Şimdi Ara

Asus F3s Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sorunum su elımde f3s laptop var laptobu acma dugmesıne basıyorum ısıklar yanıyor hemen kapanıyor ama klavyeden herhangı bır tusa sureklı basıp cekınce kapanmıyor wındows bıle acılıyor ama ne zaman kı bı kac sanıye elımı cekıyorum tustan o zaman kapanıyor denemedıgım sey kalmadı paramparca ettım sadece anakart'la denedım yıne aynı sorun verdı sorun neden kaynaklanıyor olabılır sımdıden tesekkur ettım...

• Tuş takımında bir kısa devre olabilir belki, bataryasını çıkarıp sadece şarj ile çalıştırmayı denemişsinizdir sanırım.
  • arkadasım sadece anakartı da denedım ama sonuc degısmeddı bataryayıda sokup denedım olmadı
  • I/O Chipinde bi sorun var sanırım sana bi yöntem sunabilirim bir ihtimal tutabilir anakartı göremediğim için tam net birşey söyleyemem ama anakartı cıplak haliyle denerken uzerındeki çok bacaklı entegrelere bastırarak tekrar tekrar acmayı deneyebilirsin anakartın üzerinde sadece işlemcin ve ramin takılı kalsın diğer tüm parçaları çıkar wriless- dialupmodem bios pilini bir ilerleme kayderdersen sadece diski takıp teste devam edebilirsin lehimlerde catlama bozulma gibi durumlardada bu tür sıkıntılar yaşanmaktadır dikkat et kesinlikle parmağın kuru olsun ayrıca ankartıda %80 oranın saf alkolle bır guzel yıkamanı tavsıye ederım (" kalıcı hasarlara ve dönüşü olmayan bir hataya neden olmak istemiyorsanız işi her zaman uzmanına bırakın :) ")

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sly_snake -- 28 Nisan 2010; 1:36:31 >
  • Kardeş acemı deılım bu ıslerdede sunu da soyleyeyım atheros entegresi cok ısınıyor herseyı cıkardıgım zamn bırde müzik tusu var acma kapama tusu hızasında ona da basınca acılıyor yanı gelıp gıdıyor voltajını olctum 3 volt gelıyor kapalı ıken acma kapama tusunada aynı voltaj gelıyor kı bu yuzden o dugmeden suphelenmıstım o yuzden soktum ama yına aynı sorun devam edıyor...
  • Anakart kapalı vaziyetteyken elektriği takılı olsun ısınan herhangi bi entegre varsa mutlaka onun besleme hattı üzerinde bi sorun vardır hem bu şekilde kontrol et birde adaptör yerine batarya kullanarak dene ayrıca acma kapa düğmesine herzaman 3.2 volt elektrik gelir bu zaten anakartın elektrik beslemesinin sağlıklı çalıştığına işarettir senin anakartı etkileyen donanımsal parçalardan birtanesidir atheros entegresi pci modem veya wriless entegresidir tahminimce o kısımları bir incele istersen yinede yardımcı olabilirim anakartın bi fotoğrafını çekip gönderirsen
  • usta atheros entegresının aralarında bı kısa devre yapacak bısey varmı dıe elımde ınce agızlı tornavıdeyı gezdırırken bı anda pc acılıp kapandı ve her seferınde aynı seyı yapıyor kısa devre olunca bılgısayarın power dugmesıne basmıs gıbı oluyor bu entegre cok ısınıyor acaba soksem gerı de takılmaz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus FX550VX sorunları
    5 ay önce açıldı
    Asus notebook Wifi problemi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok kesinlikle kısa devre yaptırma hiç biyeri komple anakartın hasar görür entegrede sorun olmaya bilir ama entegreye bağlı olan devre elemanlarında arıza olabilir yinede parmağını az ıslıyarak gezindirebilirsin devre üzerinde biraz daha riski düşük entegrenin sökülüp yeniden montajı mümkün ama pek birşeyi değiştirmes eğer ankaradaysan yardımcı olabilirim sana çokta fazla kurcalama dediğim gibi ankartı komple kaybetme ihtimalinde var bu tür devreler bütünleşik oldukları için alakasız biryerdeki arızalı bir malzemeden bile kaynaklanıyo olabilir
  • usta ben samsun da yasıyorum dıyorum ya dıger entegrelerde bısey yok ama atheros entegresi ısınıyor sadece ne yapıpta duzeltebılırım pekı bunu bırde bı tusa basıp cekınce acılıyor demıstımya acık ken fan bı ara calısıyo sonra bıdaha calısmıyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.