedim zaten vista puanıda değişmedi aynı kaldı bence boşuna yaptım gibi geldi bana keşke hdd yi 7200 rpm yapsaydım %33 daha hız lı olurdu bu daha mantıklı olurdu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X