Şimdi Ara

asus f3jp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nova bilgisayara ocakta geliyormuş sizce nasıl arkadaşlar

• özellikleri yok mu?
  • İŞLEMCİ: Intel Core 2 Duo T7200 2.00 GHz - 4 MB,667MHz

--------------------------------------------------------------------------------
    HDD: 160 GB 5400 RPM SATA

--------------------------------------------------------------------------------
    RAM: 1024 MB DDR-2 667 Mhz

EKRAN: 15.4" WXGA (1280x800), Color Shine Glare Ekran

EKRAN KARTI: ATI X1700 256 MB EKRAN KARTI

CD-R / DVD / CD-RW: 8x DVD±RW Dual DL

Modem : V92 Modem

Ethernet: Gigabit + Intel 802.11b/g WLAN

USB Port çıkışları: 4x USB 2.0, 1 x IEEE1394

İşletim sistemi: Microsoft Windows XP MCE

Ağırlık: 2.85kg

Pil Ömrü: 9 Cell Batarya (Li-Ion), 4 saat

Bluetooth: Var

Kart Okuyucu: 5-in-1 kart okuyucu

Web Cam: 1,3 Mp WebCam

Tv Kartı: -

Garanti: 2 Yıl

Hediye: ASUS Taşıma Çantasy, ASUS Optik Mouse

NOT: ÜRÜN Ocak 2007'de STOKTA !!!.

• ATI ekran kartı olmasa daha iyiymiş ama.fiyatı kaça,ne için kullanacaksın?
  • ürün fiyatı 2700 ytl ben almayı düşünüyorum ekran kartı x1700 go 7600 dan daha performanslı isteyen yabancı sitelerden bakabilir ayrıca ön bellek 4mb
  • al abi o zaman ???
  • bide asus f3jv gelse piyasa baldan tatlı bir hal alacakya hadi hayırlısı güle güle kullanın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CASPER ? ASUS ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinklikle al derim, özellikler çok harika.

quote:

Orjinalden alıntı: odincsoy

ATI ekran kartı olmasa daha iyiymiş ama.fiyatı kaça,ne için kullanacaksın?

ATI ekran kartı olmasa mı? NASIL YANİ?
  • ATI X1700 var daha ne :) Nvidia yı görmem bile bu durumda..
  • Arkadaş sanırım bilmeden sallamış, ATI X1700 bi ekran kartı laptopda resmen MANYAk bişi.
  • Bu notebooku bende beğendim yanlız bu ekran kartları hakında cok bilgim yok bu sitede 7600 den düşük göstermiş x1700 ü bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim teşekürler.
    http://www.notebookcheck.com/Mobile-Grafikkarten-Benchmarkliste.735.0.html
  • bende çok beğendim bu bilgisayarı... bu test sonuçları ne kadar önemlidir bilmiyorum ama x1700'ün, x1600'den daha iyi bir kart olduğu kesin. bence alınabilir bir makina...

-benim bilenlere bi sorum olacak... yanlış hatırlamıyosam bir bilgisayar dergisinin ekim sayısında x1700 ile go7700'ün fizik kartı olacağı yazıyordu... nedir bu fizik kartı? asustaki bu ekran kartı fizik kartı mı şimdi?
  • ATI Mobility™ Radeon® X1700 512 MB Physical VRAM
    diye geçiyor ama tam teknik açıklaması nedir bakmak lazım..
  • bende bu pc yi almayı düşünüyorum 7600 den ii olduğu kesinde 7700 ün epey gerisinde kalıyo 7700 ekrankartına sahip notebook var mı ?
  • benim yalnızca şu yazıdan anladığım,ekran kartında fiziksel olarak 512 mb ram var.Yani x1600 ler gibi 256mb fiziksel,256 sistem belleğinden kullanmıyo,tamamen kendi rami.Fakat bir araştırma yapmadım,bilginiz olsun.

quote:

Orjinalden alıntı: serpantin

ATI Mobility™ Radeon® X1700 512 MB Physical VRAM
    diye geçiyor ama tam teknik açıklaması nedir bakmak lazım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.