Şimdi Ara

ASUS F3JP EKRAN GRİLENMESİ & ÇÖZÜMLERİ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu başlığı sadece bu konu için açmak istiyorum. Bence bizim makinelerin göze batar elle tutulur tek sorunu bu. Eğer bu konuda herhangi bir çözüm bulabilen varsa yada servisle görüşen lütfen bilgilerini aktarsın. Ben dün almama rağmen oldukça rahatsız edici bir ekran açısı ve grilenme ile karşılaştım. Geri verip vermeme konusunda kararsızım. Ekranla ilgili resimleri akşam koyacağım bakalım sizdeki ile kıyasla nasıl ?

Bazı arkadaşlar bios sürümü değiştirerek iyileştirme olduğunu söylemişler ama bios güncelleme değil eski sürüm yükleyince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravoecho -- 25 Nisan 2007; 15:52:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bravoecho

Arkadaşlar bu başlığı sadece bu konu için açmak istiyorum. Bence bizim makinelerin göze batar elle tutulur tek sorunu bu. Eğer bu konuda herhangi bir çözüm bulabilen varsa yada servisle görüşen lütfen bilgilerini aktarsın. Ben dün almama rağmen oldukça rahatsız edici bir ekran açısı ve grilenme ile karşılaştım. Geri verip vermeme konusunda kararsızım. Ekranla ilgili resimleri akşam koyacağım bakalım sizdeki ile kıyasla nasıl ?

Bazı arkadaşlar bios sürümü değiştirerek iyileştirme olduğunu söylemişler ama bios güncelleme değil eski sürüm yükleyince

herkez bu ekran sorunundan bahsediyor kullanan arkadaşlar detaylı bir bilgi verirmi alıp almama konusunda karasız kaldım bu sorun beni düşündürüyor

• ben dün akşam aldım makinayı, ekran sorunu yani grileşme sorunu bende de vardı... ama forumu biraz karıştırınca çözümü buldum. aldığımda üzerinde v207 bios'u vardı. bir bios güncelemesiyle bunu halledebiliyoruz. v205 bios'uyla yani. linki aşağıda...

http://dosyam.net/?id=5kcoty

bunun dışında genel bilinen tek sorunu bazı modellerde olan klavye meselesi, ona da almadan bakarsınız zaten. ürünü almayı düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim asus f3jp'yi. core2 duo 2.0 ghz. 256+256 mb ati x1700, 160 gb sata harddisk ve 9 cell bataryası ve en az 4 saat mobil kullanımıyla gerçekten harika bir ürün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 26 Nisan 2007; 1:32:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: foxhound

ben dün akşam aldım makinayı, ekran sorunu yani grileşme sorunu bende de vardı... ama forumu biraz karıştırınca çözümü buldum. aldığımda üzerinde v207 bios'u vardı. bir bios güncelemesiyle bunu halledebiliyoruz. v205 bios'uyla yani. linki aşağıda...

http://dosyam.net/?id=5kcoty

bunun dışında genel bilinen tek sorunu bazı modellerde olan klavye meselesi, ona da almadan bakarsınız zaten. ürünü almayı düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim asus f3jp'yi. core2 duo 2.0 ghz. 256+256 mb ati x1700, 160 gb sata harddisk ve 9 cell bataryası ve en az 4 saat mobil kullanımıyla gerçekten harika bir ürün...

klawyede ne gibi bir sorun var anlıyamadım alırken klawyenin nesine dikkat edelim_?

• bazı ürünlerde klavyenin sol tarafında bir boşluk var gibi, bu yüzden tuşlara bastığında farklı bir ses gelebiliyor, alırken dikkat etmekte fayda var. tabi bu da halledilmeyecek bir şey değil, sanırım tam sıkılmayan vida türevi bir şeyden kaynaklanıyor. ama dediğim gibi alırken dikkat edilirse sorun olmaz. ürün gerçekten iyi, almayı düşünenlere tavsiye ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus N56VZ Klavye Led Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.