bende çok beğendim bu bilgisayarı... bu test sonuçları ne kadar önemlidir bilmiyorum ama x1700'ün, x1600'den daha iyi bir kart olduğu kesin. bence alınabilir bir makina...
-benim bilenlere bi sorum olacak... yanlış hatırlamıyosam bir bilgisayar dergisinin ekim sayısında x1700 ile go7700'ün fizik kartı olacağı yazıyordu... nedir bu fizik kartı? asustaki bu ekran kartı fizik kartı mı şimdi?
ATI Mobility™ Radeon® X1700 512 MB Physical VRAM diye geçiyor ama tam teknik açıklaması nedir bakmak lazım..
bende bu pc yi almayı düşünüyorum 7600 den ii olduğu kesinde 7700 ün epey gerisinde kalıyo 7700 ekrankartına sahip notebook var mı ?
benim yalnızca şu yazıdan anladığım,ekran kartında fiziksel olarak 512 mb ram var.Yani x1600 ler gibi 256mb fiziksel,256 sistem belleğinden kullanmıyo,tamamen kendi rami.Fakat bir araştırma yapmadım,bilginiz olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: serpantin
ATI Mobility™ Radeon® X1700 512 MB Physical VRAM diye geçiyor ama tam teknik açıklaması nedir bakmak lazım..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme